Как се прекратява договор с Глобул
Re: Как се прекратява договор с Глобул
Драмата е, че се считат за онеправдани...ама иначе много умеят да критикуват операторите....и много хора тук се хвалят, че не работили за друг, а за себе си и какъв голям успех имат...с такова поведение спрямо собствените си задължения...накъде отива българския бизнес :) :X:X:X
prasun4o,Blisss kakvo iskateda kajete, nemojah da razbera ?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(flower)(kiss)
Има една стара поговорка "Каквото почукало, такова отговорило"
Иначе по темата - доста сме се отклонили де ;)
А бизнес навсякъде се прави като човек си прави сметката за ВСИЧКО, включително и за парите плащани за комуникация.
Няма друга държава където това перо от разходите да е толкова голямо и натоварващо.
Весела Коледа (beer)
Има една стара поговорка "Каквото почукало, такова отговорило"
Иначе по темата - доста сме се отклонили де ;)
А бизнес навсякъде се прави като човек си прави сметката за ВСИЧКО, включително и за парите плащани за комуникация.
Няма друга държава където това перо от разходите да е толкова голямо и натоварващо.
Весела Коледа (beer)
pez noemvri se vlku4ih kam globul za 2 godini... parvite dva meseca napravih smetka za 160 lv... i sega iskam da si prekratq dogovora... kolko trqbva da platq za spiraneto na dogovora??????
Излязлата фактура, текущите + непромоционалните такси до края на абонамента.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]Мда, много е странно как такива коректни хора изискват коректност...:)[/Quote]
Некоректните да си сърбат попарата. Проблемът е, че има и коректни, които са я сърбали. А те нямат вина за поведението на некоректните. При това положение би трябвало операторът да се постарае поне към тях да е коректен.
Некоректните да си сърбат попарата. Проблемът е, че има и коректни, които са я сърбали. А те нямат вина за поведението на некоректните. При това положение би трябвало операторът да се постарае поне към тях да е коректен.
Кой е некоректен, не е ясно... Примерно аз дължа на Глобул 270 лв... Защото 2 години сметката ми беше средно 0-5 лв с отстъпките от ОББ, и изведнъж ми дойде 200 лв, като устройството ми показваше 500 МБ трафик за 2 месеца, а лимитът ми е 4 ГБ на месец...
не съм променял начина на ползване и не би трябвало сметката да ми се промени, не и с 200 лв разлика...
после са ми начислили 100 лв неустойка, въпреки че до ркая на договора ми оставаше 1 месец...
за тях аз съм некоректен, за мен те са некоректни...
не съм променял начина на ползване и не би трябвало сметката да ми се промени, не и с 200 лв разлика...
после са ми начислили 100 лв неустойка, въпреки че до ркая на договора ми оставаше 1 месец...
за тях аз съм некоректен, за мен те са некоректни...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Твоят случай е ясен - стари глобулски похвати за заблуждаване на клиента в ново технологично решение... Очевидно те са некоректни. Макар че за Bliss може нещата да не стоят така ;)
Специално за дата сим ще се въздържа от коментари - не заради друго, а защото съм виждала какви ли не случаи - от такива, които уж не са го ползвали първите 24 часа (когато ако се включи тарифира по 2,40лв на МБ), а пък се оказва, че са си го сложили и стартирали час след активирането му...до такива, които просто са си свалили няколко игрички (а всички знаете колко ГБ е една съвременна игра) или няколко филма, при положение, че изришно им е обяснено колко трафик имат....и не един-два случая с автоматични ъпдейти, с пц-та, ползвани от други хора...макар и лично аз да имам понякога съмнения във високи фактури.
В неговия случай - склонна съм да повярвам, че той е прав, обаче по мой спомени, 3G-то не се ползваше лично от него и той препредава информация от 3ти човек, на който твърди, че може да се вярва, аз обаче не съм съвсем убедена.
Общо взето може да го отдадем на моята предпазливост при взимане на всяка дума на клиента за чиста монета....а от друга страна според мен Глобул не биха могли да докажат с факти колко е трафикът (това пак е само лично мое мнение).
В неговия случай - склонна съм да повярвам, че той е прав, обаче по мой спомени, 3G-то не се ползваше лично от него и той препредава информация от 3ти човек, на който твърди, че може да се вярва, аз обаче не съм съвсем убедена.
Общо взето може да го отдадем на моята предпазливост при взимане на всяка дума на клиента за чиста монета....а от друга страна според мен Глобул не биха могли да докажат с факти колко е трафикът (това пак е само лично мое мнение).
imam smetka za 100 lv ,koqto neplatih i ve4e globul mi prekratiha dogovora i sega imam da pla6tam 300 ob6to.. moga li da platq samo smetkata koqto sam navartqla i da podnovq dogovora ,za da ne pla6tam ostanalite taksi !????