Дилема моля помощ!
Re: Дилема моля помощ!
Извинявай, ама не разбрах нищо. ;д
Явно искаш да човъркаш повечко телефона ;)
Не каза до какви пари ;)
Мое мнение е че ще ти "ходи" Нокия Н900 или ИФон (последния).
Аз познавам едно момче което с ИФон преписва в училище :D
Взема "назаем" от авера си ИФона и ......., резултата е че се справя ;)(yes)
Не каза до какви пари ;)
Мое мнение е че ще ти "ходи" Нокия Н900 или ИФон (последния).
Аз познавам едно момче което с ИФон преписва в училище :D
Взема "назаем" от авера си ИФона и ......., резултата е че се справя ;)(yes)
Ами Capo_69 да ти кажа ние учениците сме изобритателно племе с всякакъв телефон преписваме. :)
-
- Регистриран: 24 авг 2004, 13:42
Omnia HD ще е вече си го търся... ще го взема тези дни . Цената е около 950кинта което ме устроива . И-фона е банален + това питах на 10 места и всички специалисти препоръчаха Омниата- и казаха че има 3 пъти по добри характеристики. Недостатък е големия размер ама ще свикна ако неее в продажби и тва е :)
Моля, не му се смейте. Според мен, той бърка специалистите с хейтъри. Банален бил. :D:D:D:D
Искам шоколадов крем, ама да не е с шоколад и да не е крем, моля. Това казваш ти.
Искам шоколадов крем, ама да не е с шоколад и да не е крем, моля. Това казваш ти.
Имам едно предложение за теб - ходи се моли на Стив Джобс да пусне следващия iPhone по-рано. Човекът каза, че си е избрал вече телефона. Какво има да му се смеем? Да му се смеем за това, че iPhone 3GS разполага с абсолютно същия интерфейс като iPhone 2G? За това, че няма почти никакви промени по софтуера на ябълката? Или, че все още iPhone е затворен като краката на девица? iPhone е страхотен телефон, може би един от най-добрите смартфони на пазара, ама да натрапвате във всяка тема, че всеки търсещ нов телефон трябва да си го вземе, е малко тъпо.
Добър избор си направил - OmniaHD e чудесен телефон. ;)
Добър избор си направил - OmniaHD e чудесен телефон. ;)
Да, а в Симбиан има толкова разлики, пък и да ти кажа, умирам си от кеф да играя яките игри, правени за Симбиан-а. :D(blush)
Другата седмица чакам HD2, ако пак продължавате да ми разправяте, че съм сляп фен на айФоун, значи определено просто се заяждате.
Другата седмица чакам HD2, ако пак продължавате да ми разправяте, че съм сляп фен на айФоун, значи определено просто се заяждате.
[B]Офф[/B]
Ау, [B]keyone[/B] сакън недей да кривваш от правата вяра.:D
Така сега сериозно, знам че ползваш и устройство със Симбиън, но малко се изненадах за HD2, все пак е WinMo базиран. Много зависи с какава нагласа ще тръгнеш към телефона или ще го заобичаш или ще го намразиш. Само да отметна, че HD2 e eдна идея по-близо до Ябълката, но не е същото устройство.:)
Ау, [B]keyone[/B] сакън недей да кривваш от правата вяра.:D
Така сега сериозно, знам че ползваш и устройство със Симбиън, но малко се изненадах за HD2, все пак е WinMo базиран. Много зависи с какава нагласа ще тръгнеш към телефона или ще го заобичаш или ще го намразиш. Само да отметна, че HD2 e eдна идея по-близо до Ябълката, но не е същото устройство.:)
-
- Регистриран: 24 авг 2004, 13:42
Значи аз първо се бях насочил към Ябълката НО просто като сравня камера дисплеи и т.н направо разликата е огтрмна... мисля че И-Фона има много добър дизаин орпеделено ми харесва ... и все пак ще си поиграя малко с ХД да видим как е пък може да го махна и да си взема пак някои прост и мъничък телефон..
Аз преди години направих пак така когато излезе Нокиа Н 70. Много як ала бала камери тва онва купих си го за 1600 някаде беше тъкмо като излезе и като си поигах 2 дена и викам ЕБАТИ ТУХЛАТА ТЪПА :) Адски ме дразнеше размера че ми издуваше джобовете, и бъгваше ОТВРАТ . Та го махнах и си вземах една нокиа Експрес Мюзик от малките обикновенните и се родих :) лек удобен и ми върши перфектна работа...
Сега обаче пак съм на вълна искам да си поиграя и ще пробвам ХД-то... дано изтрае поне 2 седмици задоволявайки интереса ми :)
Аз преди години направих пак така когато излезе Нокиа Н 70. Много як ала бала камери тва онва купих си го за 1600 някаде беше тъкмо като излезе и като си поигах 2 дена и викам ЕБАТИ ТУХЛАТА ТЪПА :) Адски ме дразнеше размера че ми издуваше джобовете, и бъгваше ОТВРАТ . Та го махнах и си вземах една нокиа Експрес Мюзик от малките обикновенните и се родих :) лек удобен и ми върши перфектна работа...
Сега обаче пак съм на вълна искам да си поиграя и ще пробвам ХД-то... дано изтрае поне 2 седмици задоволявайки интереса ми :)
Струва ми се,че не се интересуваш от ОС на телефон...