дилема гсм, Android vs WM !
Re: дилема гсм, Android vs WM !
защото само на него w.m. върви нормално поне за моите критерии ! аз в началото мислех него да взема но договорът ми още небеше изтекъл и се разтърсих разгледах позачетох и си зех моторолата с андроид телефона е уникален както и ОС много съм доволен и едвали ще сменя скоро тази ОС ! надявам се да незвуча предубедено като някои собственици на "ябълката" но от това което съм ползвал w.m., symbian и андроид най-доброто за мен е андроид ! а колкото до това което казва metesator
ми се струва, че до сега не е ползвал телефон с андроид ! програмите които ще ти трябва ги има почти всички безплатни в маркета където влизаш натискаш бутон свали, после тя сама се инсталира и си готов което не ми се вижда никак сложни или бавно ! моя съвет е да поразгледаш какво представлява андроид и сам да си решиш
ми се струва, че до сега не е ползвал телефон с андроид ! програмите които ще ти трябва ги има почти всички безплатни в маркета където влизаш натискаш бутон свали, после тя сама се инсталира и си готов което не ми се вижда никак сложни или бавно ! моя съвет е да поразгледаш какво представлява андроид и сам да си решиш
-
- Регистриран: 12 юни 2008, 15:09
A, искам да попитам как стох въпроса при root hack-a от това което прочетох в е-нет не ми стана ясно...
След като се DL root hack-a има ли някакви специфични стъпки, и ако да какви са!?
Освен роот хак трябва ли някакъв друг хак/софтоерно/хардоерно отключване ...
А и какво ви е мнението за 2.1v как се държи телефона с нея!
Мерси за пореден път!!!
След като се DL root hack-a има ли някакви специфични стъпки, и ако да какви са!?
Освен роот хак трябва ли някакъв друг хак/софтоерно/хардоерно отключване ...
А и какво ви е мнението за 2.1v как се държи телефона с нея!
Мерси за пореден път!!!
ами аз не съм пробвал друга версия освен 2.1 и да ти кажа си е супер :) има един въпрос към теб, ако евентуално си земеш телефон с андроид за какво искаш да го root-неш? защото аз лично невиждам никакъв смисал в цялата процедура всичко ми върви без root, до сега не съм попадал на програма която да го изисква ! единствения + за мен на root-a е, че може да си направиш A2SD което вече ще се обезмисли защото скоро google ще го добавят към следващата версия на андроид както и flash 10 ;)
[Quote]има ли някакви специфични стъпки [за хакването][/Quote]
Има и то доста. Първо помисли добре дали ти трябва и второ, дали ще можеш да го направиш. Процедурата не е еднаква за различните телефони и версии на Андроида.
[Quote]А и какво ви е мнението за 2.1v как се държи телефона с нея![/Quote]
WOW [възторжено]!!! - това е реакцията на един бивш потребител на iPhone след като си взел телефон с Андроид 2.1 (взето е от един друг форум).
Има и то доста. Първо помисли добре дали ти трябва и второ, дали ще можеш да го направиш. Процедурата не е еднаква за различните телефони и версии на Андроида.
[Quote]А и какво ви е мнението за 2.1v как се държи телефона с нея![/Quote]
WOW [възторжено]!!! - това е реакцията на един бивш потребител на iPhone след като си взел телефон с Андроид 2.1 (взето е от един друг форум).
-
[Quote]има един въпрос към теб, ако евентуално си земеш телефон с андроид за какво искаш да го root-неш? [/Quote]
scarybear каза :
[Quote]без руут проблеми с блутута - не може да се използва пълноценно - получаваш, но не може да изпращаш[/Quote]
за A2SD и flash, дано да си прав с нетърпение ще го чакам - макар ,че все още не притежавам phone с android :)
scarybear каза :
[Quote]без руут проблеми с блутута - не може да се използва пълноценно - получаваш, но не може да изпращаш[/Quote]
за A2SD и flash, дано да си прав с нетърпение ще го чакам - макар ,че все още не притежавам phone с android :)
[Quote]надявам се да незвуча предубедено като някои собственици на "ябълката" но от това което съм ползвал w.m., symbian и андроид най-доброто за мен е андроид ! [/Quote] Съвсем непредубедено като ползвател на андроид и аз да кажа, че съм вбесен от това, че тела се рестартира наистина рядко, но точно когато не трябва. При "калпавия" симбиан това липсваше. Абе всеки според нуждите си.
(yes)(yes)(yes)
@ Fight fire with fire...
Слагаш си Bluetooth File Transfer и нямаш грижи ! няма нужда от руут.
@spe и на мен ми се случи за 1 месец 2-пати да ми се рестартира телефона но небих си взел пак тел със симбиан :)
и то смятам, че аз съм си виновен за тези рестарти защото постояно инсталира и ънинсталирах програми без да го рестартирам... а при w.m. и симбиан за това време с толкова качвани и трити приложения ако сам не го рестартираш тела няма да може да си отвориш контактите от лаг :))
Слагаш си Bluetooth File Transfer и нямаш грижи ! няма нужда от руут.
@spe и на мен ми се случи за 1 месец 2-пати да ми се рестартира телефона но небих си взел пак тел със симбиан :)
и то смятам, че аз съм си виновен за тези рестарти защото постояно инсталира и ънинсталирах програми без да го рестартирам... а при w.m. и симбиан за това време с толкова качвани и трити приложения ако сам не го рестартираш тела няма да може да си отвориш контактите от лаг :))
-
мерси ;)
Поиграх си с HTC Legend и след HTC HD, а сега Е52 мисля да си взема Легендата с Андроид! Страхотен тъчскриин.