аз съм по пътеката с прекратяване на договорите ми с тези кожодери от МТел и ще прехвърля номерата....има една подробност че се закучих и искам да го направя без да платя и стотинка неустойка на тези изедници/мафиоти/ от МТел
мога да дам форва на предизвестие за прекратяване на договор с МТел, но задължително Ви трябва входящ номер ако трябва викате защита на потребителя!!! ето формата:
вх.№ ................../................2010г.
ДО
“МОБИЛТЕЛ” ЕАД
У В Е Д О М Л Е Н И Е
за
ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОР
от xxxxxxx xxxxxxxxxx Петров, ЕГН: xxxxxxxxx, лична карта № 1234321 с постоянен адрес: гр.Русе, ул.”xxxxxxxxx”№333, вх.6, ет.12, ап.11
Спазвайки срока упоменат в т.5.3. на договор № П123456 подписан на 03.10.2008г., Ви уведомявам, че желая договор № 123456 за телефонен номер +359885554xxx, да бъде прекратен при изтичането му.
Също така Ви уведомявам, че не желая да сключвам друг договор за SIM картата с телефонен номер +359885554xxx и желая с прекратяване на горния договор, да се прекрати и достъпа на SIM картата до мрежата Ви.
Русе, 30.08.2010г.
Абонат:
Прекратяване на договор + прехвърляне на номера
-
- Регистриран: 30 авг 2010, 17:56
Re: Прекратяване на договор + прехвърляне на номера
Не знам с точност как е при М, но при Г вече не стоят така сложно нещата, както до скоро. Вече ако прекратяваш договор или преминаваш на предплатена е достатъчно да отидеш в техен офис 2-3 дни преди датата на изтичане на договора да си платиш ако имаш задължения и да си подадеш заявлението, т.е. няма нужда от едномесечно предизвестие, а договора ти няма да бъде преподписан 2-3 дни преди изтичането му. Ако пък прехвърляш към друг оператор още по-лесно, няма нужда от каквото и да е предизвестие.
Re: Прекратяване на договор + прехвърляне на номера
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/uni_call .............раздялата с Мзел не е никък болезнена