Нови цени за мобилен интернет от М-тел
Нови цени за мобилен интернет от М-тел
Пакети за пренос на данни за мобилен телефон
M-Tel Surf 100 MB 100 MB 9,90 лв.
M-Tel Surf 512 MB 512 MB 15,90 лв.
M-Tel Surf 1 GB 1024 MB 19,90 лв.
Пакети за пренос на данни за преносим компютър
M-Tel Surf 2 GB 2048 MB 20,90 лв.
M-Tel Surf NonStop Неограничен* 24,90 лв.
M-Tel Surf NonStop+ Неограничен** 39,90 лв.
* M-Tel SURF NonStop предоставя неограничен мобилен интернет трафик в мрежата на М-Тел. При достигане на месечно потребление от 2.5 GB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps.
Не съм привърженик на М-тел, заради монопола му в страната, но смея да твърдя, че няма по-атрактивни цени за мобилен интернет в момента в България от страна на другите два оператора. Очакваме ответната реакция.
M-Tel Surf 100 MB 100 MB 9,90 лв.
M-Tel Surf 512 MB 512 MB 15,90 лв.
M-Tel Surf 1 GB 1024 MB 19,90 лв.
Пакети за пренос на данни за преносим компютър
M-Tel Surf 2 GB 2048 MB 20,90 лв.
M-Tel Surf NonStop Неограничен* 24,90 лв.
M-Tel Surf NonStop+ Неограничен** 39,90 лв.
* M-Tel SURF NonStop предоставя неограничен мобилен интернет трафик в мрежата на М-Тел. При достигане на месечно потребление от 2.5 GB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps.
Не съм привърженик на М-тел, заради монопола му в страната, но смея да твърдя, че няма по-атрактивни цени за мобилен интернет в момента в България от страна на другите два оператора. Очакваме ответната реакция.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Нови цени за мобилен интернет от М-тел
отиде в джаза офертата на виваком хахаха тука дават 1 гб за 20 лв.. а те дават гигабайт и 200 за 30 лв..
пп. немога да схвана каква е разликата дали е за телефон или за компютър .. ако е в това че на 2рото са му спрени гласовите услуги... то тогава пак разбиват вивакома щото 2 гб за 20 в... но пък е абонамент сигурно.. а там е предплатен
пп. немога да схвана каква е разликата дали е за телефон или за компютър .. ако е в това че на 2рото са му спрени гласовите услуги... то тогава пак разбиват вивакома щото 2 гб за 20 в... но пък е абонамент сигурно.. а там е предплатен
Слаба работа все още, при Глобул на същата цена получаваш и гласова услуга с включени минути.
Иначе за Вива съм съгласен, че сериозно изостават в това отношение. :)
Иначе за Вива съм съгласен, че сериозно изостават в това отношение. :)
то тея тарифи със договор лиса от м-тел в крайна сметка или са като допълнителен пакет който си активираш за месеца и после можеш да спреш.. ?
Ами като се има предвид, че са дейта карти и не могат да се ползват със съществуващия номер, вероятно си е стандартно с договор.
Изключително тъпо ограничение. Иначе ако имаше гласова услуга, дори без включени минути лично аз бих бил доволен.
Изключително тъпо ограничение. Иначе ако имаше гласова услуга, дори без включени минути лично аз бих бил доволен.
С договор за 1 или 2 години. С трите тарифи получаваш и Vodafone Mobile Connect устройства за Мобилен интернет.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Easy traffic от Виваком е много по добро предложение. Без договор за 30 лв получаваш 1,2G за период от 4 месеца. Сега пиша от пейка в Южния парк, с този пакет .
не е по-добро щото тия за телефон на м-тел сърф дета са са екстеншъни и за 20 лв получавам 1 гб а ти за 30 лв получаваш 1.2 гб
и мисля че при тях си ги добавяш само към твоя план .. което е яко
бтв .. в южния парк няма ли ви-фи някъде ? :|
и мисля че при тях си ги добавяш само към твоя план .. което е яко
бтв .. в южния парк няма ли ви-фи някъде ? :|
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 18:41
Аз си предпочитам Виваком. 30 лева за 4 месеца. А зимата като не го позлвате какво ще правите с тези договори. А пък това с неограниченият е пълна лъжа. След тези 2,5 гига какво става. 128 kbps е доста бавно значи 5 дни интернет и после чакай да дойте другият месец.
Ако четири месеца ползваш мобилен интернет срещу пакет от 1200 мб, означава, че на ден ти се пада по 10 мб. Това е все едно да заредиш 8-9 страници на ден. Страшно малко е. Виж 2 гб за 21 лв, до някъде е приемливо. Нама спор за моб. интернет на М-тел при предплатените карти е по-малко привлекателен отколкото този на Виваком.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm