Общи Приказки за Глобул
Re: Общи Приказки за Глобул
Не, просто са еднакво нагли и еднакви идиоти работят и на 2те места по върховете - зато си приличат. ;)
[Quote]mod edit: Ако искаш може да се постараеш, да я направиш мама. :)[/Quote]
Хахахахаха... Е това е най-добрия
[Quote]mod edit:[/Quote]
За antivillager е трудна задачата ;)
-----
Та по темата:
Как да няма координация и комуникация между тях ???
Че това им е "бизнеса" да (продават) предлагат комуникация на клиенти :D
То остава да се лишат от това самите те :D
Пазят си "хляба", не искат да "делят" с никой друг.
Който се добрал до сектора, той да е. За други място няма.
И е необходимо задружно да си "бранят" позициите ;)
ГлоБул сега са такива, защото като си прогоня клиентите, след година две, Мтел ще им върнат жеста :D
Ще си "подхвърлят" абонатите - те няма къде да отидат :D:D:D освен да напуснат територията (географска) :X
Хахахахаха... Е това е най-добрия
[Quote]mod edit:[/Quote]
За antivillager е трудна задачата ;)
-----
Та по темата:
Как да няма координация и комуникация между тях ???
Че това им е "бизнеса" да (продават) предлагат комуникация на клиенти :D
То остава да се лишат от това самите те :D
Пазят си "хляба", не искат да "делят" с никой друг.
Който се добрал до сектора, той да е. За други място няма.
И е необходимо задружно да си "бранят" позициите ;)
ГлоБул сега са такива, защото като си прогоня клиентите, след година две, Мтел ще им върнат жеста :D
Ще си "подхвърлят" абонатите - те няма къде да отидат :D:D:D освен да напуснат територията (географска) :X
Има кой да се старае върху това да ставам мама, don't worry :) А освен това в Глобул се справяме доста добре и с увеличаването на Глобулското семейство, тъй че - не ми берете грижа на мене :)
ПС Направих си труда да прочета мноооогооо от мненията и ще съм мноооогооо щастлива, ако някои от вас изпълнят заканите си и спрат да ползват Глобул най-накрая - в крайна сметка не е важно само количеството, а и качеството на клиентите...колкото по-малко злобни неосведомени и на всичкото отгоре по-нагли от консултант в Германос клиенти - толкова по-добре :D:D:D:D:D облекчението ще бъде взаимно :)
ПС Направих си труда да прочета мноооогооо от мненията и ще съм мноооогооо щастлива, ако някои от вас изпълнят заканите си и спрат да ползват Глобул най-накрая - в крайна сметка не е важно само количеството, а и качеството на клиентите...колкото по-малко злобни неосведомени и на всичкото отгоре по-нагли от консултант в Германос клиенти - толкова по-добре :D:D:D:D:D облекчението ще бъде взаимно :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
<---- :)
Ето един, който спря, макар и след много мъки :D
Сещам се за още 2-ма приятели, които спряха Глобулските си карти, а един я замени за Мтелска.
Странно защо не чувам никой да се отказва от Мтел или Вивател, а пък клиентите на Глобул нарастват постоянно... Така или иначе 80% от указателя ми е на Мтел...
Ето един, който спря, макар и след много мъки :D
Сещам се за още 2-ма приятели, които спряха Глобулските си карти, а един я замени за Мтелска.
Странно защо не чувам никой да се отказва от Мтел или Вивател, а пък клиентите на Глобул нарастват постоянно... Така или иначе 80% от указателя ми е на Мтел...
До преди няколко години над 75% от ползващите мобилни услуги бяха с два телефона Мтел и ГлоБул. Дори Вива да бележи ръст това не се дължи (предимно) на "избягали) абонати (клиенти) а на това че ще носят със себеси вместо (досега) 2 телефона - ще станат 3 :X
А че отлив от ГлоБул има - [u]ИМА[/u]
Просто лека полека след изтичането на договорите им клиентите се отказват и "захвърлят" ГлоБул-ската си карта.
При фирмите е по-сложно.
Номерата са им важни, и ГлоБул на това "залагат"
(мисля че имаше по-рано новина за това).
Не отричам че ГлоБул имат и нови сключени договори, НО.....
90% от тях са преподписани (значи не са нови абонати).
С всички средства и методи, не може ГлоБул да задържи абонатите си, камо ли да има нови.
Истината е в това да се "даде" [u]свобода[/u] на клиента (и добри оферти), това ще го задържи.
Естествено ще го задържи и "факта" от резултатите му в телефония указател.
------
Лично аз съм "доволен" от ГлоБул до толкова че от тяхната СИМ карта набирам техните абонати.
Единствено това, че за 15лв имам към тях 200мин.
(не че с Вива пак не ми е толкова минутата за разговори в цяла БГ).
1.Недоволен съм от това, че без да ме уведомят ми преподписаха договора.
2.Недоволен съм и от това, че [u]няма отърване от преподписването на договорите[/u]
(при Мтел има, при вива също).
3.Недоволен съм и от това което чета в интернет пространството за тях, защото има голяма вероятност да съм следващия пострадал (като тях).
<Няма да споменавам за обслужването на служителите им - спрямо клиента>
А че отлив от ГлоБул има - [u]ИМА[/u]
Просто лека полека след изтичането на договорите им клиентите се отказват и "захвърлят" ГлоБул-ската си карта.
При фирмите е по-сложно.
Номерата са им важни, и ГлоБул на това "залагат"
(мисля че имаше по-рано новина за това).
Не отричам че ГлоБул имат и нови сключени договори, НО.....
90% от тях са преподписани (значи не са нови абонати).
С всички средства и методи, не може ГлоБул да задържи абонатите си, камо ли да има нови.
Истината е в това да се "даде" [u]свобода[/u] на клиента (и добри оферти), това ще го задържи.
Естествено ще го задържи и "факта" от резултатите му в телефония указател.
------
Лично аз съм "доволен" от ГлоБул до толкова че от тяхната СИМ карта набирам техните абонати.
Единствено това, че за 15лв имам към тях 200мин.
(не че с Вива пак не ми е толкова минутата за разговори в цяла БГ).
1.Недоволен съм от това, че без да ме уведомят ми преподписаха договора.
2.Недоволен съм и от това, че [u]няма отърване от преподписването на договорите[/u]
(при Мтел има, при вива също).
3.Недоволен съм и от това което чета в интернет пространството за тях, защото има голяма вероятност да съм следващия пострадал (като тях).
<Няма да споменавам за обслужването на служителите им - спрямо клиента>
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]mod edit: Ако искаш може да се постараеш, да я направиш мама. :)[/Quote]
[Quote]За antivillager е трудна задачата ;)[/Quote]
Що така бе колега ;) до сега с халусни не съм стрелял, пък за моме като Близалката мога да презареждам докато не уцеля :P
[B]А по темата[/B]
Какви колебания може да има при явно наличие на картелни договорки. Те си личат както от таксите за свързване, така и от много близките и аналогични оферти затворени в собствените им мрежи. Така ни цакат освен с топла бира и с по 3 телефона минимум. Преносимастта на номера според мен си остава пълно безмислие като се има предвид, че ползата е малка а набутването на търсещите е голямо. То всеки си преценява, но ........
Както каза [Quote]да напуснат територията (географска)[/Quote] си остава единственото решение
(beer)
[Quote]За antivillager е трудна задачата ;)[/Quote]
Що така бе колега ;) до сега с халусни не съм стрелял, пък за моме като Близалката мога да презареждам докато не уцеля :P
[B]А по темата[/B]
Какви колебания може да има при явно наличие на картелни договорки. Те си личат както от таксите за свързване, така и от много близките и аналогични оферти затворени в собствените им мрежи. Така ни цакат освен с топла бира и с по 3 телефона минимум. Преносимастта на номера според мен си остава пълно безмислие като се има предвид, че ползата е малка а набутването на търсещите е голямо. То всеки си преценява, но ........
Както каза [Quote]да напуснат територията (географска)[/Quote] си остава единственото решение
(beer)
Здравейте ако мога да попитам нещо искам да мина на план web&talk extra Globul този план е за мобилен нет не за комп нали не се бъркам :S
[Quote]искам да мина на план web&talk extra Globul този план е за мобилен нет не за комп [/Quote]
Да, планът е за телефон, става и за говорене и за мобилен нет.
http://www.globul.bg/bg/postpaid.21.html?posm=21&p=1
Да, планът е за телефон, става и за говорене и за мобилен нет.
http://www.globul.bg/bg/postpaid.21.html?posm=21&p=1
Не се бъркаш, така е :)
[Quote]Може би фактът, че 80% от указателя ми е на Mtel е показателен[/Quote]
Извинявай, да те питам, на какъв план си щом 80% от контактите ти са на мтел и съответно колко минути изговаряш и колко плащаш.
[Quote]До скоро хората караха с различни карти на различни оператори, вече масово карат с 2 на Mtel. [/Quote]
Тук нямам думи и затова :D
Извинявай, да те питам, на какъв план си щом 80% от контактите ти са на мтел и съответно колко минути изговаряш и колко плащаш.
[Quote]До скоро хората караха с различни карти на различни оператори, вече масово карат с 2 на Mtel. [/Quote]
Тук нямам думи и затова :D