Прекратяване на договор с Мтел

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Прекратяване на договор с Мтел

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 15 яну 2010, 15:02

много добре си анализирал всичко :) браво!!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 17 яну 2010, 17:34

защото, пич, за това обаждане си плащаме. освен това бяхме на бира и как точно да им отворя сайта и да си гледам фактурите....

веднага след това се обадих на мтел и мацката супер вежливо ми направи справката на момента...

а по темата - номерът вече е пренесен. 2 дена в Мтел за сертификат и 2 дена във Вива за активиране...

ton4ooooo
Регистриран: 12 юли 2007, 23:41

Мнение от ton4ooooo » 20 яну 2010, 23:19

Blisss,стига защитава този Германос,като лъжете хората постоянно.И това дето казваш,че има разлика от консултант до консултант не е така,всички сте така. Само да те питам,има ли такса на 5лв ? Може да не ми отговаряш,знам отговора : НЯМА,а то има(нищо лично)kiss

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 20 яну 2010, 23:28

Как искаш да ти го кажа точно - директно или по-нежно?

Никак не ме интересува какво е точно твоето мнение за консултантите, нито за когото и да е. Еднакви, различни - както искаш ги виждай, това е ЛИЧНО ТВОЙ проблем.

Що се отнася до това какви СМЕ....да ти кажа и на мен понякога ми се струва, че всички клиенти са малоумни идиоти, ама не смея да изказвам такова твърдение, защото ми е пределно ясно, че е моментна емоция, породена от някой наистина малоумен идиот.

Не се чувствам нито лъжкиня, нито измамница, а ако съм - да знаеш - дяволски добре се справям, стой по-далеч!

Понякога наистина заслужавате отношението, което ви показват....

Не знам що за железни нерви имам, след като дори и след такива "клиенти" все още си обичам работата.

Добре, че се намират различни, че иначе....:X:X:X

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 21 яну 2010, 00:14

Между другото, нещо тъпо за план Злато - на *123# получавам оставащите минути, но ОБЩО за плана 180 национални (или по-точно световни, при това 360 в началото) + 1000 в групата... За да разбера колко са едните, и колко другите, трябва да звъня на оператор...

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 08 фев 2010, 23:41

Темата нещо се е разтеглила и не изчетох всичко подробно, защото след 5тото мнение някъде се загуби основната тема - прекратяване на договр с Мтел, въпреки това няма да отварям нова тема. От средата на миналия януари имах втора карта на Комфорт 100. Края на ноември подадох предизвестие, че ще го прекратявам, и в офиса на Мтел ме предупредиха, че в средата на декември трябва да се обадя и те ще го спрат. За съжалание дойдоха празници и още един куп неща на главата, и тази карта, която не съм я и ползвал дори просто я забравих. Днес отидох да си платя сметката и се сетих за нея, та се наложи да се обад на оператор (два пъти, защото не си знаех номера, и двата пъти съм чакал не повече от 15-20 секунди, а беше в средата на работния ден). След като разбрах, че картата ми е била спряна, и че с предишното плащане на сметката съм я реактивирал, се оказа че ми е била автоматично преподписана. Оказа се, че ако човек е малко по-настоятелен, и ако изчака малко повече време и не се повлияе от убедителността на операторката чува следното - "ще предам на колегите и ще се свържат с вас". След 2 часа ми се обадиха и съвсем не чак толкова досадно ме разпитаха защо искам да я спра, и т.н., и след като не успяха да ме убедят да си запазя номера ми казаха, че сега спират картата, ще ми запазят номера за следващите 6 месеца (демек няма да плащам такса), и след това едностранно ще прекратят договора и могат да дадат номера на друг, което си е направо спиране на договора без никакви допълнителни условия. Разбира се, сигурно не става при всички и най-вече заради предизвестието сега ми спират картата. Не знам дали е и заради това че съм им абонат от много години и съм взимал и телефони и понякога съм имал сметки колкото минимална работна заплата, но наистина днеска разговарях с "европейски" оператор и съм доволен от постигнатия резултат. Без нерви и кой знае какво изгубено време постигнах това, което поради невнимание бях объркал. Дано скоро не ми се налага пак да прибягвам до подобни услуги и хубавото впечатление да ми се развали, но мисля че в някои отношения може би има напредък при операторите.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 09 фев 2010, 08:50

При Mtel поддръжката е с разлика на най-високо ниво и от трите оператора. Казвам го като човек, който има карти и на трите в семейството си. Имал съм дори случай да карам оператор от *88 да вдига от мое име скандали на управител в Техномаркет за нежелание на касиерка да ми начисли правилната отстъпка от Mtel Club.
Иначе прекратяването поне при мен също беше лесно. Платих им 20 и няколко лева неустойка на една карта на 4.90 и станах горд абонат на Виваком в края на декември. Промоцията за Злато 180 + HD2 беше просто прекалено добра :) Издаването на сертификата за преносимост им отне точно 2 дена (до минутата!), но бяха учтиви и не са ме агитирали да оставя картата си при тях. Въобще Mtel си имат много недостатъци, но обслужването им е класа....за разлика от наглите типове в Германос, които тотално ме дразнят. Отивам да си платя сметката за ITV при тях и те започват да се опитват да ми пробутват лаптопи с дейта на Globul :X

ombreee
Регистриран: 27 сеп 2009, 17:11

Мнение от ombreee » 09 фев 2010, 09:17

На 05.02.2010 отидох в офис на Ментел, за да прекратя 4-годишния ми брак с компанията.Все пак реших да остана на предплатен план. Наредих се чинно на опашката, дойде ми реда, а консултантката ме изгледа сконфузено и ме изпрати към "шефката". Повторих процедурата по чакането. Тогава започнаха и въпросите:" Ама защо се отказвате, ма тя картата се ползва активно, можем да Ви предложим подходяща оферта" и т.н. Както и да е, стигнах до подписването на договора. Дадоха ми карта, с която замених старата. Прибрах се вкъщи, сложих новата, и .... УЖАС!!! Последва съобщение от оператора: "... регистрирайте Вашата Прима в офис...." Започнах да звъня на Оператор, да ги убеждавам да ми пуснат примата, а те(Ментел) само едно повтарят - регистрирай, та регистрирай... Ами нали до преди 3 часа си беше на името ми.....????? Както и да е, отидох повторно в офиса. Преди това ми мрънкаха едно и също - кажете защо се отказвате, за да запишем във формуляра? Ами ето защо.... :S

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 09 фев 2010, 09:55

Когато четох темата за Глобул и минаването на предплатена услуга от абонаментна, ми хрумна точно този сценарий. Дали пък няма да се наложи в началото изрично да регистрираш току-що "разжалваната" абонаментна SIM? Както виждам такъв проблем не само ИМА, ами го има при М-Тел, които уж го предлагат от Памтивека като услуга... (whistle)

ombreee
Регистриран: 27 сеп 2009, 17:11

Мнение от ombreee » 09 фев 2010, 10:01

Плевен, търговски комплекс "Теодорос" ...

Отговори