Vivacom - преподписване на договор
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Vivacom - преподписване на договор
Цената с тарифен план VIVACOM Trio е 9.90 лв (с ДДС) при 2 годишен договор и все още си стои на сайта. Всеки е в правото си да търси истината и разрешение на проблема, но момчето не е виновно, дори е подведен или най-малкото му е повлияно да осъществи покупка. / Маркетингова комуникация, реклама, промоция, PR ...както искате го наречете/ Неслучайно повдигнах подобна тема относно актуализацията на цените , но всеки гледа и подминава Явно по-важното е кой какво си е купил /иска да си купи/ за Коледа и всеки е с неква джаджа от Стар Трек
и ще си стои много време важно хората да се подвеждат и да ходят в офиси те им така е той не е виновен нов БГ всичкото е таковано пък и в магазина нямат ни най-малка вина
Трябвало е още там в магазина на място да вдигнеш скандал щот си напълно в правото си ама кво да се направи като по тея места работят главно жени които си държат краката на 2 без 10 ама още щом в началото си видял че въобще не знае за промоциите в сайта на собствената им верига е трябвало да отидеш някъде другаде бе тъпи ***** навсякъде
а на оня фен на вивател под мене абе пич как така нямат вина в магазина бе оная не знае цените на собствената си верига и после вика ааа ма то така ми е заведено в компютъра е тогава щом така и е заведено в компютъра що не е предупредила момчето а??? А чаак вече като е подписан договора ама то така ми излиза как няма да е запозната с цените за кво стои там за украшение ли?
а на оня фен на вивател под мене абе пич как така нямат вина в магазина бе оная не знае цените на собствената си верига и после вика ааа ма то така ми е заведено в компютъра е тогава щом така и е заведено в компютъра що не е предупредила момчето а??? А чаак вече като е подписан договора ама то така ми излиза как няма да е запозната с цените за кво стои там за украшение ли?
-
Кого визираш? Да не би мене !!! Щото, ако е така си в заблуждение Ето какво съм написал [Quote]Всеки е в правото си да търси истината и разрешение на проблема, но момчето не е виновно, дори е подведен или най-малкото му е повлияно да осъществи покупка.[/Quote]
[Quote]по тея места работят главно жени които си държат краката на 2 без 10[/Quote] Съгласен съм в това. Една истина защо не вървят нещата у нас малка забележка ; ) - не е само "по тия места", а на повечето места и "жени, които си ..." нека не ги обиждаме , много и от мъжете това правят.
(beer)
[Quote]по тея места работят главно жени които си държат краката на 2 без 10[/Quote] Съгласен съм в това. Една истина защо не вървят нещата у нас малка забележка ; ) - не е само "по тия места", а на повечето места и "жени, които си ..." нека не ги обиждаме , много и от мъжете това правят.
(beer)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
И да ги съди и да не ги, все тая. Няма да спечели делото защото във долната част на всеки каталог или сайт пише, че са възможни грешки и промени настъпили след публикуването на рекламата.
Преди да си подписал е трябвало да провериш на място каква му е цената и дали го имат в наличност. Как купуваш нещо без да го видиш предварително в ръка и да го разгледаш?
Не че ти си виновен, но трябва да се оглеждаш повече като се има предвид кви к**ви са операторите.
(angry)
Преди да си подписал е трябвало да провериш на място каква му е цената и дали го имат в наличност. Как купуваш нещо без да го видиш предварително в ръка и да го разгледаш?
Не че ти си виновен, но трябва да се оглеждаш повече като се има предвид кви к**ви са операторите.
(angry)
-
Точно!!! Не се носи отговорност за грешки при печат и тем подобни ... Лошото е когато се прави нарочно / бизнес е това ще кажат търговците и също се съгласявам/ Много често цените под телефоните са разменени и не съответстват на конкретния модел, а на този до него ; ) Това си търговски трик... Важна е комуникацията с клиента да започне, а другото е лесно Така е дори и в големите вериги, независимо телекомуникации или хлеб (beer)
Сделката се счита за сключена след като подпишеш договора и се финализира когато сам си извадиш парите от джоба и платиш.
До тогав по всяко време можеш да се откажеш.
Подпишеш ли, и влезат ли парите в касата КРАЙ!!! Иди се оплакваи на който искаш после. Нищо няма да постигнеш, а ако постигнеш нещо ще е да те мислят за пълен идиот и глупак,който е недоволен от всичко в живота и на който все другите са му виновни и му пречат.
Като не те устройва цената никой не те е накарал да плащаш, късаш договора и си тръгваш. Ако продавачката те е подвела или е обаркала и иска да не изпусне продажбата нека тя да плаща разиката.Ако не адиос и това е.
До тогав по всяко време можеш да се откажеш.
Подпишеш ли, и влезат ли парите в касата КРАЙ!!! Иди се оплакваи на който искаш после. Нищо няма да постигнеш, а ако постигнеш нещо ще е да те мислят за пълен идиот и глупак,който е недоволен от всичко в живота и на който все другите са му виновни и му пречат.
Като не те устройва цената никой не те е накарал да плащаш, късаш договора и си тръгваш. Ако продавачката те е подвела или е обаркала и иска да не изпусне продажбата нека тя да плаща разиката.Ако не адиос и това е.
[Quote]Лошото е когато се прави нарочно [/Quote]
Още по-лошо е когато такива грешки зачестят, а при БТК май е точно така.(no)
Още по-лошо е когато такива грешки зачестят, а при БТК май е точно така.(no)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Ако продавачката те е подвела или е об[u]а[/u]ркала и иска да не изпусне продажбата нека тя да плаща раз(л)иката.[/Quote]
Точно така. Колкото и презастраховки да си правят с малките буквички под офертите и брошурите, няма как да се измъкнат от задължението да поемат разликата в грешката или да анулират сделката. Или съд. Това, от което ги спасяват буквичките юридически е иск за допълнителни обезщетения за пропуснати ползи и морални щети. Не и от грешката.
Точно така. Колкото и презастраховки да си правят с малките буквички под офертите и брошурите, няма как да се измъкнат от задължението да поемат разликата в грешката или да анулират сделката. Или съд. Това, от което ги спасяват буквичките юридически е иск за допълнителни обезщетения за пропуснати ползи и морални щети. Не и от грешката.
-
- Регистриран: 06 дек 2009, 08:47
Така, цената вече е коригирана в сайта, на 19.90, писмото до КЗС е отворено и прочетено, а аз пак повтарям за неразбралите, в договора който подписахме аз и VIVACOM, е фиксиран следния текст:
"общ брой заявени мобилни апарати - 1"
"обща предварителна сума за заплатени мобилни апарати -- 9.9"
и касова бележка за 19.90
Силно се съмнявам че ще загубя делото. За сайта да речем не носи отговорност за грешки, ама за договора носи................Вивакомчо, така че да се хваща и да изпълнява това което е записано в договора. Аз ако им платя с 10 лв по малко от договорената сума за пакета, дали ще махнат с ръка и ще ме оставят да живея а?
:D
Все едно ще държа аудиторията в течение по развитието на случая.
Още нямам отговор от тях, но те записали, че се отговаря до 20 раб. дни
Днес е само първия:| Аз пуснах жалбата в събота:
А от КЗП незнам кога ще ми отговорят.
Ще почакам.
Да не говорим че "Господари на ефира" с радост биха се заели с тях............... Сигурен съм:D
"общ брой заявени мобилни апарати - 1"
"обща предварителна сума за заплатени мобилни апарати -- 9.9"
и касова бележка за 19.90
Силно се съмнявам че ще загубя делото. За сайта да речем не носи отговорност за грешки, ама за договора носи................Вивакомчо, така че да се хваща и да изпълнява това което е записано в договора. Аз ако им платя с 10 лв по малко от договорената сума за пакета, дали ще махнат с ръка и ще ме оставят да живея а?
:D
Все едно ще държа аудиторията в течение по развитието на случая.
Още нямам отговор от тях, но те записали, че се отговаря до 20 раб. дни
Днес е само първия:| Аз пуснах жалбата в събота:
А от КЗП незнам кога ще ми отговорят.
Ще почакам.
Да не говорим че "Господари на ефира" с радост биха се заели с тях............... Сигурен съм:D