Клоуни ли са мобилните оператори?

shiftA
Регистриран: 01 мар 2007, 15:05

Re: Клоуни ли са мобилните оператори?

Мнение от shiftA » 19 дек 2009, 18:24

Топлофекация, много оригинално, няма що. Нека само ти припомня, че все още някои топлофикации са държавни, а енергоразпределителните фирми са монополисти за районите, които обслужват.
И аз не разбрах какъв точно ти е проблемът с офисите на банките и магазините на операторите. Особено като се има предвид, че повечето хора не искат и да чуят за електронни разплащания и поради тази причина се редят на дълги опашки.
Вместо да правиш анкети дали антените са безвредни, направи замерване и публикувай резултата. Това ще е далеч по-полезно и интересно.
Надявам се много скоро да ни информираш с точни цифри кой от операторите с каква клиентска база разполага и какво е съотношението между при- и постпейд абонати.
А преди да продължиш да оригиналничиш, хубаво е да си спомниш, че страната, в която живеем е България и никой по никакъв повод не може да я назовава с обидни имена!!

.|.
Регистриран: 15 юли 2009, 19:35

Мнение от .|. » 19 дек 2009, 22:17

[B]Отговарям на всички, за последно.
Повече няма да си хабя време да пиша ТУК![/B]

[Quote]@ mastermind
ти май си недоволен от живота като цяло .... имаш ли 1 мнение което да не е МРЪНКАНЕ..

не казвам че мобилните са цвете ама не схващам какво ще промни 7 8 поста с 1 и също мрънкане ... нито сме ние хората които ще променят нещата нито нищо[/Quote]
Като цяло живота ми е прекрасен, 90% от потребителите в тоя форум само могат да си мечтаят за живот като моя ;) mastermind, мисля че на теб ти отива повече мълчанието ;), опитай се да се сетиш защо.

[Quote]@ Andre N.B.
спам[/Quote] Има и компетентни във форума (woo)

[Quote]@ shiftA
Топлофекация, много оригинално, няма що. Нека само ти припомня, че все още някои топлофикации са държавни, а енергоразпределителните фирми са монополисти за районите, които обслужват.
И аз не разбрах какъв точно ти е проблемът с офисите на банките и магазините на операторите. Особено като се има предвид, че повечето хора не искат и да чуят за електронни разплащания и поради тази причина се редят на дълги опашки.
Вместо да правиш анкети дали антените са безвредни, направи замерване и публикувай резултата. Това ще е далеч по-полезно и интересно.
Надявам се много скоро да ни информираш с точни цифри кой от операторите с каква клиентска база разполага и какво е съотношението между при- и постпейд абонати.
А преди да продължиш да оригиналничиш, хубаво е да си спомниш, че страната, в която живеем е България и никой по никакъв повод не може да я назовава с обидни имена!! [/Quote]
Може би НАЙ-некомпетентното мнение, което съм чел в тоя форум!
1.Няма значение собствеността на топлоФекациите, важното е че те са с [B]изключителна[/B] държавна защита, както и енергоразпределителните фирми!
ТЕ се ползват с изключителни права, за разлика от обикновените фирми в Абсурдистан. ДАЛИ ТУК РАЗБИРАШ защо казвам [B]Абсурдистан[/B]??? ТОВА НЕ е обидно, само реалност!

2.ЗА ОФИСИТЕ И МАГАЗИНИТЕ (на банките и мобилните оператори): Почти съм сигурен, че в Абсурдистан са най- много на глава от населението, поради което разходите ПО ТАЯ мрежа се поема изключително от потребителите, и говори за ниска ефективност на извършваната от тях работа!

3.За измерванията, дано ти сложат на близко антена, щом е безвредна! Надявам се, че нямаш нищо напротив, щото знаеш че е безвредна! ;) АЗ не бих позволил това да се случи на мен!;)

ДА, АБСУРДИСТАН: глоба за неиздадена касова бележка 1000лв, примерно за ... баничка (сигурно също без да иска) = глоба 1000лв за убит човек (било по непредпазливост, преди около година по новините) (angry)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 20 дек 2009, 10:42

в Библията пише:

[Quote]Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) - нищо, което е на ближния ти.[/Quote]

Така, че мое си ходиш със здраве на къра, и надали и 1 % (процент), ще ти се "кланят" ;)

Иначе те подкрепям с две ръце за темата. Но те не са клоуни. Те са абсурдни изроди :)

smithee
Регистриран: 07 юли 2005, 11:17

Мнение от smithee » 20 дек 2009, 11:09

аз пък го подкрепям .
90% от писанията във форума са СПАМ
P.S. ТheTrue - (yes)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 20 дек 2009, 11:20

Друго е написал човека :) Къде пък видя, че е написал "90 % от коментарите са спам" ;)

А както казах, подкрепям го за темата на 100 %, но можеше да представи позицията си по-конкретно, понеже някои хора не са съгласни да използват собственото си сиво вещество и, биха го разбрали (изобщо, ако ако са склонни да разбират), погрешно. :)

Emooooo
Регистриран: 17 окт 2005, 15:24

Мнение от Emooooo » 20 дек 2009, 18:01

- Клоуни ли са мобилните оператори?
- (yes) (yes) (yes)

Отговори