Как Джеф фалшифицират подписа ти заради Виваком

cap_caveman
Регистриран: 22 апр 2006, 20:41

Как Джеф фалшифицират подписа ти заради Виваком

Мнение от cap_caveman » 19 апр 2010, 23:26

Такаа, абонат съм на Виваком от много време. Договора ми изтече преди време и аз реших да не го подновявам, защото така ако изпадне някоя изгодна оферта бих могъл да се възползвам от нея. Е преди 1 месец видях във фактурата си че имам 50% отстъпка от договора си и след като се обадих на 123 научих че съм си подновил договора. реших да разбера как става това и се оказа че съм бил отишъл в магазин на Джеф и съм си подписал ново договорче. разбира се аз такова нещо не си псомням да съм правил. Една жалбичка веднага написах и ей на 1 месец по-късно ми бе пратено писмо с копие от договора, който съм подписал. Всички мои данни вътре са си наред само че... подписчето не е мое... и сега отново писах. междувременно от едно магазинче от виваком ми казаха че не съм единствения клиент с такъв проблем, тези от Джеф обичали да спретват такъв номер на клиентите си. Така че хора, не плащайте сметките си във Джеф, тъй като утре може да се окаже че не само са ви подновили договора ами сте минали и на някой по-висок тарифен план а след това Виваком ще ви убеждават че вие сте си го подписали..

cap_caveman
Регистриран: 22 апр 2006, 20:41

Re: Как Джеф фалшифицират подписа ти заради Виваком

Мнение от cap_caveman » 19 апр 2010, 23:39

Впрочем ако някой се е сблъскал с подобен проблем и е успял да го разреши нека пише как. Чудя се да пусна една жалба до КЗП,защото ай друго не ми остава...:|

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 19 апр 2010, 23:44

Прокуратура, жалба за фалшифициране на документи, графологична експертиза, съд, затвор за от [B]8 до 15[/B] години. (yes)

Никакви жалби в КЗП КРС И др.
Директно при прокурор (yes)

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 19 апр 2010, 23:56

Какви жалби в КЗП бе човек. Направо в МВР. Та това е 100 % умишлено престъпление с висока степен на наказуемост. Но, какво се учудвам, когато в държавата ни се отнемат имущества с фалшифицирани подписи. Действай, че тези малоумници утре имоти, ще тръгнат да отнемат. Директно в МВР!

[B]пс: Надявам се, че не даваш лъжлива информация![/B]

[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://www.ombudsman.europa.eu/start.faces http://www.ombudsman.bg/ http://www.kzp.bg/ http://ecc.kzp.bg/[/B]

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 19 апр 2010, 23:58

[Quote]Чудя се да пусна една жалба до КЗП[/Quote]
какво КЗП те гониве пич, то това си е чиста фалшификация, както каза колегата по горе то си е за затвор. я намери едно адвокатче и заведи дело за пропуснати ползи уронване на престиж и други такива алабалщини-то адвокатите знаят- и после направи извън съдебно да ти плащат две години някоя дебела такса и супер тел без пари, или ако искаш да им е гадно викай "господарите" и служителчето да полежи в затвора за фал. на док:D

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 20 апр 2010, 00:01

Аз пък не врявам в тази история. Голяма верига като Джеф да се занимава с такава простотия да ти фалшифицира договора. Няма никаква логика. Прекалено рисково, за много малко пари.
Така че накратко, според мен си измисляш;)

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 20 апр 2010, 00:52

аз пък напълно вярвам а и джеф изобщо не е голяма верига хаха :)

като са ми сложили таргет 50 карти естествено че ще се намери тарикат който за да си уреди бонуса за месеца ще се поразпише тук там след което примерно може да напусне или пък разчита че няма да го хванат...
сега просто си направи една графологична експертиза мисля че е околу 150 лв на подписа от договора и твоя подпис и след като се останови че не е еднакав съди виваком и джеф след като спечелиш делото ще ти върнат всички разноски по експертизите , адвокат и тн.. отделно мисля че имаш шанс и за обезщетение

следващия път ще се позамислят дали ще фалшифицират подписи.. просто текучеството в тия верижки е толкова голямо и персонала е толкова скапан че всеки си позволява каквото си иска без да носи никаква персонална отговорност за действията си

btw. като ти правят договор обикновено снимат и личната карта и те карат да пишеш че си съгласен с копирането и се подписваш + дата .. ако има приложено към договора такова копие много лесно може да се установи дали ти сиси правил договора или някой си или си го измисляш ..

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 20 апр 2010, 04:35

[Quote]ако някой се е сблъскал с подобен проблем и е успял да го разреши[/Quote]
Какво има да му разрешаваш? Уговаряте си среща в съда и експертизата на подписа ще разреши нещата. Фалшификацията на документи май не е безобидно престъпление. (no)

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 20 апр 2010, 07:44

Ако действително са те подписали ще ги осъдиш без проблеми. Всеки студент първи курс по право ще ти свърши работа.

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 20 апр 2010, 07:57

[Quote]като са ми сложили таргет 50 карти естествено че ще се намери тарикат който за да си уреди бонуса за месеца ще се поразпише тук там след което примерно може да напусне или пък разчита че няма да го хванат...[/Quote]
Да, но това може да е единичен случай, направен от някой малоумен служител на Джеф.

Отговори