Явор Колев: Ще затворим "Арена" и "Замунда"

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Re: Явор Колев: Ще затворим

Мнение от prasuncho » 30 апр 2010, 22:55

[Quote]Добре..да кажем, че си прав;) !! Какво предлагаш...??? Всеки дръпнал си mp3-ка в затвора ли..? Защото, както се изрази друг по-долу..докато им "copy".."paste"..винаги ще има и торенти и т.н. !! Пак питам..какво предлагаш....??[/Quote]

Не съм никакъв, за да предлагам нещо. Идеята ми беше, че сме пирати, а не си го признаваме открито, а вместо това се крием зад купчина причини и тръгваме да спорим колко сме неоправдани. Ок? :| Сърдим се, че ни наричат престъпници, а реално ние сме си такива.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 30 апр 2010, 22:56

Прав си, че в България човек може да се скъсва от работа за 1000лв(а в провинцията наполовина) и да не може да си позволи лизензиран софтуер, но все пак не е правилно да парадираме с това, че сваляме всичко безплатно и да ревем за някакви граждански права защото ако държавата не си затваряше очите в наша полза за това пиратство нито Арена нито Замунда щеше да има. А и все пак има и хора тук, които си купуват софтуера и благодарение на тях някой все пак обръща някакво внимание на нашата държава.

Това сега е поредното показно през Европа за да демонстрираме, че уж влизаме в правия път и да ни оставят на мира .. след месец пак всичко ще е постарому.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 30 апр 2010, 22:58

Хм, на колко ли хора пишещи само в тази тема в момента им работят и торрент клиентите?

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Мнение от 888888 » 30 апр 2010, 23:00

:D На 99%..може би;) !!

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 30 апр 2010, 23:00

Мен ли питаш? :D

Не забравяй, че аз съм на [B]BTC ADSL[/B] и скоростта ми (според мнозинството тук, ползващо кабелен интернет) е плачевна... к'ви торент-клиенти те гонят, к'ви 5 лева? :P :D Та аз едвам имам връзка да си проверя пощицата и да вляза в чатеца... :D А страницата на форума я пускам да се зарежда преди лягане, че да мога сутринта с кафето да понапиша нещо... (woo)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 30 апр 2010, 23:12

Само ще спомена,че освен споменатите по-долу тези и мнения торентите си остават най-лесния и общо достъпен начин да се гледат филми като тези на Майкъл Мур,"Колапс","Духът на времето" и т.н.Пред вид съдържанието на тези филми сами си направете изводите :S(cyber)

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 01 май 2010, 00:02

сигурен съм на 99,99%,им работят торентите.да си го признаем,това е нещо нормално,всеки ги използва редовно.няма и нищо лошо в това,съществуват в цял свят.компанийте от алчност,насръчават торентите,без да осъзнават това.невъзможно е при 240 минимална заплата да дадеш 500 лева за софтуер,така че когато гладния краде и госпот му прощава;):D

1-GSM by АЛЕКГРУП
Регистриран: 24 фев 2005, 10:12

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 01 май 2010, 00:32

Споделям мнението Ви.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 01 май 2010, 10:03

Не питах теб, твоето мнение беше последно, като публикувах своето. А за теб знаем, че ти е бавен нета - влизаш само сутрин и вечер - явно зарежда само по два пъти ... ако не спре. :D:D:D

Ще се радвам да опитат да филтират някой DNS, тук не е Китай и не става лесно, предвит количеството фирми внасящи интернет. Е първи ще фръкне bix, но старите връзки между операторите си стоят - ще е по - бавно, но всичко ще си има.

orinoko
Регистриран: 19 дек 2009, 15:02

Мнение от orinoko » 01 май 2010, 20:41

http://business.actualno.com/news_296372.html

Собственикът на "Арена": Не може да ни затворите

:P

Eлиан Гешев е категоричен, че няма правно или фактическо основание за затварянето на торент тракера Arena BG. Според него МВР отдавна не си е актуализирало информацията. Собственик на този сайт съм аз, няма никакви руснаци, заяви Гешев. Данъчната ми декларация е качена в интернет и ако бяха проверили, щяха да видят кой стои зад Арена.

Собственикът на най-големия сървър у нас изяви желание да е кръстник на новата акция на МВР "Може да е свалячите или смукачите..." - пошегува се той.:D:D:D

Отговори