Vivacom - преподписване на договор
-
- Регистриран: 30 май 2007, 13:57
Vivacom - преподписване на договор
Някой знае ли каква е актуалната оферта на Виваком при преподписване на договор? Получих СМС, но трябва да отида до офис.
Re: Vivacom - преподписване на договор
за всеки е различна според потреблението
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Обади се на 123, в офиса пак трябва да звънят по вътрешни за да питат конкретно за твоя оферта. Иначе общата оферта е 50% отстъпка от таксите за първата 1/4 от периода на новоподписания договор. Аз в момента ползвам такава, защото преподписах Freedom 30.
преди даваха и телефони :|
-
- Регистриран: 06 дек 2009, 08:47
Хех, дават те телефони, вчера реших да си преподпиша договора и да мина на трио........
Харесах си аз нокия 2720 за 9.90 както се вижда на първата снимаката и се запътих към техен център. Всичко добре тръгна, момичето даже не беше и чувало за такъв телефон, камо ли да го има с абонаментен план за 9.90. Обеснявам аз, тя клати глава като древногръцки философ или по скоро като спънат кон и вдига рамене.
Викам и: моме, я сега влез във вашия сайт, па намери телефончето и виж с кои планове върви. Видя го тя и вика: почваме тогава. Направи договор в който ясно си пише, че заплащам за промоционален телефон нокия 2720 9.90лв със срок на договора 24м.
Това се вижда на втората снимка.
Издава ми касова бележка за 19.90 като на бележката пише нокия 2770. Това се вижда на третата снимка.
Викам аз: Абе девойче, пак обърка нещо, а тя се върна в конското си сътояние, демек клати глава и вика, ами това е положението, така ми е заведен в касата, няма цена 9.90.
Как няма викам, като пише че има..............
Ами ако искате вика, ще анулирам транзакцията, но договора е подписан и немога да го разваля.
Ами аз заради телефона го подписах тоя договор..........
Незнам нищо и немога да ви помогна.(angry)
Платих си аз 19.90 и сега съм изпратил целия случай на КЗП, пратих го и на VIVACOM. Писах им че си искам 10лв обратно, ако не ще заведа дело, което няма начин да не спечеля и ще им струва доста повече.
Писна ми да ме правят на маймуна всички мастити монополисти.
Харесах си аз нокия 2720 за 9.90 както се вижда на първата снимаката и се запътих към техен център. Всичко добре тръгна, момичето даже не беше и чувало за такъв телефон, камо ли да го има с абонаментен план за 9.90. Обеснявам аз, тя клати глава като древногръцки философ или по скоро като спънат кон и вдига рамене.
Викам и: моме, я сега влез във вашия сайт, па намери телефончето и виж с кои планове върви. Видя го тя и вика: почваме тогава. Направи договор в който ясно си пише, че заплащам за промоционален телефон нокия 2720 9.90лв със срок на договора 24м.
Това се вижда на втората снимка.
Издава ми касова бележка за 19.90 като на бележката пише нокия 2770. Това се вижда на третата снимка.
Викам аз: Абе девойче, пак обърка нещо, а тя се върна в конското си сътояние, демек клати глава и вика, ами това е положението, така ми е заведен в касата, няма цена 9.90.
Как няма викам, като пише че има..............
Ами ако искате вика, ще анулирам транзакцията, но договора е подписан и немога да го разваля.
Ами аз заради телефона го подписах тоя договор..........
Незнам нищо и немога да ви помогна.(angry)
Платих си аз 19.90 и сега съм изпратил целия случай на КЗП, пратих го и на VIVACOM. Писах им че си искам 10лв обратно, ако не ще заведа дело, което няма начин да не спечеля и ще им струва доста повече.
Писна ми да ме правят на маймуна всички мастити монополисти.
колега замислил ли си са да ли информацията е актуална в сайта защото може да го има в сайта но магазината мрежа да е променена цената на 19,90 и да не могат да ти го дадат с тази цена просто някой който трябва да обновява сайта да не си е свършил работата
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Nokia 1208 - 1.90/мес за 24 мес.
-
- Регистриран: 06 дек 2009, 08:47
Ама защо мен трябва да ме интересува това? Аз си избирам оферта, сключвам и договор за нея и накрая ми вземат повече пари............
Само не ме карайте да се чувствам и виновен.
Само не ме карайте да се чувствам и виновен.
pi4 obadi se vednaga na 123 i obqsni za kakvo staqva vapros mislq 4e 6te ti pomognat ... i predi see slu4valo
нямах тва предвид да се чустваш виновен,виновен е този който не е актоализирал цената в сайта,момичето няма вина тя цената ти е фиксирана в с-та няма как да е промениш ти го изписваш по ценова листа нямаш достъп да променяш просто повечето оператори рядко актуализират цени те си в сайтовете само на новите модели с актуални затова е по-добре да отидиш и да питаш на място в някой офис там е най-сигорно за цената