Магазини в Mobile shop

mi6onski
Регистриран: 30 мар 2007, 17:26

Магазини в Mobile shop

Мнение от mi6onski » 03 сеп 2010, 13:39

Търсих доста из форума и никъде не видях тема за качеството на услугите предлагани от магазините в мобиле шоп. Единсветнно видях кратки анонси като се натисне върху дадената фирма.
Другото което е повечето фирми нямат никакъв телефон за контакти или аз поне не видях такъв, а според мен е важно когато даваш доста пари за мобилен телефон да се обадиш и да попиташ за подробности, а не да става както чета на много места във форума за липса на аксесоари към телефона или за разлика между избраните цветове.
Надявам се темата да бъде полезна за други хора освен за мен самия.
Иначе конкретно се интересувам от информация за контакт и добронадеждност на следните фирми.
Hi-Tech
Freedom
TOPGSM

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Re: Магазини в Mobile shop

Мнение от ShinG0 » 03 сеп 2010, 14:33

Аз откога разправям да се направи една такава тема, която да стои важна и всеки да може да изразява мнението си относно магазина, от който е пазарувал и качеството на услугата, бързината, цените, коректността като цяло и т.н (yes)

alskaranne
Регистриран: 03 авг 2006, 20:11

Мнение от alskaranne » 03 сеп 2010, 17:34

(yes)(beer)

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 03 сеп 2010, 19:53

За Office.bg мога да кажа,че днес не можах да се свържа по телефона.
Исках да разгледам Nokia N8 и Motorola Milestone XT720. Имат ги и двата в офертата си. Ама няма как да хукна от Младост до Люлин да видя дали ги има. Като/че няма аз да им дам 1000лв.

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 03 сеп 2010, 20:34

Някой знае ли актуален номер на Office.bg ?

mi6onski
Регистриран: 30 мар 2007, 17:26

Мнение от mi6onski » 07 сеп 2010, 22:55

Или никой няма идея за нивото на магазините или всеки игнорира умишленно темата (no)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 07 сеп 2010, 23:23

Не е умишлено, просто е ангажиращо да не те подведе някой. Айде аз да кажа от кой съм доволен - RP shop на Попа в София, по посока към спортното. Евтино и качествено. Поне аз с това впечатление съм останал. (yes)

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 08 сеп 2010, 11:15

O-connect - точни и продават добри телефони. Говорихме по телефона, имаха го, отидох, видях го, изчакаха ме да изтегля пари от банкомата (нямаха тогава терминал за карти) и го взех. Досега не съм имал никави проблеми с него, телефона беше пълен комплект както си пишеше и цената си беше тази, която беше обявена и за която говорихме по телефона. Дано има повече такива търговци, а не като някои други мишки, дето за 10 лв губят клиенти, па и започват да се пазарят като отидеш на място все едно сме на битака. (като тези Mobil - една цена в магазина, една цена тука в сайта, друга цена като им кажеш, че си гледал цената в сайта и съвсем друга цена като започнат пазарлъците).

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 08 сеп 2010, 18:03

Не се игнорира,просто малко хора от форума са клиенти в онлайн магазина.
Ще споделя личния си опит-пазарувал съм от NPHONE преди време и останах доста доволен.След обаждане по телефона,уточнихме комплектовката на пакета,цвета и самата цена.За съжаление доставката не се оказа безплатна,както я рекламират,но при телефонното обаждане това ми бе казано,така че го смятам за коректно.
Интересното е,че телефона бе от официалния вносител за България,т.е. напълно легален внос,но самата гаранция си беше към фирмата продавач,т.е. NPHONE,а не към сервиза на Нокиа,което малко ме озадачи...но така или иначе не се наложи да се ползва гаранционната услуга.
С добри впечатления съм и от O-connect!
Имам някои големи подозрения към част от фирмите продавачи,но тъй като нямам конкретни доказателства не бих искал да ги очерням по някакъв начин.

А идеята за рейтинг на фирмите,както и за важна тема с отзиви за тях е повече от добра,лошото е че администраторите не споделят нашия ентусиазъм.Имам обяснения за причината,но не мисля че това е в полза на самите потребители...

Antipodean
Регистриран: 09 юли 2010, 08:56

Мнение от Antipodean » 08 сеп 2010, 19:57

Каквото и да правиш, не пазарувай от BROS.

Отговори