Май ИМА нещо ново от М-Тел, все пак! - SURF&TALK Unlimited
Re: Май ИМА нещо ново от М-Тел, все пак! - SURF&TALK Unlimited
Благодаря за инфото. Би ли споделил за каква разлика става дума в пинг-а между BT и USB? Пък и скоростта (1Mb/s), която Bluetooth 2.0 предлага, е задоволителна, дори и да не е достигнат теоретичния максимум. В крайна сметка, кабела губи смисъла си след изчерпване на "бързите MB", а и кабелите пречат много. ;)
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Даже най-добре с Wi-fi.Зависи разбира се с какъв телефон си и имаш ли wi-fi на компа/лаптопа.
Прав си. Телефона е Omnia HD, за лаптоп става дума (lenovo w510). Но wi-fi ще изисква допълнителен software(които не е безплатен), а и така точи много от батерията на телефона. За разлика от BT, където дори няма да ми трябва допълнителен software на телефона, дори и на лаптопа.
Мисля, че vladovn ти предлага да свържеш телефона към лапрота чрез usb. Ако греша да ме поправи.
-
- Регистриран: 21 авг 2004, 12:49
Аз говоря за wi-fi.Дори и да не използваш този начин постоянно,имай на впредвид,че е доста удобно и точно за твоя телефон има програмка,която прави телефона ХОТСПОТ.А на лаптопа не му трябва допълнително софтуер,защото той ще засича Wi-Fi мрежа.
Програмката е JoikuSpot.Има я и кра ната,но и трияла ще ти върши работа,защото е орязан от към функции мисля,а не от към време.Аз си я ползвам и е супер удобна.
Програмката е JoikuSpot.Има я и кра ната,но и трияла ще ти върши работа,защото е орязан от към функции мисля,а не от към време.Аз си я ползвам и е супер удобна.
Напълно ми е ясно за хотспота, ама както казаж wifi ползва повече батерия от BT. А пускането на тази програма изисква ресурс, който също коства енергия. А като е s BT просто свързвам телефона и лаптопа,който е с win7 и ми предоставч да ползвам интернет от тела.
Защо не си отворите една тема и там да си говорите за тетеринг проблемите?
Нямам нищо против, но все пак има павила...
Нямам нищо против, но все пак има павила...
[B]МИЗЕРНИЦИТЕ ОТ МЕНТЕЛ СА МАХНАЛИ БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ КЪМ ДРУГИТЕ МРЕЖИ (angry)(angry)(angry[/B])
http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/subscriptions/surf_and_talk.php
Месечна такса 19,90 лв. 25,90 лв. 29,90 лв.
Включен трафик за данни 250 MB 512 MB 1024 MB
Цена на MB след изчерпване на пакета 0,25 лв. 0,25 лв. 0,25 лв.
Брой номера, включени в групата Семейство и приятели 5 5 5
Включени безплатни минути към номера от групата Семейство и приятели 250 250 250
Включени безплатни минути в мрежата на М-Тел 30 30 30
Включени безплатни SMS-и в мрежата на М-Тел 25 25 25
Цена на минута разговор към групата Семейство и приятели след изчерпване на безплатните минути 0,10 лв. 0,10 лв. 0,10 лв.
Цена на минута разговор в мрежата на М-Тел 0,32 лв. 0,32 лв. 0,32 лв.
Цена на минута разговор към останалите мрежи в страната 0,32 лв. 0,32 лв. 0,32 лв.
Цена на SMS към всички мрежи в страната 0,14 лв. 0,14 лв. 0,14 лв.
http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/subscriptions/surf_and_talk.php
Месечна такса 19,90 лв. 25,90 лв. 29,90 лв.
Включен трафик за данни 250 MB 512 MB 1024 MB
Цена на MB след изчерпване на пакета 0,25 лв. 0,25 лв. 0,25 лв.
Брой номера, включени в групата Семейство и приятели 5 5 5
Включени безплатни минути към номера от групата Семейство и приятели 250 250 250
Включени безплатни минути в мрежата на М-Тел 30 30 30
Включени безплатни SMS-и в мрежата на М-Тел 25 25 25
Цена на минута разговор към групата Семейство и приятели след изчерпване на безплатните минути 0,10 лв. 0,10 лв. 0,10 лв.
Цена на минута разговор в мрежата на М-Тел 0,32 лв. 0,32 лв. 0,32 лв.
Цена на минута разговор към останалите мрежи в страната 0,32 лв. 0,32 лв. 0,32 лв.
Цена на SMS към всички мрежи в страната 0,14 лв. 0,14 лв. 0,14 лв.
Това са старите планове, инфото за тези планове е обновено само в раздел "Мобилен интернет" - толкова са мизерни, че явно и поддръжката на сайта за тях е непосилна задача. (no)
Абе тия добре ли са? какви са? Мисля мисля и немога да разбера какво целят, да останат без нито един абонат ли?
Само да попитам, мога ли да мина от план на предплатена на Ментел? Някой ако знае нека да ми помогне:X
Само да попитам, мога ли да мина от план на предплатена на Ментел? Някой ако знае нека да ми помогне:X