Глобул удвоява минутите към мрежата си

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Re: Глобул удвоява минутите към мрежата си

Мнение от Пинокио » 26 ное 2009, 18:18

Провери си договора буква по буква и виж дали, ще намериш някакво несъответствие, което евентуално да обърнеш срещу гърците и да обявиш договора за невалиден :) Прегледай и общите условия :)
[Quote][u]
[B]Не подписвайте договори с операторите! В момента тече кампания за събиране на заблудени души! Изчакайте до към средата или края на първото тримесечие на следващата година, когато би трябвало да са пуснати абонаментни планове на актуални цени! А към септември трябва да пуснат абонаментни планове с разговори на още по-ниски цени![/B][/u][/Quote]

Sentinelski
Регистриран: 17 авг 2009, 20:29

Мнение от Sentinelski » 26 ное 2009, 18:20

Или.. ако си на Смарт и преминеш на план с по-висока такса :X
Ако не се лъжа ...и в този случай важи промото , като не се изисква да остават 2 месеца до края на договора.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 26 ное 2009, 18:23

А ако ми остават 6 месеца и реша да преподпиша при по-висок план с новите промоционални условия?

Sentinelski
Регистриран: 17 авг 2009, 20:29

Мнение от Sentinelski » 26 ное 2009, 18:27

Мда....като част от стратегията да " Дa изкореним Gsmart"!!! (whistle)
Поне до излизането на тез новите промоции (коледни) важеше....

Пинокио

Мнение от Пинокио » 26 ное 2009, 19:03

Аз искам да засегна нещо друго:)

До колко един договор с, който и да е от операторите е [u]валиден[/u]. В смисъл, човека срещу мен не е собственика на самата компания. Той е човека с, когото по смисъла на законодатеството съм длъжен да сключа договора. А той го няма. Не присъства на сключването на договора и не се е подписал. Не вярвам и хората (служителя), който изготвя договора да има неговото пълномощно. Нали така? То тогава този договор, май няма никаква стойност? Предлагам, някой модератор да отвори тема, където да се дискутират договорните взаимоотношение и правата на всяка страна :)

*Малък пример: когато сключваш договор със строителна компания за строеж на даден обект, ти го сключваш със самия собственик, не с някой си от строителните му работници. Нали? :)

пс:хайде де, нали тук имаше прависти :P да хелпнат малко :D

banan
Регистриран: 20 ное 2009, 23:39

Мнение от banan » 26 ное 2009, 20:45

не е нужно собственика да е пред теб за да сключения договор да е перфектен от юридическа гледна точка.Уверявамте че от тази гледна точка са пипнати железно.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 26 ное 2009, 20:56

Грешна ти е логиката...
Всеки един консултант е упълномощено лице,което може да представлява компанията наела го на работа.Въобще в случая търсиш под вола теле,поне според мен.:|

Пинокио

Мнение от Пинокио » 26 ное 2009, 20:56

Договора трябва да е със самия него или с лице на, което му е издадено пълномощно от собственика. Мисля, че са си много нескопосани договорите, ако питаш мен :)

Пинокио

Мнение от Пинокио » 26 ное 2009, 20:59

Но не мисля, че те са упълномощени от собственика. Едно пълномощно има огромна тежест и не се дава ей така. И то най малко пък собственик, ще си позволи да издаде пълномощно на свой служител. Да ти даде пълномощно и веднага си отишъл да си отвориш няколко банкови сметки на свое име. Не знам, може да греша :)

Нека Bliss да каже, какви договорни взаимоотношения има със собственика. И има ли пълномощно. Или и тя минава през някой друга "инстанция" :) Нека да каже и тя, като служител.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 26 ное 2009, 21:59

TheTrue аз ще ти кажа само да си прочетеш сам договора и ще разбереш кой какви пълномощни и за какво ги има. Аз лично съм си правила труда да чета всички клаузи по договорите и допълнителните споразумения, както и общите условия.

А освен това не знам поради каква обективна причина смятате, че хората в тоя форум са по-компентентни от адвокатите на операторите или въобще от правистите, които са достатъчно добре запознати. Кой според вас оператор ще си сложи сам "главата в торбата", недоизпипвайки собствените си договори - никой.

Мисля, че ако ви е толкова страх от "обвързането" с договорни отношения трябва да си изберете предплатена карта и да престанете да "тормозите" останалите с безсмислени теми, пълни с меко казано подвеждащи мнения за ДМУ-тата.

И като за край - всеки здравомислещ човек трябва да е достатъчно разумен САМ да прочете условията по договора, който подписва (независимо за какъв договор става дума) и да прецени дали го устройват или не.

Отговори