Заплащане на некоректна фактура???
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
Re: Заплащане на некоректна фактура???
Здравей,радвам се пак да се срещнем,а не нападай Bliss-те са им промили мозъците,а и все пак трябва да си пази хляба-това е публичен форум и всеки може да прочете,ако плюе по работодателя си;)
[Quote]@banan69:
"Нещата май вървят към друг оператор....
Предложения (не на жега)?"[/Quote] Уреди си една корпоративна на вива Профи и си ОК.
За 25лв ще говориш 3 часа в цяла БГ с такт 30/1. От това по-добро няма.
"Нещата май вървят към друг оператор....
Предложения (не на жега)?"[/Quote] Уреди си една корпоративна на вива Профи и си ОК.
За 25лв ще говориш 3 часа в цяла БГ с такт 30/1. От това по-добро няма.
[Quote]да се върна и да си внеса 30-те лева наново, за да се задвижат нещата.[/Quote]
Касов бон даде ли ти за тея 30 лева? Или друг документ? Ако ли не са си били на спекания консултант според мен :D
[Quote]Втория път за надчислена ф-ра беше в рамките на 5лв. и честно да си призная въобще не се занимавах и не ми беше до техните заучени фрази и разправии.[/Quote]
Явно е на хаотичен принцип... А може пък и просто да те пробват ;)
Касов бон даде ли ти за тея 30 лева? Или друг документ? Ако ли не са си били на спекания консултант според мен :D
[Quote]Втория път за надчислена ф-ра беше в рамките на 5лв. и честно да си призная въобще не се занимавах и не ми беше до техните заучени фрази и разправии.[/Quote]
Явно е на хаотичен принцип... А може пък и просто да те пробват ;)
Профи предлага ли се? Ако да- на какви тарифи е ?
Иначе единственото близко е Ултима 300 (за 27.50) с по 100 мин към ментел+грабул,вива и фикс.
Иначе единственото близко е Ултима 300 (за 27.50) с по 100 мин към ментел+грабул,вива и фикс.
-
- Регистриран: 08 юли 2005, 19:11
На главната страница има супер интересна статийка по темата-"Колко големи са проблемите на GLOBUL с билинга и отношението към потребителите им?"!Явно този оператор се нуждае от сериозно разтръскване и събуждане,за да се напъне да оправи нещата и да задържи поне последните си заблудени клиенти!
При Мтел коригират грешка във вече излязла фактура ,ако не си я платил .
От 14.02.2010 гсдина преминах от тарифен план Сърф енд толк250 на FIT
В смс който получих от оператора със стойността на фактурата забелязах,че ми е начислена сума,която е по-голяма от очаваната от мен.Направих справка в електронната фактура и установих,че освен таксата за новия план FIT M,ми е начислена и още една таксана стария ми план Сьрф енд толк,т.е още 19,90 лв.
Обадих се веднага на оператор и изложих проблема,на което ми беше казано,че моето оплакване ще бъде отправено в отдел обслужване на клиенти и ще ми бъде отговорено.На следващия ден с мен се свързаха от отдел обслужване на клиенти и ми заявиха,че оплакването ми е основателно и вече са ми коригирали фактурата с правилната сума,което се оказа и вярно.Е,не чух от тях думата "извиняваме се",но действията им ме устройват напълно.
От 14.02.2010 гсдина преминах от тарифен план Сърф енд толк250 на FIT
В смс който получих от оператора със стойността на фактурата забелязах,че ми е начислена сума,която е по-голяма от очаваната от мен.Направих справка в електронната фактура и установих,че освен таксата за новия план FIT M,ми е начислена и още една таксана стария ми план Сьрф енд толк,т.е още 19,90 лв.
Обадих се веднага на оператор и изложих проблема,на което ми беше казано,че моето оплакване ще бъде отправено в отдел обслужване на клиенти и ще ми бъде отговорено.На следващия ден с мен се свързаха от отдел обслужване на клиенти и ми заявиха,че оплакването ми е основателно и вече са ми коригирали фактурата с правилната сума,което се оказа и вярно.Е,не чух от тях думата "извиняваме се",но действията им ме устройват напълно.
Ако трябва да сме точни и аз имах нещо подобно, за което се сетих сега. Имах един Surf 25 на жената и после й пуснах Surf 250. Билинг системата беше оставила и двата плана за един месец. Веднага след като се обадих на *88 го оправиха и си коригираха фактурата. В интерес на истината даже ми се обадиха после да се извинят.
Tre: За Профи. Официално не се предлага, но управителите на бизнесцентровете на Виваком ИМАТ ПРАВА да ти го предложат като специална оферта за нов клиент. На мен в Техномаркет в Младост ми направиха писмена оферта за Профи преди няма и месец.
Пусни ми ги на едно лично да ги добавя в таблицата, щом имаш точните параметри :)
Сорри на останалите за офф-а :P
Сорри на останалите за офф-а :P
В къщи използвам Войс Бокс на Мтел и преди време имаше технически проблем с самото устройство, което върнах , додоха ми ново. До тук нищо не обичайно. Но след това като започнаха едни извинения, едни още по големи извинения- не беше истина. В БГ ли съм или ...., дори се стигна до там да не плащам 6 мес. аб.такса като извинение за причинените неудобства, а те наистина бяха такива, изразяващи се в това, че телефона се ползва от инвалид , които не може да се оправя с нормален gsm, и за това трябваше да имам някакъв дом.тел. (2007 г. края).
Просто бях безкрайно изненадан от отношението на Мтел. Вероятно и при тях има какво да се желаее, но този в този случай бях шокиран-рабира се приятно.!!!
Просто бях безкрайно изненадан от отношението на Мтел. Вероятно и при тях има какво да се желаее, но този в този случай бях шокиран-рабира се приятно.!!!