<<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!>>>
Re: <<<Да кажем НЕ на високите цени на мобилните разговори в България!
[Quote]Предлагам също [B]потреблението да бъде намалено до минимум от всеки един потребител! Нека несериозните и краткотрайни разговори да бъдат изчистени.[/B][/Quote]
Я ме светни как става този номер - хем потреблението да бъде намалено до минимум, хем краткотрайните разговори да бъдат изчистени??? :D :D
И още нещо трябва да уточниш - потреблението от безплатните минути ли да го намаляме? 'Щото някак си не мисля да се прощавам с 1200 минути на месец заради безумните ти прищевки... (angry)
Я ме светни как става този номер - хем потреблението да бъде намалено до минимум, хем краткотрайните разговори да бъдат изчистени??? :D :D
И още нещо трябва да уточниш - потреблението от безплатните минути ли да го намаляме? 'Щото някак си не мисля да се прощавам с 1200 минути на месец заради безумните ти прищевки... (angry)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
*
Събира се подписка от 30 000 човека и се формира гражданско движение. Обявява се официално дата за начало на инициативата. А именно : подписване на най-скъпите абонаменти при всеки оператор в рамките на един ден със телефони на изплащане. Тоест всеки с по 3 договора и 3 телефона. Изговарят им се лимитите и картите се хвърлят в кофата. При положение, че операторите са предупредени за инициативата или ще намалят цените или ще трябва да се оглеждат като гърмяни зайци за всеки който поиска да подпише договор. Или мислите, че ще отказват на всеки влязъл да подпише ?
Това е начина малка група от хора да принуди операторите да смъкнат цените
Ако искат нека си водят дела, то хората ще са подготвени емоционално за разправията , пък и надали ще им се влиза в разход за толкова хиляди дела.
*
Събира се подписка от 30 000 човека и се формира гражданско движение. Обявява се официално дата за начало на инициативата. А именно : подписване на най-скъпите абонаменти при всеки оператор в рамките на един ден със телефони на изплащане. Тоест всеки с по 3 договора и 3 телефона. Изговарят им се лимитите и картите се хвърлят в кофата. При положение, че операторите са предупредени за инициативата или ще намалят цените или ще трябва да се оглеждат като гърмяни зайци за всеки който поиска да подпише договор. Или мислите, че ще отказват на всеки влязъл да подпише ?
Това е начина малка група от хора да принуди операторите да смъкнат цените
Ако искат нека си водят дела, то хората ще са подготвени емоционално за разправията , пък и надали ще им се влиза в разход за толкова хиляди дела.
*
на операторите ще са им добре дошли 90000 двугодишни договори...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:D Да. Дано да се организира подобна инициатива. Въпреки че на фона на новите промоции човек вече се уморява да преравя всички планове за да си спести 2 ст. и се примирява със ситуацията. :S
Имали вече смисъл от тази инициатива, про положение че ЕПИЧНАТА ЦЕНА - 0.32лв на минута беше разбита ( за сега само от VIVACOM) апък и цените ще се намаляват още има си приет график :) при БТК Мобайл и минутите се увеличиха и месечната такса намаля! Браво за това че много хора подкрепят каузата! Но все пак лека полека до юни месец трябва да се чувстваме че сме абонати на "европейски" мобилни оператори! :)
[Quote]С 2 ръце съм ![/Quote]
Странно, и аз съм с 2. Ако има някой с 3 ръце, непременно да каже! :D
Странно, и аз съм с 2. Ако има някой с 3 ръце, непременно да каже! :D
e виж по-горе:
[Quote]от мен 4 гласа!! (:[/Quote]
:D:D:D
[Quote]от мен 4 гласа!! (:[/Quote]
:D:D:D
Подписах и аз, ей така да има... ;)
(yes)Оооооо и още как!!! Само че,как да нарушим СТАТУКВОТО:P''Първи по цени,последни по заплати'';)...А сега сериозно!Разбира се,че трябва да се намалят цените! ГЛАСУВАМ с две ръце за това! И дано тази инициатива не е поредния глас в пустиня:S