Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Re: Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED
Не ти стигат 500 към Виваком (Стационарни и мобилни), тогава как ще ти стигат 30 минути към тях, ако си на Глобул?:P Ясно, че ще се понамалят, понеже тук-там някой има и глобулски, но все пак.
Коя е тази програма с пурвоначално таксуване 30 сек. ? :)
[quote]Приятел важното е че имаме [B]развитие[/B], [B]никой оператор за такса от 20 лева не ти дава пълен и неограничен достъп до мрежата си[/B], пионери в това са [B]GLOBUL[/B] за което трябва да ги аплодираме;)[/quote]
Няма спор за това. Офертата е супер за настоящи абонати на Глобул, но мен за да ме привлекат като нов абонат трябва доста повече. Всеки човек си е изградил някаква група от хора, с които говори най-много и всички са на един оператор. Затова за клиентите на Глобул е супер офертата, но за да накараш някой нов да дойде (и след него евентуално и приятелите му) трябва да предложиш много по-добри условия на конкурентни цени.
Няма спор за това. Офертата е супер за настоящи абонати на Глобул, но мен за да ме привлекат като нов абонат трябва доста повече. Всеки човек си е изградил някаква група от хора, с които говори най-много и всички са на един оператор. Затова за клиентите на Глобул е супер офертата, но за да накараш някой нов да дойде (и след него евентуално и приятелите му) трябва да предложиш много по-добри условия на конкурентни цени.
Към Виваком съм на[B] Хармония 12[/B] и съм супер доволен сега 3 месеца ще плащам [B]15 лева за 12 MB интеренет[/B] и[B] 500 към всички във Виваком[/B] :P
[Quote][B]30 секунди първоначално таксуване[/B][/Quote]
Говоря за Globul сега с тази оферта ще си реша и разговорите към този оператор.(whistle)
[Quote][B]30 секунди първоначално таксуване[/B][/Quote]
Говоря за Globul сега с тази оферта ще си реша и разговорите към този оператор.(whistle)
А, смс-и и ммс-и ще има ли включени в тези програми ?
-
- Регистриран: 03 мар 2008, 13:43
за да се премине към нов тарифен план,същият трябва да е по-висок от настоящия и да са минали поне 6 месеца от последна промяна в договора,в смисъл промяна на абонаментен план
[quote]Коя е тази програма с пурвоначално таксуване 30 сек. ? :) [/quote]
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/zlato_30/
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/zlato_30/
Да, ако се ограничаваш само с 5 номера във Виваком.
Само че някак ми звучи по-добре да не се ограничавам само с 5 номера в мрежа, в която в момента нямам нито един.
Тактът от 30 секунди може да ми подрябва, когато почна да се обаждам само с "Ало, здрасти, чао", защото в моята фактура разговор под 3-4 минути няма.
Мобилен интернет - колко хора реално използват тоя мобилен интернет? Това, че ти и няколко човека в тоя форум го ползват, не значи, че всички са почнали да си влизат в нета от телефона. ( а и логично във форум за телекомуникации да има повече хора, които ползват телефона си интензивно - ако гледаш анкетите тука - всеки 2ри е със смартфон)
Само че някак ми звучи по-добре да не се ограничавам само с 5 номера в мрежа, в която в момента нямам нито един.
Тактът от 30 секунди може да ми подрябва, когато почна да се обаждам само с "Ало, здрасти, чао", защото в моята фактура разговор под 3-4 минути няма.
Мобилен интернет - колко хора реално използват тоя мобилен интернет? Това, че ти и няколко човека в тоя форум го ползват, не значи, че всички са почнали да си влизат в нета от телефона. ( а и логично във форум за телекомуникации да има повече хора, които ползват телефона си интензивно - ако гледаш анкетите тука - всеки 2ри е със смартфон)
[Quote][B]Който има повече приятели и на Globul в телефонния си указател задължително минава на 20 лева и си решава проблема със сметката за телефон[/B][/Quote]
при всеки е индивидуално потреблението тай че и да спорите файда няма на един ще му са изгодни на друг не всеки може да избира кое ще му е изгодно