Неплатена сметка в Мтел???
Неплатена сметка в Мтел???
Здравейте, преди около 5 години една приятелка получава сметка от 80 лева, която не е платена. От тогава от Мтел не са я търсили, което е учудващо. Интересното е, че тя не помни дали е дала адрес по лична карта, или този на тогавашната квартира.
Основният въпрос е дали Мтел ще си търси парите по съдебен път и натрупват ли се лихви върху тази неплатена сметка?
Основният въпрос е дали Мтел ще си търси парите по съдебен път и натрупват ли се лихви върху тази неплатена сметка?
Re: Неплатена сметка в Мтел???
разбирасе че ще си ги търси
глобул сиги търси за 9.20 от преди 4 години :)))
да не говорим че вече има нова практика операторите да продават вземанията си на други фирми които си ги търсят до стотинка зада си избият парите
глобул сиги търси за 9.20 от преди 4 години :)))
да не говорим че вече има нова практика операторите да продават вземанията си на други фирми които си ги търсят до стотинка зада си избият парите
Да, ще си ги търси, разбира се, но по кой начин ще стане това и ще има ли лихви?
забрави ви че ще си ги търси
аз имам над 500 лв и никои не ме е търсил
преди 8 години имах този дълг пратиха ми 2-3 писма и толкова
и вече загуби давност това вземане от страна на м-тел
аз имам над 500 лв и никои не ме е търсил
преди 8 години имах този дълг пратиха ми 2-3 писма и толкова
и вече загуби давност това вземане от страна на м-тел
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Мен глобул и виваком ме подлудиха по телефона преди няколко месеца за общо около 80лв... е толкова досадни нямаше просто. Реално сигурно има няколко десетки хиляди длъжници... ако заведат дела срещу всеки това ще отнеме не години ами векове предвид съдебната ни система.
АЗ имам дълг от 1800лв при Мтел ;) от 2000г.
Споко ;)
Споко ;)
Дам,ясно. Кофти е,че вече не може да си открие линия в Мтел, тъй като предполагам е в тяхната система като нелоялен клиент или нещо от сорта.
И не само там. Нека се опита да изтегли кредит... :D
Тя кредит изтегли преди доста време (бая след случката с Мтел).Да не би сега нашите умни управници да се прокарали такъв закон, койте възпрепятства длъжниците да теглят кредит? Чух такова нещо, ако имаш неплатени глоби към КАТ.:(
Ахахаха.Няколко човека тука раздадоха пижамите,сега вече може да си лягаме