Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED

Потребителски аватар
jechko
Регистриран: 13 юни 2004, 10:23

Re: Нови абонаментни планове GLOBUL UNLIMITED

Мнение от jechko » 30 яну 2010, 11:45

Ей, ама и ти се изказа."под 3-4 минути на разговор нямам". Ами колко ли е дълък разговора "Хайде на кафе, че няма какво да се прави", примерно.
А за интернета съм сигурен,че доста народ го ползват за ICQ, skype и други такива.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 30 яну 2010, 11:47

Колкото и да е индивидуално, няма човек, който да говори само с един оператор (Е, освен тези, които говорят само с 2-3 от най-близките, но те не плащат 20 лв на месец), а който иска неограничени разговори с един оператор и ако минимум 20 лв му се струват нормално, значи е от хората, които по принцип говорят много.

Което пък значи, че 30-те минути за национални разговори едва ли ще му стигнат.

Което пък си означава достатъчно стабилна месечна сметчица отново.:)

vili_betz
Регистриран: 15 юли 2006, 17:53

Мнение от vili_betz » 30 яну 2010, 11:49

Вчера отидох да си плащам сметката на Виваком и пожелах да си сменя тарифния план от Оптима на Злато 60.Момичето от офиса на Виваком ме посъветва да не го
правя сега,тъй като от понеделник Виваком ще имат нови по-изгодни планове.
Така че и Виваком подготвят отговор на Глобул,нека да видим и тогава да сравняваме.

thetycoon
Регистриран: 14 авг 2009, 19:59

Мнение от thetycoon » 30 яну 2010, 11:51

Айде сега, гроздето е кисело.

Имаш ли представа, че разликата в таксите на двата плана е 8 лева, т.е. абонаментната такса на Глобул е с повече от 65% по-висока? А условията конкурентни ли са? Във всяко едно отношение предимството е на Виваком освен в това, че техните минути са към 5 номера.

За теб може да е добра офертата като [b]настоящ[/b] абонат на Глобул, но за мен не е. За да ме накараш да прехвърля мен и роднините ми трябва да предложиш доста повече. Иначе и аз нямам нито един абонат на Глобул, с който да говоря често и активно. Нормално хората, които се чуват най-често са на един и същ оператор.

jeff1980
Регистриран: 25 юли 2007, 23:11

Мнение от jeff1980 » 30 яну 2010, 11:55

Само тия мишоци от М-тел спят.:D

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 30 яну 2010, 11:58

Освен това при Виваком минутите са към стационарни и мобилни. Което е повече от мобилните на Глобул. Така че точно при Глобул минути в мрежата на оператора са най-слабо приложими. Мтел е с повече мобилни абонати, а Виваком с повече стационарни в комбинация с мобилни.:) От тук съвсем очаквано и точно Глобул първи предлагат "неограничени" към тях.:D

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 30 яну 2010, 12:05

Значи сега да очакваме до три дни и същите планове при Мтел, понеже те нали винаги вървят ръка за ръка, като дупенце и гащички :D

*не може да се види картинката, а не ми се занимава с фотошопа, че много нерви, ще идат :P

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 30 яну 2010, 12:09

ебати колко са нагли някои хора....

когато Вива пуснаха разговорите в пакета към цялата си мрежа, почнахте да плюете Мтел, че ги били ограничавали до 12 номера....

сега Глобул пускат съвсем неограничени, а вие разправяте, че нямало колко пък с толкова много хора да се говори...

айде вземете някакво решение... аман от палачинки, които се въртят според това кой откъде ги е*е....

друг е въпросът доколко разговорите са наистина неограничени, защото нищо чудно да се появи скоро някой таем линк към цифрата 0, както стана преди време :D

иначе плановете звучат добре и може да притиснат и другите оператори да реагират... макар че аз лично не бих се възползвал от каквото и да е глобулско предложение... парен каша духа...

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 30 яну 2010, 12:10

Е хайде все пак да видим колко са неограничени тези минути. Глобул са известни със лъжите си именно в посока "неограничени" разговори в тяхната мрежа. Дори по Господари на ефира ги показаха ..

Аз лично имам нужда от минути към всички оператори и мобилен нет. Минути само в една мрежа не ми вършат работа защото от разговорите в другите мрежи ще се набутам много повече.

Blisss именно тук има доста хора, които ползваме ежедневно мобилен нет и да го пренебрегваш с лека ръка е малко неразумно. А и това е един почти чист приход за мобилните оператори. Няма такси за интерконект и тн.

mkpetrov

Мнение от mkpetrov » 30 яну 2010, 12:13

От Глобул съвсем логично обаче не обръщат толкова внимание на тарифите за мобилния нет - все пак така или иначе нямат EDGE, колко хора биха ползвали точно от тях, така че да имат използваем нет само тук-там и да трябва да се разхождат да търсят 3g, все едно Wifi.:)
Изобщо, много мизерна работа отвсякъде.:)

Отговори