2000 се отказаха от телефон на БТК

moteck
Регистриран: 04 авг 2006, 23:44

Re: 2000 се отказаха от телефон на БТК

Мнение от moteck » 28 ное 2009, 15:33

1. Темата засяга първите публично обявени резултати след старта на фиксираната преносимост. Подобни въпроси бяха повдигани в доста теми, за това предполагам, че тя представлява интерес за повечето [B]нормални[/B] клубари.
2. Не от мен, но напълно оправдано в тази тема беше споменато за[B] некоректното отношение на монополиста при фиксираната телефония - Виваком[/B] към своите абонати.
3. Опита ти да отколниш темата е напълно разбираем за мен. Като на всяко [B]средностатистическо вивакомско зомби[/B] тя не ти харесва, но това не променя факта на случващото се.
4. По притеснителното е, че се опитваш да маниполираш аудиторията като акцентираш върху заниманията на конкретен участник във форума (btw. много си зле информиран). Това повдига нормалния въпрос - [B]какви са критериите по които на даден клубар му се делегират модераторски правомощия[/B]?

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 28 ное 2009, 17:03

[Quote]БТК не изгражда нови канали, а ползва наследените от време оно.[/Quote]
Имаш ли представа по какви кабели се осъществяваха разговорите по "време оно"? Как по тези кабели и комуникации ще ти пуснат цифрова линия? Или ще ми кажеш, че още си на аналогова? Моя телефон го спрях 2006 и беше цифров от 2 години.

[Quote] Хайде сега контра-въпрос, защо БТК не използва изградената инфраструктура за мобилното си подразделение за да предложи по-евтини разговори за фиксираните си телефони, щом поддръжката на кабелите е толкова скъпа?[/Quote]
Кабелната линия е винаги по-сигурна и надеждна. След като имат изградена мрежова структура, защо да инвестират в дублирането и с по-ненадеждна? Всъщност въпросът ти не е отговор на моя, дори води до [B]ре-контра[/B]: Като е толкова добра алтернатива, защо хората не се засилват да се абонират за GSM фиксирани? Щото ги спират? Заради единия номер? Хайде стига бе :)

[Quote]Първо, М-Тел и Глобул са две различни фирми. Второ, дори заедно те не контролират такъв процент от пазара на мобилните услуги, колкото контролира БТК при фиксираните. Трето, цените на БТК при мобилните не са по-ниски от тези на конкуренцията. Четвърто, дори при тези цени мобилният бизнес на БТК носи само загуби.[/Quote]
1. Какво значи "различни" и какво от това?
2. През ноември 2005 контролираха 100%. Просто Вивател си ги спечелиха. Да направят същото на фиксирания пазар! Да не би да съм ги хванал за топките, та да им преча да го контролират?
3. Да бе, да, повярвахме ти.. :)
4. Вече не. Иска ти се. Иска ти се и на фиксирания да се сринат и да фалират, за да може пак любимите ти византийци да си разиграват коня. Ама няма.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 28 ное 2009, 17:28

[Quote]3. Опита ти да отколниш темата е напълно разбираем за мен. Като на всяко средностатистическо вивакомско зомби тя не ти харесва, но това не променя факта на случващото се.[/Quote]

Същото може да се каже за мтелските зомбита на които не им харесва когато се говори за монополно положение на Мтел в мобилния сектор. Така че подобни изказвания като твоето е комично или звучи - като крадеца вика дръжте крадеца:D:D:D

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 28 ное 2009, 17:53

Ами кабелите не са ги сменяли, а по тях си вървяха и цифровия ми телефон, като стана такъв през 2007 и adsl-а. Иначе много се радвам, че твоя е бил цифров от две години.

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 28 ное 2009, 18:08

Твоя чифт до у вас може и да не е сменян, но всички междуселищни проводни магистрали са сменени. Положена е тонове оптика, да не говорим за напълно подменената допотопна релейна система, заменена от дигиталната.

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 28 ное 2009, 18:16

[Quote]Или ще ми кажеш, че още си на аналогова?[/Quote]

Щях да съм, а и още много хора са.

[Quote]Кабелната линия е винаги по-сигурна и надеждна.[/Quote]

Не и при БТК. Колко пъти съм имал липса на връзка с жицата, никакво сравнение с безжичните.

[Quote]...защо хората не се засилват да се абонират за GSM фиксирани?[/Quote]

Какво значи "засилват се"? Засега 2000 пренесени и вероятно доста повече нови абонати.

[Quote]4. Вече не. [/Quote]Иска ти се;):D:D

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 28 ное 2009, 18:37

[Quote]Щях да съм, а и още много хора са.[/Quote]
Т.е. живееш в някое забутано село?
[Quote]никакво сравнение с безжичните.[/Quote]
Точно при твоя мобилен оператор наистина не може да се прави сравнение - много зле са Глобул, поне където на мен ми се е случвало да ги ползвам :)

2000... аз не познавам никой който да познава познат с фиксиран GSM.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 28 ное 2009, 19:10

"Смешен плач"-трагикомедия с участието на жалки служители на монополиста на мобилния пазар :D
Аз като едно средностатистическо вивакомско зомби без претенции ще споделя,че не ми дреме какво мислят хора като теб.Нещо повече-ще реагирам като кажа,че неграмотността на служителите на тази компания,която представляваш е очебийна,че стига до там да я демонстрирате пред клубарите,каквото и да значи това...Нещо повече- аз съвсем умишлено манип[B]О[/B]лирам аудиторията от доста време и честно да ти кажа това ми харесва...
Между другото малоумните ти шефове още ли смятат,че столицата на Бразилия е Рио де Жанейро???

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Мнение от kipe » 28 ное 2009, 19:28

[Quote]...жалки служители ...неграмотността на служителите ... малоумните ти шефове ...[/Quote]

Само нападки, че даже и обиди на лична основа, без нищо по същество към темата. Едно такова мнение следва да бъде изтрито, от колегите ти, ако са си на мястото.

Много жалко, и много недостойно е това за един модератор, който пак повтарям няма място във форума... И много малко си ни се накарал и в тази тема, че и в друга? Викни prasuncho той го прави далече по-добре.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 28 ное 2009, 19:42

Прав си не е по темата и го признавам,но ако бях изтрил всички лирични отклонения точно такива като теб щяха да ревнат срещу мен.Между другото не разбирам злобата ти към мен,още от едно време,когато прати оная злобна забележка на лични,че Епъл не трябвало да се произнася Ейпъл.Учудих се,че има толкова дребнави хора тогава,но не предполагах че всичко е заради злобата,която някои личности изпитват към мен.Жалко наистина...ако имате възможност да ме оборите с доводи го направете,но явно болката,че има някой който разсъждава,а не реагира като обикновен дебил много ви дразни...
Спирам дотук,за да не последват поредици от нападки.
Между другото,коя е столицата на Бразилия,защото според шефовете на Мтел това е Рио...а после що съм ги обиждал...

Отговори