няма от Мтел отговор на хвърлената ръкавица

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Re: няма от Мтел отговор на хвърлената ръкавица

Мнение от ShinG0 » 11 апр 2010, 16:44

Да си на Мтел е изгодно само ако си в корпоративна група, в която говорите всички безплатно + имате безплатни минути към всички мрежи в страната. (cyber)
А на останалите оператори е изгодно само ако говориш в техните мрежи - иначе не.
Следователно търсете някоя фирма, която е на Мтел да ви вкарат в своята група и вас и цялото ви семейство да говорите без пари само за някакви си 9 лв такса :P

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 11 апр 2010, 16:46

Мисля че изобщо не е яка оферта, по-добри условия има за нормални граждани - Уникол на виваком. А при корпоративна група не е проблем да се договорят и безплатни разговори в групата.

Или пък директно виж Ултима 90 -неограничено в група и 3 пъти повече минути до всички направления за същите пари

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 11 апр 2010, 17:42

Решението е едно и то единствено: напускане мрежата на наглото VIP операторче Mtel. Лесно и безболезнено :D И без това, позовавайки се на ваши коментари, само бандитски институции ( а то всички административни институции в БГ са такива ), ползват услугите на Mtel ;)

[Quote]Не чакай! Аз се махнах, а ТИ?[/Quote]

[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]

Lightss
Регистриран: 19 май 2007, 01:34

Мнение от Lightss » 11 апр 2010, 19:10

2000 до 2005 година условията за тези карти бяха много добри спрямо другите планове на М-Тел. Сега не са чак толкова добри, но когато говориш с всички колеги, а и семейсвото без пари си заслужават. Уникол не е заместител, а допълнителна карта както съм аз.
А antivillager да спре да се изказва неподготвен. Такъв план дето го е описал за полицията никога не е имало. В момента има няколко различни плана, като последният такъв е описания по-горе 1000 мин. корп. група, 30 мин. - М-Тел, но той е с 60 сек. първоначално тарифиране, а другите са с 30 сек. първ. тарифиране.

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 11 апр 2010, 23:00

Хубаво беше като говорех в група безплатно. Преди време можехме да избираме между напълно безплатни в група и 30 мин към Мтел срещу 12 лева... а сега какви "светли" времена са... Пълен та*ак си правят
Ако пуснат срещу 10 лева напълно безплатни в група + 30 мин. към всички, се връщам, но такива йовтини измъквания всеки следващ път.
Иначе, ако се замисли добре човек, няма добра оферта на оператор под 15-тина лева. Лека полека ни излузват гащите... Например в моето домакинство се плащат телефонни разговори около 55-65 лева на месец и пак не сме се убили да говорим... Звъниш на други оператори само по нужда, но пак си текат минутите и парите. Как да му кажеш на човека "айде, айде говори по-бързо, че да не платя 80 ст. ами 40 ст." С всеки ли да процедираш така?
Или пък... какво? "Офф, ти си на глобул... няма да ти звъня докато не си купиш мтелска карта, че имам безплатни само към мтел". Ако си на 10 и се страхуваш мама да не те напляска дето си понадвишил разговорите, ок, номера минава. Ама ние сме големи хора и въпреки всичко се правим на тапири пред очевидното. Това не само на Мтел, но и на всички оператори им харесва. Тях ги радва това, че ние сме си свикнали да общуваме в тесен социален кръг и всеки, който иска да навлезе, трябва да играе по нашата гайда и да си вземе карта на нашия оператор. В някакви екстремални случаи звъним на други и после пищим за нещо, за което сами сме си виновни.
Няма безплатен обяд, но пък и не е приятно да ти го сервират с вечерята. Нека си знаем за кое, кога му е реда.
Като трябва да поевтиняват разговорите, значи трябва. И като поевтиняват, защо трябва да е само за нови планове и абонати? Иначе условия лесно се изменят като е за сметка на оператора...
"Всички говорят"... ама много набързо
"Нашият свят си"... е такъв мълчалив
"Това е твоят"...вътрешен "глас", по-добре не му се обаждай, ако го сториш... трябва да си луд
Fire is Faith

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 12 апр 2010, 01:11

Не слагайте всички оператори в един кюп. Всеки сам си избира оператора.

Описаната от вас тарифа ползвах преди много години като нямаше още глобул,или 12 лв такса за 30 минути към Мтел, само че сега сме 2010 г и както виждам полицията още ползва такава тарифа от миналия век, докато при любимия ми оператор за същите пари наистина се говори 3 пъти повече:P

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 12 апр 2010, 10:20

Няма оферта, която да заплашва Мтел толкова, че да се трогнат....

:D :D :D - момиче, ти тук явно си пишеш само за спорта и по инерция :D айде престанете да пускате ненужни теми, отдавна мтел е отписан от трезво мислещите хора :)

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 12 апр 2010, 15:39

Абе май ВСИЧКИ не сте наясно и си чешите езиците само :D:D:D:D:D
Аз СЪМ военен и мога да ви кажа че не са от най-изгодните тарифи,даже са си неизгодни!!! Затова престанете със спама.
Таксата е 10 лв. и наскоро ве4е в група е НЕОГРАНИЧЕНО и получаваш 30 безплатни мин към Мтел,няма такива каквито 4етох в тази тема с 20 секундно отчитане,тава са измислици...Казвам ви инфо от 1-ва ръка ;)

Регистриран: 12 окт 2006, 18:23

Мнение от » 12 апр 2010, 18:08

Напротив, най-трезво мислещите хора са абонати на Мтел.100 минути в Мтел са в пъти по-полени от 1000 във Виваком или 250 в Глобул...

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 12 апр 2010, 20:05

[Quote]Напротив, най-трезво мислещите хора са абонати на Мтел.100 минути в Мтел са в пъти по-полени от 1000 във Виваком или 250 в Глобул...[/Quote]

Ми аз за 5 лв. отгоре ще си взема 75 минути към М-Тел 300 към VIVACOM (мобилни) и 375 към фиксираните мрежи. за 25 минути разлика с EXTRA не мисля да издребнявам....

Отговори