Интернет клиентите на VIVACOM надхвърлиха 300 000
Re: Интернет клиентите на VIVACOM надхвърлиха 300 000
Само да ти кажа, че предпочитам бели рози и по възможност - повечко :) ама как ще дойдеш в Германос при тея измамници....не ми е ясно :) :D
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:| За какво и е на баба ти ТРИО ?? Да не би да дърпа торенти и да сииииидва клипчета от W990 :D
Що не си й взел една тънка да е на 5 лв на месец ?
(whistle)
Що не си й взел една тънка да е на 5 лв на месец ?
(whistle)
Bliss, ще напълня Германос с бели рози, даже и novinitePRO.bg ще викна. (yes)
antivillager, научил съм дядо ми (който е от модерните дядовци) да си качва песни на W302 и преди съм го казвал. Баба ми се научи бързо, бързо на скайп. :P
Ще я направя аз един лийчър, чак пък да сийдва 8) Аз съм администратор в uteam-bg .net така че нема да сийдва.
antivillager, научил съм дядо ми (който е от модерните дядовци) да си качва песни на W302 и преди съм го казвал. Баба ми се научи бързо, бързо на скайп. :P
Ще я направя аз един лийчър, чак пък да сийдва 8) Аз съм администратор в uteam-bg .net така че нема да сийдва.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)
Ехо, моя модем е VIVACOM 3G USB MODEM GPRS/EDGE/UTMS или HSPA. И какво от това - полза никаква. Когато го настроя на 3G вообще не се конектва. Ако исках GPRS/EDGE модем - ами то аз си имам отпреди 4г. такъв - Sony, купен от Мтел.
Иначе за ADSL-a всичко е нормално, с изключенията, че от 3 модема на годината средно 1 модем ми се прецаква и е подменян, и средно всеки се ресетира веднъж на година и настройките ми отиват по дяволите. После пак на кол центъра, пак заявка, пак чакане - 1-3 дена и така.
Иначе за ADSL-a всичко е нормално, с изключенията, че от 3 модема на годината средно 1 модем ми се прецаква и е подменян, и средно всеки се ресетира веднъж на година и настройките ми отиват по дяволите. После пак на кол центъра, пак заявка, пак чакане - 1-3 дена и така.
Снимки от EDGE i 3G, с опера мини даже е прекалено бърз нета.
Благодаря за инфото, а то някои се опитват да ме убеждават в бързината на EDGE. Значи [B]troika[/B] е напълно прав да се дразни от липсата на 3Г, седемкратна разлика в скоростта на сваляне не е малко.
През телефона не ползвам Виваком, само през лаптопа. Та там е проблема. Чудя се защо става. Може би във Варна нарочно не пускат 3G. Незнам.
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
music_man да не намекваш нещо на Блис а :D ?Щях да отида на втора страница,но като видях твоето мнение реших да го прочета,защото 90% от постовете ти във форума са глупости и много се смея с тях.Ако искаш да те спонсорирам да купиш розите за Блис :D .