Проблем с Виваз - камерата засича

nikolayvarna
Регистриран: 12 авг 2010, 18:41

Проблем с Виваз - камерата засича

Мнение от nikolayvarna » 12 авг 2010, 19:27

Здравейте, не знам защо, но изведнъж камерата започна да засича при снимане.
Има 2гб още памет, но клиповете на HD през 4-5 секунди забиват, като започна да записвам звука за начало на запис се бави с 2 секунди, секундомера прескача през 1-2 секунди, сякаш след 20 секунда спира да забива, ама нямам нерви за вечно тестване.
Преинсталирах софтуера от страницата на СЕ, но пак е тъй, разликата е, че ми обърка всичките менюта и сега съм бесен.
На глупавия телефон на СЕ 0800 не отговарят, на мейлите също - що за услуги предлагат?
Единствения проблем е камерата, ще пробвам да махна клиповете пък да видим. Но пък дали има 2 или 4 гб свободно....няма логика, някой имал ли е такъв проблем?
Преди инстала ( сега не знам, от 10 мин е преинстал ) като правя снимки понякога ми казва няма памет, затворете някои приложения - а то няма отворени такива?
В някои форуми видях, подобни проблеми, какво може да е?

kom6ito
Регистриран: 19 май 2009, 21:45

Re: Проблем с Виваз - камерата засича

Мнение от kom6ito » 12 авг 2010, 19:41

Значи батка, аз имах сьщия проблем сьс w890i и бях бесен обаче се оказа че е от сим картата на виваком,послекато я смених телефона беше и още е като нов

boyan4o
Регистриран: 13 дек 2008, 21:18

Мнение от boyan4o » 12 авг 2010, 20:09

Буфера,биферааа не ти стига. Клиповете са много големи и ти трябва бърза карта памет. Каква ти е картата памет? каква марка и кой клас?

nikolayvarna

Мнение от nikolayvarna » 12 авг 2010, 23:24

Картата си е оригинал от комплекта 8гб, а иначе симкартата е мтелска, чисто нова, щото старата телефона не ми я разпозна - от 2001 година беше :) .
Махнах всички клипове от паметта, останаха 4гб свободни и направих два клипа, не забива. Ама много тъпо, какво излзиа, като направиш 10 минути кадри и трябва да махаш....
Много кофти.

Обаче защо и след снимка ми казваше - паметта е пълна, затворете някои приложения??
Да няма предвид някаква рам памет или нещо от тоя род, имам инсталиран идоста приложения?

boyan4o
Регистриран: 13 дек 2008, 21:18

Мнение от boyan4o » 13 авг 2010, 09:34

Нали ти казвам,че телефонът изисква голяма буферна памет,за да запаметява снимките и клиповете. Ако картата е прекалено пълна,може да не му стига мястото. Един познат имаше същия проблем и махна 8-мицата и си взе 16 GB карта.

nikolayvarna

Мнение от nikolayvarna » 13 авг 2010, 21:10

Имам свободни 4,5гб, изтрих всички снимани клипове в папката и т.н. - няма логика, преди 10 дена правеше много добро видео - поне 20 клипа съм направил, но после......
и не разбирам защо, преинсталирах, рестартирах..... няма логика.
Ще пробвам да запиша клипа на паметта на телефона, но ако и там забива?

Отговори