ПРЕДЛОЖЕНИЕ
-
- Регистриран: 07 ное 2009, 20:22
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Здравейте,
Имам предложение за секцията борса и по-точно за репликите.
Предложението е следното: Предлагам да направите отделна секция в борсата или до нея за телефоните които са реплики, като по този начин ще улесните много от нас потребителите/търговците, защото който си иска реплика, ще я намира веднага в съответната секция.
Ще се радвам, ако предложените се приеме на сериозно.
Благодаря и лек ден.
Имам предложение за секцията борса и по-точно за репликите.
Предложението е следното: Предлагам да направите отделна секция в борсата или до нея за телефоните които са реплики, като по този начин ще улесните много от нас потребителите/търговците, защото който си иска реплика, ще я намира веднага в съответната секция.
Ще се радвам, ако предложените се приеме на сериозно.
Благодаря и лек ден.
-
- Регистриран: 21 дек 2009, 17:34
Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Подкрепям. Заляха базара с тези китайски боклуци.
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)
Абсолютно съм съгласен с колегите. Зарили сме се с ментета.
Абсолютно съм съгласен с колегите. Зарили сме се с ментета.
За! Всеки да си знае мястото. :)
Аз имам друго предложение,когато даден човек е пуснал обява в GSM борсата да може да му пишеш лично съобщение,защо аз или не мога да открия от къде да му пиша или не може.поздрави
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Искам и аз да направя едно предлижение за борсата.
По-точно при търсене критериите да са със опция за възходяща и низходяща цена. А не както е в момента със ценови диапазони от
до 100лв
от 100 до 200
интн. Максимума е над 300. А в това влизат и тези от 350-400 и тези от 800-1200 лв
Много по-лесно ще е да се търси по възходящ ред и човек да си прецени до къде да гледа.
(coffee)
По-точно при търсене критериите да са със опция за възходяща и низходяща цена. А не както е в момента със ценови диапазони от
до 100лв
от 100 до 200
интн. Максимума е над 300. А в това влизат и тези от 350-400 и тези от 800-1200 лв
Много по-лесно ще е да се търси по възходящ ред и човек да си прецени до къде да гледа.
(coffee)