*Абонаментни програми Generation GLOBUL

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Re: *Абонаментни програми Generation GLOBUL

Мнение от NSWDG » 03 сеп 2010, 23:34

Ако това са условията без уловки - страхотно и честитито на тези, които ще ползват въпросните абонаментни планове. Наистина, този път ОУ са написани много разбираемо и ясно. Не съм абонат на Глобул и нямам желание да бъда никога, но не мога да отрека достойнствата на тези нови планве. Единственото, което ме подразни е дискриминационния подход спрямо тези над 24 години, но пък може да е нова маркетингова стратегия - отбягване на "застаряващата" аудитория, за сметка на по-активно използващите мобилни комуникации младежи.
==================
MPXV3RX/A

Mariyan_GloBul
Регистриран: 20 авг 2007, 19:36

Мнение от Mariyan_GloBul » 03 сеп 2010, 23:34

Значи всеки абониращ се потребител може да си вземе апарат в кеш или на лизинг !

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 03 сеп 2010, 23:34

Мен повече ме притеснява това:
[Quote]7.Абонаментни програми Generation GLOBUL са предназначени за абонати на възраст до 24 години.
8.Всеки ПОТРЕБИТЕЛ на GLOBUL има право да притежава не повече от един мобилен телефонен номер на програма Generation GLOBUL.[/Quote]
Започнах да схващам идеята на глобулските идеолози.Добре са го измислили...

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 03 сеп 2010, 23:35

Аз пък изобщо нямаше да подскачам от сектантски план. И за да се убедиш, че съм обективен - все пак за тази възрастова група тарифата е доста добра. Особено ако се събере тайфа от 10-на тийнейджъри. Иначе нищо ново под слънцето. Милион минути в секта, за мен лично не става

Sys
Регистриран: 28 юни 2010, 01:30

Мнение от Sys » 03 сеп 2010, 23:54

Айде сега "Свидетелите на Яхова" бяха намесени и в зеленото брадство наречено Глобул... :D

Говориш в група - зле!
Говориш с всички в една мрежа - пак зле!
Добре, че адвокатите на Вива са тук за да ни отворят очите! (yes)

akwid
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Мнение от akwid » 04 сеп 2010, 00:49

много бледо копие на лууп и страшен мазляк между всички програми на глобул..... нищо ново - минути тук, минути там и накрая пак прецакани.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 04 сеп 2010, 00:57

Е няма да се доживеем за тарифи без ограничения (no)
Повечето пишещи във форума няма да могат да се радват на офертите, но няма проблем нали ???
Добри са офертите, но за деца. Това Вива едва ли ще направи.
Интересно е защо още се бавят и те не направят някоя оферта "трепач" за 8 годишните :D
Не виждам да се радвате ....., отново групи - дори се заформя втора :P по подобие на ЛуП :D
Нека се радват децата :D:D:D

worsel
Регистриран: 19 дек 2009, 01:10

Мнение от worsel » 04 сеп 2010, 01:08

Ей с такива служители Ментел върви все по зле към фалит и все повече хора са отвратени от малоумните ви изказвания.(no)

...по темата, [B]минутите са към всички в Globul [/B] ти изобщо проумя ли го тва ?:D:D:D

akwid
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Мнение от akwid » 04 сеп 2010, 01:22

Явно не искаш да го проумееш, че колкото и да увърташ това е поредния ИЗЛИШЕН тарифен план на Глобул, ограничаващ група потребители, в който НЕ Е включено ама нищо ново. Много copy, paste и по-малко едит. Включени уийкенд минути и смс-и.-,че кой нормален човек ще изговори 1500 или 2000 минути - близо 33 часа разговори - трябва да се спи и говори по телефона. Такива "промоцийки" се пускат за захранка на клиентите и после "Опа-а-а-а" к'во стана. А за лууп - това е мрежа държаща не малък пазарен дял, от който се притесняват двата лайняни оператора. Минутите са достатачни за разговори в младежката мрежа, а с тези условия, актуални в момента я правят доста актуална и атрактивна, а тази "нова" програма на Глобул е направо за пореден път казвам - БЕЗСМИСЛЕНА - жалък опит да се спаси потъващия кораб.... Недей се грижи за Мобилтел - няма да фалира ;) На такива като теб само им се смея в очите - неможещи да кажат нищо смислено, за това прибягвате до обиди. (no)

worsel
Регистриран: 19 дек 2009, 01:10

Мнение от worsel » 04 сеп 2010, 01:51

Ок не искам да спорим, лека нощ (yes)

Отговори