нови абонаментни планове от виваком

Vivatеl
Регистриран: 27 сеп 2006, 22:07

Re: нови абонаментни планове от виваком

Мнение от Vivatеl » 01 фев 2010, 13:34

;)

carevicata
Регистриран: 09 апр 2008, 18:40

Мнение от carevicata » 01 фев 2010, 13:37

Плановете не са лоши, но ако пуснем анкета във форума "Кой е най-добрият мобилен оператор в България" сигурно всеки ще каже: няма такъв. Просто тези монополисти ментел, гробар и бетекел са си обирачи и безочливци. Защо в Македония има T-mobile, а тука няма?!? (angry):|

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 01 фев 2010, 14:05

[Quote]... защото все още абонатите им са малко за да ползват примерно 1500 мин в своята мрежа.[/Quote]
Аз пък не мога да разбера как човек ще има необходимост от 1500 минути към Глобул, а в същото време няма да има нужда дори от 100 минути към М-Тел, чиито абонати са повече? В смисъл... хора, това е основната идея и замисъл на тези планове - едва ли Глобул разчитат на хора с описания от мен горе профил. Т.е. това е супер-частен случай.
За останалото съм съгласен с теб.

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Мнение от fenato » 01 фев 2010, 14:14

Мисълта ми беше, че след като абонатите на Глобул са повече и то доста, те имат изгода от тези 1500мин., а абонатите на Вива имат повече изгода от минутите извън мрежата...естествено, че никой няма да се откаже от повече минути извън мрежата си, но Глобул както виждаш във въпросните тарифи между 20-30лв. се скръндзат :D

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 01 фев 2010, 14:28

Явно пак са се уговорили операторите да се опитат да затворят разговорите в собствените си мрежи :|

За мен офертата е 10лв за 30 минути към Глобул и Мтел и неограничени към Вивател и 60 сек таксуване и без прехвърляне.

Е това е с пъти по-зле от сегашния ми тарифен план. 14лв и 80 минути към всички оператори, 30 секунди таксуване, прехвърляне на минутите и безплатни разговори в групата ..

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 01 фев 2010, 14:29

Зависи.... Аз си предпочитам Златото заради международните разговори...

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 01 фев 2010, 14:46

И все пак това е най-доброто предложение и едва ли ще има подобаващ отговор от конкуренцията - тя спи. Не и пука ;)

Има само една причина това да е така, а тя е, че и абонатите им спят :) Абсолютно логична е политиката им, особено на Мтел, докато има нехайство от страна на клиентите, какво очаквате от "продавача"?

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 01 фев 2010, 14:53

SX_1000: [Quote]Има само една причина това да е така, а тя е, че и абонатите им спят [/Quote]

Ех, ако абонатите на фиксираните телефони на БТК се събудят, какво ли ще стане...

KOBRETI: [Quote]Аз си предпочитам Златото заради международните разговори...[/Quote]

Нормално, рядко един нов план да е по-добър от стария във всичко. С една ръка дават, с друга вземат. Все пак предполагам за 90% от потребителите новите планове са малко по-добри.

П.П Vivacom UniCall - почти като GLOBUL National (yes). По изгоден е този оператор към който имаш повече разговори.

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 01 фев 2010, 17:46

Ех, ако абонатите на фиксираните телефони на БТК се събудят, какво ли ще стане...

Добре де, според теб нормално ли е 21 век Мтел да предлага тези супер неизгодни планове за своите абонати... мислиш ли че е редно клиентите да не спят, защото те вече са свикнали да си броят безплатните номерца, затова и тези няма да намаляват цените, а ще стават все по нагли... просто късмета им е в това, че са първия оператор и хората си стоят при тях, като всеки се аргументира - Ми указателя ми е на Мтел. Така ще бъде сега, абонатите им ще си ходят с по 3 телефона или другата им алтернатива е да си плащат хубави сметки... далече съм от това да защитавам БТК, просто както и да го погледнеш, Виваком и донякъде Глобул предлагат тарифи, далеч от нивото на Мтел, за което не са виновни те според мен, а хората които им плащат за да си говорят с определен брой номерца

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 01 фев 2010, 17:50

Тук не мога съвсем да се съглася. Например, за моя стил на потребление най-изгодна, дори след пускането на новите тарифи от Виваком, си остава Мтел Фит.:)

Но все пак спор няма, че голяма част от хората си стоят на един или друг оператор (Че дори и тарифен план) по инерция.:)

Отговори