Месечна сметка
Re: Месечна сметка
Глобул Макс - 10 лева + 50 мин към всички останали 5 лева общо 15 идеално и предостатъчно за МЕН :)
8 лв. За 2 сим на виваком с по 300 мин всяка до стационарни и мобилни+5лв. Интернет пакет+3лв. Смс пакет до всички в Бг+1 бонуси безкрай която зареждам веднъж на година.
златото го спрях(coffee)
златото го спрях(coffee)
[u][B]69 лв. по дифолт.[/B][/u] :)
[B]SIMпатия[/B] - 20 лв. [12 лв. (такса) + 5 лв. (Фаворити 1000) + 3 лв. (СМС 300)]
[B]Vivacom Home[/B] - 30 лв. (такса) [фиксиран + интернет]
[B]M-Tel[/B] - 9 лв. (такса) [група]
[B]Vivacom Net+ Traffic[/B] - 10 лв. (такса) [750 MB]
Сметката за [B]SIMпатия[/B] стига понякога до 30-35 лв. (общо - с таксата и пакетите), но рядко.
[B]Vivacom Home[/B] - засега не съм прехвърлял включеното в таксата.
[B]M-Tel[/B] - средно около 15-20 лв. (общо - с таксата).
[B]Vivacom Net+ Traffic[/B] - засега не съм прехвърлял включеното в таксата.
Общо средно: в диапазона "минимум 85 - 95 максимум" лв./месец, като тази сума е обща - за мен и жена ми. ;)
[i]* Посочените суми са с включен ДДС![/i] :D
[B]SIMпатия[/B] - 20 лв. [12 лв. (такса) + 5 лв. (Фаворити 1000) + 3 лв. (СМС 300)]
[B]Vivacom Home[/B] - 30 лв. (такса) [фиксиран + интернет]
[B]M-Tel[/B] - 9 лв. (такса) [група]
[B]Vivacom Net+ Traffic[/B] - 10 лв. (такса) [750 MB]
Сметката за [B]SIMпатия[/B] стига понякога до 30-35 лв. (общо - с таксата и пакетите), но рядко.
[B]Vivacom Home[/B] - засега не съм прехвърлял включеното в таксата.
[B]M-Tel[/B] - средно около 15-20 лв. (общо - с таксата).
[B]Vivacom Net+ Traffic[/B] - засега не съм прехвърлял включеното в таксата.
Общо средно: в диапазона "минимум 85 - 95 максимум" лв./месец, като тази сума е обща - за мен и жена ми. ;)
[i]* Посочените суми са с включен ДДС![/i] :D
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Не знам колко е на минута след като свършат безплатните, защото тази карта не се използва много. Дала съм я на майка ми и тя не изговаря повече от 10-15 мин на месец.
[Quote]Глобул Макс - 10 лева + 50 мин към всички останали 5 лева общо 15[/Quote]
Как така 50 минути към всички за 5лв? Пакетът е 9.90лв.
Как така 50 минути към всички за 5лв? Пакетът е 9.90лв.
Аз плащам
2 карти на мтел (за мен и жена ми) на тарифата за столична община сметката е около 15 лв и за двете
лооп 5 + лооп сърф пакет за 3.9 около 10 лв. (някои месеци имам роуминг и сметката скача на 60 лева).
бонуси безкрай - на година около 40 лева
2 карти на мтел (за мен и жена ми) на тарифата за столична община сметката е около 15 лв и за двете
лооп 5 + лооп сърф пакет за 3.9 около 10 лв. (някои месеци имам роуминг и сметката скача на 60 лева).
бонуси безкрай - на година около 40 лева
Когато го активирах беше 5 лева сега не знам може да има промяна ще проверя
Мдам прав си 10 ка са го направили карай не се е свършил света и така става :)
Мдам прав си 10 ка са го направили карай не се е свършил света и така става :)
Мтел на жена ми 50лв. Аз в България не ползвам български номер. Сина ми Мтел предплатена. Принципно цените са високи в България.