HTC HD2 VS Iphone 3GS
Re: HTC HD2 VS Iphone 3GS
Защото няма да можеш да го отключиш. (сарказъм)
[Quote]Е какво няма да се съгласиш с мен, като съм на 16, а и плюс това имам HD2. Който, за някой от гореизказалите се, съм си купил абсолютно сам.[/Quote]
Вероятно липсва думичката[B] разлика[/B] във второто изречение?
А кого визираш? Мисля, че само аз споменах, че имам HD2.
Вероятно липсва думичката[B] разлика[/B] във второто изречение?
А кого визираш? Мисля, че само аз споменах, че имам HD2.
Визирам nikolchokolo и имах предвид, че не е задължително майка му и баща му да му купуват телефона, а може да се справи като мен- със собствени средства.
Ok. Да не си приказваме повече извън темата. Мисля, че който и телефон да избере човека ще е доволен. Вероятно ще има значение и тарифния план.
"Водещ на токшоу обяснява как забравил HTC HD2 на покрива на колата си докато шофирал към къщи...
Телефоните на HTC не само изглеждат добре, но и наистина са проектирани да устоят на щетите, които ние понякога сами им нанасяме. Ако разгледате отблизо HTC HD2, ще отделите няколко мига да се насладите на елегантния му дизайн, качествената изработка, и не на последно място – на мощния хардуер. А ако се съмнявате в здравината му, може да ви заинтересува видеото по-долу, в което този водещ на токшоу говори за своята случка със смартфона. Очевидно той забравил HTC HD2 и го оставил на покрива на колата си, докато шофирал към къщи. В даден момент смартфонът отхвръкнал от колата и се ударил здраво в земята, а случайни автомобили минавали през него. Собственикът се сетил за телефона си чак когато се прибрал у дома, и се върнал да го търси. Когато го намерил, екранът на смартфона бил напълно унищжен. За негова изненада обаче устройството безпроблемно приемало разговори. След като видяхме състоянието на HD2 се чудим дали не е добра идея да се застрахова телефона, въпреки че освен козметичните щети, той си работи съвсем нормално..."
Цитат от друг сайт.
Телефоните на HTC не само изглеждат добре, но и наистина са проектирани да устоят на щетите, които ние понякога сами им нанасяме. Ако разгледате отблизо HTC HD2, ще отделите няколко мига да се насладите на елегантния му дизайн, качествената изработка, и не на последно място – на мощния хардуер. А ако се съмнявате в здравината му, може да ви заинтересува видеото по-долу, в което този водещ на токшоу говори за своята случка със смартфона. Очевидно той забравил HTC HD2 и го оставил на покрива на колата си, докато шофирал към къщи. В даден момент смартфонът отхвръкнал от колата и се ударил здраво в земята, а случайни автомобили минавали през него. Собственикът се сетил за телефона си чак когато се прибрал у дома, и се върнал да го търси. Когато го намерил, екранът на смартфона бил напълно унищжен. За негова изненада обаче устройството безпроблемно приемало разговори. След като видяхме състоянието на HD2 се чудим дали не е добра идея да се застрахова телефона, въпреки че освен козметичните щети, той си работи съвсем нормално..."
Цитат от друг сайт.
Да, аз гледах и клипчето с този "оцелял" телефон :D
Мен пък ме вълнува друго, дано някой да знае причината... забелязвал, съм че телефоните, които имат покритие върху екрана срещу надрасквания по-лесно се чупят...
Имаше в темата за HD2 оплаквания за счупен дисплей , аз съм виждал и на LG secret....защитното стъло е напукано,но екрана си работи както и touch-а си бачка....Да ли това не е минус на тези защитни стъкла - пазят от надрасвания, но при едно изтърване на телефона лесно се чупят ?!
:|
Мен пък ме вълнува друго, дано някой да знае причината... забелязвал, съм че телефоните, които имат покритие върху екрана срещу надрасквания по-лесно се чупят...
Имаше в темата за HD2 оплаквания за счупен дисплей , аз съм виждал и на LG secret....защитното стъло е напукано,но екрана си работи както и touch-а си бачка....Да ли това не е минус на тези защитни стъкла - пазят от надрасвания, но при едно изтърване на телефона лесно се чупят ?!
:|
"Ако разгледате отблизо HTC HD2, ще отделите няколко мига да се насладите на елегантния му дизайн, качествената изработка, и не на последно място – на мощния хардуер."
Но, напълно правилно, нищо не се споменава за софтуер.
Но, напълно правилно, нищо не се споменава за софтуер.
На кратко - ако си фен на игричките, а не искаш да носиш в джоба PSP и телефон си вземаш iPhone, ако искаш телефона ти да ти върши работа, да е здрав хардуеърно, да има голям дисплей, на който да гледаш филми без да има нужда да минават през PC предварително, за да ги конвертираш и вграждаш субтитри в .mp4 си взимаш HTC HD2, защото iPhone няма .avi player и не може да зарежда външни субтитри, за разлика от доста видео плейъри за WM ;)
[Quote]Но, напълно правилно, нищо не се споменава за софтуер.[/Quote]
Мисля, че има достатъчно и сериозни приложения за телефона. С игрите вероятно не е така - аз игри не играя на телефона и не съм много наясно - последно знам, че имаше няколко, които звучаха интересно извлечени от американската версия на HD2. Просто и към HD2 има голям интерес и се правят много нови неща.
Мисля, че има достатъчно и сериозни приложения за телефона. С игрите вероятно не е така - аз игри не играя на телефона и не съм много наясно - последно знам, че имаше няколко, които звучаха интересно извлечени от американската версия на HD2. Просто и към HD2 има голям интерес и се правят много нови неща.
Да бе, направо си умирам от кеф като гледам какви глупости правят. Телефонът е дълеч от айФоун на софтуерно ниво и в това няма спор, а това просто може да ти убие кефа от идеята, че си дал 1000 лв. за телефон.