няма от Мтел отговор на хвърлената ръкавица
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: няма от Мтел отговор на хвърлената ръкавица
Този оператор от половин година спи - няма нови тарифни планове, интернетът е безумно неизгоден, не разширяват 3G мрежата, дори ги мързи да си ъпдейтват сайта редовно (no) Надявам се лятото да симулират някаква дейност, защото иначе ще ме загубят като абонат (no)
Мен ме загубиха отдавна, минах през жестоки скандали, за да изтрия всичките си данни от тази компания ... то не бяха обаждания до *88, чакаш по 15 мин да се свържеш с оператор, после не ми е това паролата, после дали съм пускал молба, после, после ... Още преди много години, когато го играеха монополисти, ги намразих, с цените от 2.10 лв на минута ... Всички около мен са с Глобул или Виваком, Ънлимитед плана ме устройва чудесно, винаги получавам добро обслужване в Германос ... Но моя случай не е важен, Мтел наистина не са много активни, не знам на какво се дължи това, но и не ме интересува, всичко, което ме интересува, е да не ограбват народа.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:D Е определено съм по-наясно от тебе. Половината роднини са във полицията и воените и знам кой, колко плаща и за какво. ;)
С нищо не си наясно.... Никога държавата не е плащала за картите на полицаи и военни. Всичко е лично и не се ползват никакви преференции. Затова отдавна полиция и военни захвърлиха мтелските си карти... Всъщност много малко служители още са клиенти на Мтел
явно и ти с нищо не си наясно;)
военни и полицаи ползват едни от най-изгодните преференции в Мтел:)
и има мноого от тях на Мтел(whistle)
военни и полицаи ползват едни от най-изгодните преференции в Мтел:)
и има мноого от тях на Мтел(whistle)
Доколкото знам полицаите са с много неизгодна тарифа-10лв такса,безплатно в група и 30 мин. до мтел. На това ако му казваш добра оферта вече е друго.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Имат няколко варианта, но за 10 лв имат НЕОГРАНИЧЕНИ (наистина неогреничени) към 10 номера + 60 мин към ВСИЧКИ и след това таксуване на ~ 20 ст на минута
А за воените се носят специални сертификати на 6 месеца за да удостовериш, че не си напуснал и за 5 лв такса имаш 200 мин към всички, 5 номера в група с НЕОГРАНИЧЕНИ (наистина неогреничени) и след това таксуване на ~ 20 ст на минута.
На това ако не може да се каже държавна дотация (whistle)
А за воените се носят специални сертификати на 6 месеца за да удостовериш, че не си напуснал и за 5 лв такса имаш 200 мин към всички, 5 номера в група с НЕОГРАНИЧЕНИ (наистина неогреничени) и след това таксуване на ~ 20 ст на минута.
На това ако не може да се каже държавна дотация (whistle)
Няма оферта, която да заплашва Мтел толкова, че да се трогнат....
До сега не са ми предлагали такава оферта,макар,че съм в системата на МО отдавна....
Последното което са предлагали е :
- 9.90 такса с 1000 мин в група,30 мин с Мтел и от там нататък си го плащаш.
Последното което са предлагали е :
- 9.90 такса с 1000 мин в група,30 мин с Мтел и от там нататък си го плащаш.
Ахам. Такава е офертата. Имам приятели с "полицейски" карти на Мтел. Сами си ги плащат и имат бая минути в група + 30 Мтел. Това за 9.90 лв. Като се замислиш си е яка оферта.