ГЛОБУЛ НА СЪД! Продават ни личните данни на мутри от С.Г.Груп
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
http://www.facebook.com/group.php?gid=123005794380985&v=wall
Последствията и мащабите ще се видят в крачка. Сигурното е, че ще има много злоупотреби.
[Quote] Вече стана ясно, че Глобул [u]не са[/u] продали задълженията на некоректните длъжници, [u]а са предоставили [/u]списък с имена, адреси и други лични данни срещу процент от събраните суми.
[/Quote]
АКО ТОВА Е ВЯРНО, ТО ЩЕ ИМА МНОГО ИСКОВЕ , НО[B] СРЕЩУ [/B]ГЛОБУЛ (no)
http://www.facebook.com/group.php?gid=123005794380985&v=wall
Последствията и мащабите ще се видят в крачка. Сигурното е, че ще има много злоупотреби.
[Quote] Вече стана ясно, че Глобул [u]не са[/u] продали задълженията на некоректните длъжници, [u]а са предоставили [/u]списък с имена, адреси и други лични данни срещу процент от събраните суми.
[/Quote]
АКО ТОВА Е ВЯРНО, ТО ЩЕ ИМА МНОГО ИСКОВЕ , НО[B] СРЕЩУ [/B]ГЛОБУЛ (no)
Re: ГЛОБУЛ НА СЪД! Продават ни личните данни на мутри от С.Г.Груп
Искрено ме зарадва с това,дано ги съдят,но все пак в българия всяко чудо за три дни.Трябва да се сложи краи на произвола на глобул,те прекаляват
mod edit: @omfg Въпроса си може да го зададеш на този въпрос:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=281163&cat_id=2&view=1&last_opinion_parent_id=285628&offset=20#285628
vladovn
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=281163&cat_id=2&view=1&last_opinion_parent_id=285628&offset=20#285628
vladovn
[Quote]Въпроса си може да го зададеш на този въпрос:[/Quote](woo)(woo)(woo)(woo)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Коя ли телевизия ще се осмели да ухапе ръката която я храни и да направи едно разследване. Мисля никоя. (angry)(no)
Който плаща,той поръчва музиката-правило ,което важи на всякъде.Ние тук си говорим,но полза никаква,нищо няма да се промени.Трябва единство никой да не си плаща сметките ,тогава ще има промяна(yes)
хубаво е някои да ги осъди
хубаво е някои да ги осъди
Хахахаха, колко смешно:D
Така е, който дължи пари ще си ги връща;)
Ревете сега, ами ревете.
Разбира се Глобул не може да бъде даден на съд по този случай
Така е, който дължи пари ще си ги връща;)
Ревете сега, ами ревете.
Разбира се Глобул не може да бъде даден на съд по този случай
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Аз лично не съм пациент на Глобул. Обаче не виждам какво незаконно и неморално има в това коя да е фирма да си търси неплатените от клиентите и суми. Досега не съм чул длъжник на Глобул да оспорва задължението си с аргумента, че не той е натрупал дадено задължение. Измислят се всякакви други неща, най вече това с кредитния лимит и защо оператора не бил спрял телефона при достигането му. Да, ама всеки знае, че има някакъв лимит, така че ако някой говори и не си прави сметката, то е ясно, че няма и намерение да си плати. А това си е измама, откъдето и да се погледне. И после кой ми сра в гащите.(angry)
[quote]Досега не съм чул длъжник на Глобул да оспорва задължението си с аргумента, че не той е натрупал дадено задължение.[/quote]
Напротив, това е редовно явление, винаги от Глобул оплакванията в това отношение са били най-много, а като се има предвид, че абонатите на този оператор не са най-многобройни, то положението явно наистина не е никак розово.
Напротив, това е редовно явление, винаги от Глобул оплакванията в това отношение са били най-много, а като се има предвид, че абонатите на този оператор не са най-многобройни, то положението явно наистина не е никак розово.
Много точно,ползвал съм услугите на глобул преди,пълни измамници надписват и крадат най-безогледно,съветвам никои да не се вързва с тях(no),типично п... номера