Телефонен шпионаж по български
Телефонен шпионаж по български
Питане.
Как да блокирам повикване от телефон/гсм към стационарния си dect телефон, което не може да бъде идентифицирано по caller-id?
Искам да отсявам всички ония 'анонимки' дето си крият caller-id-то, с цел да проверяват дали има някой в къщи. Крадците нахитряха. (angry)
Бяла/черна листа за съжаление не върши работа.
Въобще има ли dect телефони способни да се справят с анонимната телефонна напаст? Препоръчайте марка, ако има такива.
Как да блокирам повикване от телефон/гсм към стационарния си dect телефон, което не може да бъде идентифицирано по caller-id?
Искам да отсявам всички ония 'анонимки' дето си крият caller-id-то, с цел да проверяват дали има някой в къщи. Крадците нахитряха. (angry)
Бяла/черна листа за съжаление не върши работа.
Въобще има ли dect телефони способни да се справят с анонимната телефонна напаст? Препоръчайте марка, ако има такива.
Re: Телефонен шпионаж по български
Не вярвам да успееш. Единствен вариант според мен е да си прекараш телефона през компа и той да пресява входящите.
Сложи си телефонен секретар да се включва на 2-рия звън примерно със съощение: "Не ми се вдига,казвай за какво ме търсиш,после ш'ти звънна" :D
Сложи си телефонен секретар да се включва на 2-рия звън примерно със съощение: "Не ми се вдига,казвай за какво ме търсиш,после ш'ти звънна" :D
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:D Или по-добре "За теб не го вдигам, опитай със друг номер" :D
БТК преди години предлагаха опция "филтриране на нежелани обаждания". Тя даже се активираше с някаква комбинация от клавиши директно от апарата. Предполагам че още я има услугата. Дали обаче можеш да филтрираш с нея "анонимните" е друга тема. Обади се на 123 и ги питай (whistle)
И да споделите, че сигурно доста хора засяга! (woo)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Хахаха, идеята кефи (yes):D
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Аз като видя, че е скрит номер никога не вдигам (woo). Много е дразнещо това, дори и да не е проверка, а някоя обществена организация примерно. Някой ти знае телефона, а си крие неговия. (angry)
Моята стационарка ми е пусната от inet доставчика и за да се ползва телефон, ест. има и модем. Ако и ти си така, провери в упътването на модема дали няма някаква възможност за отхвърляне на входящи без номер.
Според мен просто ползват интернет-телефония, за да им е по-евтино (Или безплатно). :)
http://www.calls.bg/index_bg.html
От тук като звъниш не се изписва никакъв номер
http://www.calls.bg/index_bg.html
От тук като звъниш не се изписва никакъв номер
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
На мен със скрит номер са ми звънели от бюрото по труда, районното и разни организации за кредити, АДСЛ, оператори, за да ми предлагат абонаменти и т н. Те не звънят от този сайт, но си крият номерата и това много ме дразни. Иначе сайта го знам, още преди го бях пускала тук във форума ;)