дилема гсм, Android vs WM !

hap4eto
Регистриран: 15 дек 2008, 14:40

Re: дилема гсм, Android vs WM !

Мнение от hap4eto » 05 май 2010, 12:08

защото само на него w.m. върви нормално поне за моите критерии ! аз в началото мислех него да взема но договорът ми още небеше изтекъл и се разтърсих разгледах позачетох и си зех моторолата с андроид телефона е уникален както и ОС много съм доволен и едвали ще сменя скоро тази ОС ! надявам се да незвуча предубедено като някои собственици на "ябълката" но от това което съм ползвал w.m., symbian и андроид най-доброто за мен е андроид ! а колкото до това което казва metesator
ми се струва, че до сега не е ползвал телефон с андроид ! програмите които ще ти трябва ги има почти всички безплатни в маркета където влизаш натискаш бутон свали, после тя сама се инсталира и си готов което не ми се вижда никак сложни или бавно ! моя съвет е да поразгледаш какво представлява андроид и сам да си решиш

Fight fire with fire...
Регистриран: 12 юни 2008, 15:09

Мнение от Fight fire with fire... » 05 май 2010, 12:22

A, искам да попитам как стох въпроса при root hack-a от това което прочетох в е-нет не ми стана ясно...

След като се DL root hack-a има ли някакви специфични стъпки, и ако да какви са!?
Освен роот хак трябва ли някакъв друг хак/софтоерно/хардоерно отключване ...

А и какво ви е мнението за 2.1v как се държи телефона с нея!

Мерси за пореден път!!!

hap4eto

Мнение от hap4eto » 05 май 2010, 12:45

ами аз не съм пробвал друга версия освен 2.1 и да ти кажа си е супер :) има един въпрос към теб, ако евентуално си земеш телефон с андроид за какво искаш да го root-неш? защото аз лично невиждам никакъв смисал в цялата процедура всичко ми върви без root, до сега не съм попадал на програма която да го изисква ! единствения + за мен на root-a е, че може да си направиш A2SD което вече ще се обезмисли защото скоро google ще го добавят към следващата версия на андроид както и flash 10 ;)

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 05 май 2010, 12:53

[Quote]има ли някакви специфични стъпки [за хакването][/Quote]

Има и то доста. Първо помисли добре дали ти трябва и второ, дали ще можеш да го направиш. Процедурата не е еднаква за различните телефони и версии на Андроида.

[Quote]А и какво ви е мнението за 2.1v как се държи телефона с нея![/Quote]

WOW [възторжено]!!! - това е реакцията на един бивш потребител на iPhone след като си взел телефон с Андроид 2.1 (взето е от един друг форум).

Fight fire with fire...

Мнение от Fight fire with fire... » 11 май 2010, 01:06

[Quote]има един въпрос към теб, ако евентуално си земеш телефон с андроид за какво искаш да го root-неш? [/Quote]

scarybear каза :

[Quote]без руут проблеми с блутута - не може да се използва пълноценно - получаваш, но не може да изпращаш[/Quote]

за A2SD и flash, дано да си прав с нетърпение ще го чакам - макар ,че все още не притежавам phone с android :)

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Мнение от spe » 11 май 2010, 01:39

[Quote]надявам се да незвуча предубедено като някои собственици на "ябълката" но от това което съм ползвал w.m., symbian и андроид най-доброто за мен е андроид ! [/Quote] Съвсем непредубедено като ползвател на андроид и аз да кажа, че съм вбесен от това, че тела се рестартира наистина рядко, но точно когато не трябва. При "калпавия" симбиан това липсваше. Абе всеки според нуждите си.

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 11 май 2010, 06:51

(yes)(yes)(yes)

hap4eto

Мнение от hap4eto » 11 май 2010, 10:56

@ Fight fire with fire...
Слагаш си Bluetooth File Transfer и нямаш грижи ! няма нужда от руут.

@spe и на мен ми се случи за 1 месец 2-пати да ми се рестартира телефона но небих си взел пак тел със симбиан :)
и то смятам, че аз съм си виновен за тези рестарти защото постояно инсталира и ънинсталирах програми без да го рестартирам... а при w.m. и симбиан за това време с толкова качвани и трити приложения ако сам не го рестартираш тела няма да може да си отвориш контактите от лаг :))

Fight fire with fire...

Мнение от Fight fire with fire... » 11 май 2010, 17:39

мерси ;)

troika
Регистриран: 07 дек 2008, 00:50

Мнение от troika » 15 май 2010, 00:17

Поиграх си с HTC Legend и след HTC HD, а сега Е52 мисля да си взема Легендата с Андроид! Страхотен тъчскриин.

Отговори