Глобул май нещо яко почват да издишат
Re: Глобул май нещо яко почват да издишат
Разказваи-интерсно е вътрешен човек да ги разобличи.То вече не е таина ,че това е най-измамния оператор от картела
В този ред на мисли, че Глобул почват да издишат... Някой пробвал ли е да се свържи с колцентъра? А да си провери сметката/използвани мин. на *123#? Или просто да влезе в техен сайт ([B]www.globul.bg[/B] или [B]my.globul.bg[/B])?
Аз повече от час пробвам, но няма никакъв резултат.
Аз повече от час пробвам, но няма никакъв резултат.
Сайта ми дава "Сървър прекрати връзката".Нямам карта на глобул да проверя другото.
О.К. На мен ми изписва:
[Quote]Връзката беше прекъсната
Връзката със сървъра беше прекъсната по време на зареждане на страницата./Quote]
Не че е отголямо значение в момента.
[Quote]Връзката беше прекъсната
Връзката със сървъра беше прекъсната по време на зареждане на страницата./Quote]
Не че е отголямо значение в момента.
www.globul.bg, my.globul.bg и *123# не работят. Вероятно някаква авария е станала.
кол-центъра (123 и после 9) също не работи. Разбрах случайно, щото трябваше да им тегл@ ед@ м@йна
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Виж ти, кол центъра им направо се гътнал, а някои разправят че си работел (whistle)
глобул са супер зле, по-високи тарифи на разговорите, а и супер много ме мотаха докато си прекратя договора с тях, но добре е че успях да се отскубна и да мина към мтел.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
От форума почивах близо 3 месеца и сега като гледам май темите са си същите. Всички са доволни от коректността на Злобул и цените на Мегател. (coffee)(coffee)(coffee)
Пич незнам къде точно си работил но точно преди година и 2 месеца и аз бях в глобул и да ти кажа никога не съм имал проблеми ,като твоите!Никой не ни е налагал санкций за нищо!Чувал съм ,че на места има такива неща ,но не е навсякъде,а е на някакво местно ниво.Интересно е наистина да кажеш къде си бил!И понеже виждам,че след това което каза доста хора скочиха и т.н. Само за инфо да кажа ,че в момента съм в магазин,който предлага услугите им и нещото ,което ни се набива в главите е как НЕТРЯБВА ДА излъжем клиента,защото терминацията и жалбата към нас водят до санкций за НАС(като цяло и по отделно).И да кажа само за справка ,че по-доброто обслужване печели не по-малко клиенти от лъжливото(пример Германос)!Има много неща против ,които съм и не само аз де,има ного неща с които не съм съгласен -факт! Именно това ,че при нас политиката не е като на германос и глобул все още ме задържа тука,защото не ме карат да лъжа и после да чупя пръсти,като се върне някой клиент!