Кое да опитвам ? Слушалките ? Е ми да ! Имам приятели, които майките и бащите им са управители (или там както се наричат) в най-голямата верига за техника. Няма слушалки за 15 лв, които да бият 77 :P И то поради простата причина, че съвместимст няма, те въобще почти всички продукти на СЕ не са съвместими с други марки аксесоари - пробвал съм - музикални топки, мини-буфери и какво ли още не - не става. А ознзи идиот слушалките му за 15 лв били качили неимуверно качеството (whistle)
Пък и съм фен на Sony Ericsson и не мога да оставя някой си пикльо да се подиграва на компанията с подобни лъжи, а още повече да ги обвинява в......липса на баси (whistle)
wosrokop, не ме занимвай (имаме си приказка с него) с детските си изпълнения. Вземи научи какво е компания, какво е фирма, какво е марка, какво е лого, фирмата субект ли е на права и задължения или нейните акционери, не е ли и прочие и тогова ми обеснявай какво е Уокмен, част ли е от Сони Ериксон, кои хора отговарят за марката и прочие. За един телефон отговорят различни специалисти от различни области на науката и технологията - ти май си мислиш, че всико се прави от един екип с обща компетенция. Учи си родинознание и труд и техика в даскало и не ме учи кое как става.
Мобилен сайт с измамливи и лъжливи ревюта
Re: Мобилен сайт с измамливи и лъжливи ревюта
Млъкни бе, момче! Не виждаш ли какви глупости приказваш?! Това, че имат 1,2,3,4 или 5 грешки, при толкова ревюта, няма особено значение! За разлика от другата голяма българска арена, те поне си правят труда да правят текстови и видео ревюта на телефоните, за да може всеки да разбира. Престани с фенските си изказвания! Стига си наричал всеки противоречащ ти "малък", "идиот" или с други обидни думи! Едни слушалки и ти вече ги обвини в лъжа, измама, едва-ли-не убийство!
Интересно ми е само защо не написа недоволството ти като коментар към статията. Ако наистина те интересува кой е прав и кой е крив пиши на автора .. в случая явно си решил просто да хвърляш кал.
Вече на абсолютно всички ни стана ясно, че си фен на марката няма нужда да ни го напомняш - то си личи от всяко твое изречение.
Дори сам си признаваш, че нямаш личен опит със всичко от това което коментираш, но въпреки това ни навираш пристрастията си.
Не че нещо ама такива теми са излишни и меко казано грозят форума. Не се чудете после, че по-качествените потребители все по-рядко се включват тук и нивото на форума пада с всеки ден.
Накрая хора като music_man ще останат като най-големи "капацитети" със знания от рода на [Quote]Имам приятели, които майките и бащите им са управители (или там както се наричат) в най-голямата верига за техника[/Quote]
Вече на абсолютно всички ни стана ясно, че си фен на марката няма нужда да ни го напомняш - то си личи от всяко твое изречение.
Дори сам си признаваш, че нямаш личен опит със всичко от това което коментираш, но въпреки това ни навираш пристрастията си.
Не че нещо ама такива теми са излишни и меко казано грозят форума. Не се чудете после, че по-качествените потребители все по-рядко се включват тук и нивото на форума пада с всеки ден.
Накрая хора като music_man ще останат като най-големи "капацитети" със знания от рода на [Quote]Имам приятели, които майките и бащите им са управители (или там както се наричат) в най-голямата верига за техника[/Quote]
Е ми чел съм две ревюта - ами ако продължа да чета ? За две ревюта написаха 100 лъжи, ами за 100 ревюта ?[B] Та нали всички тука ми обеснявахте и дебело подчертавахте, че обективността е най-важна при мобилните телефони ?[/B] А keyone сега ми казва - ама те са се объркали, недей така, анатема чак ми сложи. Те пък тия в ония сайт какво разбират от видео ревюта. Я погледни едно видео ревю на Darumdumdum да видиш - даже виж ревюто на Palm Pre - интелигентен млад човек с много познания в областта на чист български говорен език сладкодумно обеснява същността.
Спирам ! ;)
Спирам ! ;)
Ti si prodyljawash s twoite gluposti! Kakckomentirash shtom si prochel samo 2 review-ta? Az ti prochetoh tri mneniq wyw foruma i smqtam, che si syshto tolkowa dalech ot adwokatskata profesiq, kolkoto az- ot pensiq.
Ами да ти кажа - че въобще не ме познаваш ;) Аз съм разделен на папки - когато заредя правната папка - мога да скрия шапката на доста практикуващи юристи - имам стотици свидетели-юристи в това отношение. Специалист съм по Наказателно право и по скоро върху субективната страна на престъплението. Тук обаче съм заредил папка "други", така че съм на тази вълна. Ако искаш да ме видиш в качеството ми на юрист - заповядай на упражнеия в университета X и практиката ми в Х окръжна прокуратура. ;)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Това пък "разделен на папки" направо ме уби :D И какъвто и да си,щом се хвалиш "публично" пред средно статистическия потребител на мобилни услуги,си ни ясен и не е нужно да те познаваме! :P
Направи темата безмислена. Заключвам я.