Как да отключа vodafone 225 от М-тел, знае ли някои отключващия код?
Re: отключи vodafone 225 от М-тел, ON-Line
@TheTrue:
"Viva Capo, ще успееш! :))) "
То нали знаеш, че които иска......, ще намери начин.
Та и авера така.
Ползва го с Луп карта и не му пука много, ама нали на мен "ме гризе" ;-D и искам да го отключа.
Та така, от спортна злоба :-))))
И аверката му е с 225, взе го за 3лв и с точки.
Та аз си викам - как няма да го отключа ;-)))
Та това е един "тъп" телефон :-DDD)))
Амаааааа, нещо не се дава ;-)
"Viva Capo, ще успееш! :))) "
То нали знаеш, че които иска......, ще намери начин.
Та и авера така.
Ползва го с Луп карта и не му пука много, ама нали на мен "ме гризе" ;-D и искам да го отключа.
Та така, от спортна злоба :-))))
И аверката му е с 225, взе го за 3лв и с точки.
Та аз си викам - как няма да го отключа ;-)))
Та това е един "тъп" телефон :-DDD)))
Амаааааа, нещо не се дава ;-)
Абе, звънкай на *88 и ги баламосай нещо...
Водафон 226 - отключен от *88
-
- Регистриран: 12 яну 2009, 17:14
e huu de az q izteglih taq programa napisah toz IMEI izlqzaha mi nqkvi kodove oba4e problema e tam 4e kato q sloja kartata i kato mi izpishe zakliu4ena sim ne mi dava da pi6a vaob6te
Re: Как да отключа vodafone 225 от М-тел, знае ли някои отключващия ко
zdraweite imam star vodafone 226 -i iskam ako e vuzmojno da dadete kod za otklu4wane kum globul - kakvo li ne naprawix no ne stawa [a za razkodirvane mi iskat 35-toi gsm ne struva tolkova]:S(angry).ako niakoi moje neka pomogne-BLAGODARIA predvaritelno !!!
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Re: Как да отключа vodafone 228 от М-тел, знае ли някои отключващия ко
На мен ми трябва за 228
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Re: Как да отключа vodafone 228 от М-тел, знае ли някои отключващия ко
Много интересна ситуация се получава.Просто от любопитство съм се интересувал,ако закупя кодиран [B]телефон с договор[/B],дали ще мога да получа от М-тел кода за отключване и операторите са ми казвали,че след като изтече срока на договора [B]е възможно[/B].
Сега първо се свързах чрез онлайн чата,където операторът ми каза,че за момента е преустановено отключването на телефони.След това се свързах и със *88.От там ми казаха,че могат да ми дадат кода за отключване,единствено,ако апаратът е купуван на свободна продажба,т.е. ако и купуван с карта (предплатена или на договор)-не може.И в двата случая се получава интересно противоречие между първоначалната информация,която се дава (с удебелен шрифт) и крайния резултат.
Сега първо се свързах чрез онлайн чата,където операторът ми каза,че за момента е преустановено отключването на телефони.След това се свързах и със *88.От там ми казаха,че могат да ми дадат кода за отключване,единствено,ако апаратът е купуван на свободна продажба,т.е. ако и купуван с карта (предплатена или на договор)-не може.И в двата случая се получава интересно противоречие между първоначалната информация,която се дава (с удебелен шрифт) и крайния резултат.
eto vi destva6ta programa za generirane na kodove mnogo e lesna i prosta za izpolzvane yspeh Cybergsm_DCT4_1.4
Re: ОК СЕГА ЩЕ ОПИТАМ.
и аз имам такъв проблем с водафоне 225 само че е заклучен напълно и нищо не мога да направя как да процедирам пишете на скайпе или поща
Re: ОК СЕГА ЩЕ ОПИТАМ.
Ако вече не работи и с мобилтелска карта, може да го дадеш да го разблокират в сервиза, посочен в гаранцията или в който и да е всъщност сервиз.