Открийте разликата
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Открийте разликата
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/zlato_30/
Открийте разликата в златните планове- преди и сега. Естествено в наш ущърб. Тихомълком
БОКЛУЦИ!!!(angry)
Открийте разликата в златните планове- преди и сега. Естествено в наш ущърб. Тихомълком
БОКЛУЦИ!!!(angry)
Re: Открийте разликата
мдаааа това е от няколко дена така - определено е направено с цел да подтикнат хората към новите планове. Предполага (не мога да кажа със сигурност), че хората в заварено положение ще се тарифират по условията на договорите, които са подписали. Услугата става непривлекателна за нови клиенти, което автоматично ги насочва към новите услуги.
Какви са разликите между преди и сега, понеже не следя страниците с абонаментните планове? Просто ми е интересно.
май че са отрязали безплатен абонамент за фаворите
Да, както и това че не могат да се добавят срещу 5лв/месец
това пък как го реши ?:|
да не би да са махнали изобщо групата фаворити:X
да не би да са махнали изобщо групата фаворити:X
При Мтел за 12лв на вече стария (на 2м ФИТ) се получават 47 мин разговорили към всички оператори или пък казано по друг начин 38 минути към всички и 10МБ трафик, който както иска да го смята.
и трафика е само по 28ст а при Вивател абсурдните 1.8лв
ако това ще са новите тарифи на операторите, ще има да чакаме промяната с години
и трафика е само по 28ст а при Вивател абсурдните 1.8лв
ако това ще са новите тарифи на операторите, ще има да чакаме промяната с години
Тарифата "Злато" е интересна към момента само и единствено заради включените международни разговори, които са към Зона 1, 2 и 3. При другите оператори дори Зона 1 е над 1 лв./мин. Иначе за настоящи абонати Фаворите си седят. Аз съм на Злато 180 и в договора ми изрично са записани за целия му срок. Иначе като гледам принципно са махнали този пакет от тарифата.
Първо Фаворити винаги са били по 5лв/мес. Първата промоция беше фрий за половината от сключения договор(или 3/12 6/24, не мога да си спомня точно), После имаше някакъв период в който бяха фрий за целия договор. В момента се предлагат без промоция, както в началото. За справка: http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/favoriti_1000/ .Така че не виждам разлики в златните планове. Остават си техните основни плюсове - първи блок 30сек, международни разговори 1,2,3 група включени в пакета и rollover на останалите минути. Мисля, че възмущението ти е пресилено.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A