Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!
Re: Privileg TV3 2 SIM или краят на iPhone копията!
"Само като чуя Привилег и ме побиват тръпки..."
... и мен :S
... и мен :S
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
[Quote]"Само като чуя Привилег и ме побиват тръпки..."
... и мен :S[/Quote]
... и мен,
но има и друго Privileg (produkte quelle / Germany) макар,че не е AEG, Bosch Siemens, все пак си е немско (yes) А и цените им са немски, ? 800-900 пералня или ? 400-500 MW, не звучи като за PriVileg, нали
http://www.quelle.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/QuelleOesterreich-QuelleAT-Site/de_AT/-/EUR/ViewStandardCatalog-BySimpleSearch?webform-id=SimpleSearchForm&SearchPageType=ItemList&SearchMaskType=Simple&SimpleSearchForm_fh_search=privileg
... и мен :S[/Quote]
... и мен,
но има и друго Privileg (produkte quelle / Germany) макар,че не е AEG, Bosch Siemens, все пак си е немско (yes) А и цените им са немски, ? 800-900 пералня или ? 400-500 MW, не звучи като за PriVileg, нали
http://www.quelle.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/QuelleOesterreich-QuelleAT-Site/de_AT/-/EUR/ViewStandardCatalog-BySimpleSearch?webform-id=SimpleSearchForm&SearchPageType=ItemList&SearchMaskType=Simple&SimpleSearchForm_fh_search=privileg
Привилег е етикет, който вероятно се слага тук в БГ. Иначе интересно ще е да се види как има хем Опера мини хем Сафари :D
Заглавието междудругото е доста глупаво зададено - "краята на iPhone копията" с iPhone копие :P
Заглавието междудругото е доста глупаво зададено - "краята на iPhone копията" с iPhone копие :P
Ей тука ги лепят
http://www.computer2000.bg/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=22
А иначе и аз останах доста учуден като видях, че ги продават в Германос.
Малко като да продаваш Тата в луксозен автосалон.
http://www.computer2000.bg/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=22
А иначе и аз останах доста учуден като видях, че ги продават в Германос.
Малко като да продаваш Тата в луксозен автосалон.
-
- Регистриран: 14 окт 2008, 15:46
Аз също се поинтересувах от въпросния телефон и го разглеждах на няколко места по магазините. Първия недостатък,който видях е дисплеят. 240х320 пискелчета. Толкова са на повечето Нокии от среден клас и нагоре,но при Нокия дисплея е много по-малук,като размер. И какво излиза по-голям дисплей,но със същият брой пиксели.Резултата е че пискелите се виждат и картинката стои леееко зърнеста. Следващото,коеот забелязах е,че дисплеят е недостатъчно чувствителен,за да "натиснеш" бутонче наистина трябва да натиснеш. Следващото и може би най-важното за мен и най-гадното на телефона което открих е,че нещо с WiFi-то не е съвсем в ред. Моята Нокийка Е51 открива повечко мрежи и с лекота се закача а Привилега не открива някои,откритите ги отчита като по-слаб сигнал от Нокията,а една дори изобщо не я откри. Опитах се да се закача за една отключена,но не стана,не знам дали защото нямаше карта в него,но.....не ми звучи логично като обяснение без карта да намира мрежа,пък да не може да се закачи...
Та бях сериозно навит да си продам и двете Нокийки,от които едната съвсем обикновена,за да си купя Привилег и да не суркам по джобовете си 2 телефона,но нещо сериозно съм поразколебан.
Та бях сериозно навит да си продам и двете Нокийки,от които едната съвсем обикновена,за да си купя Привилег и да не суркам по джобовете си 2 телефона,но нещо сериозно съм поразколебан.
защо бе хора познавам доста хора които използват тази марка и са доста доволни от телефоните си
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Ми аз имах един колега, който 3 пъти си сменя телефона - пак някакъв с две SIM беше... (blush)
е то не може всичко китайско да е перфектно то от 4бр. едно ще е дефектно
po gore e pisano che globul predlaga privileg tv3 i telefonite sa s defekti kakvi po tochno