От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?

FEN na MTel
Регистриран: 30 авг 2010, 17:56

Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?

Мнение от FEN na MTel » 09 сеп 2010, 13:58

Те уж си настройват системите ама истината е заради бума на искания за пренос на номера от тях към другите оператори:D
до оня ден даваха грешна информация за текущата сметка(angry) ама след няколко обаждания на *88 се коригираха
ама хубавото е че до 20-30 ще им кажа СБОГОМ ДАНО НЕ СТЕ ЩАСТЛИВИ
(flower)

kocetoo
Регистриран: 08 юни 2005, 10:59

Мнение от kocetoo » 09 сеп 2010, 14:32

Разни спамери от Глобул и Виваком няма да е лошо да спрат да спамят. М-тел поне си каза на абонатите, че си сменя системата и ще има забавяне няколко дни ;) Питай Вива, как 2 месеца се правят на дръж ми шапката;)

dessyteneva
Регистриран: 08 юли 2005, 19:11

Мнение от dessyteneva » 10 сеп 2010, 07:26

На мен ми излезе фактурата,а вчера ми дойде sms,че не е вярна,да изчакам нов sms преди да я платя.Уж всичко щеше да е до 06,09-поне такова съобщение получих в epay,а днес още нищо не е активно.Интересно каква изненада са ни приготвили.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 10 сеп 2010, 08:47

[Quote]На мен ми излезе фактурата,а вчера ми дойде sms,че не е вярна,да изчакам нов sms преди да я платя.[/Quote]Хахаха (whistle):D

Това долу е снимка от М-Тел магазина по "Борисова" в Русе, до площада в центъра (7 септември). Веднъж чаках 10 мин. за ваучер, отказах се. Имаше един мъж който беше силно вбесен и искаше от тях да дойде управителя лично. 3 път му се скапвал телефона, не искал още 3 седмици да стои в сервиз. Върнах се след 15-на мин. и чаках още 15. Вътре винаги имаше по 2-3 души при служител - на общо 5 места. За целите 2 периода на чакане бяха обслужени 2 клиента. Накрая една мацка, пак от магазина, която влезе отвън се поинтересува точно от мен. "Аа, ми за ваучери - ей там - на касата - и ми сочи опашката вече от 4 души на другия край на магазина. Писна ми, отидох до най-близкото Handy, и там за 2 мин. с чакането на човека пред мен си получих ваучера.
От любопитство минах покрай магазина да видя дали ще се е поосвободила опашката. Вижте сами долу - беше излязла извън магазина, някои хора си приказваха отвън за изпускане на парата:

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 10 сеп 2010, 09:41

Не съм очаквал точно от тебе, толкова усилия за да си купиш ваучер и то на...Мтел?!

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 10 сеп 2010, 11:55

Днес сутринта получих sms, че имам 85% надвишен лимит (woo) Свързах се със сътрудник и ми казаха, че е станала грешка. ;)

Money_Talks
Регистриран: 24 сеп 2005, 16:06

Мнение от Money_Talks » 10 сеп 2010, 12:37

100% има и други, като мен, които договора им изтича декември 2011 и нямат право да преподписват на нов тарифен план, защото не остават по-малко от 6 месеца...Просто съм адски разочарован от това отношение (angry) Все едно искам да се откажа баси... НО БИЛ СЪМ ПОДПИСАЛ ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ И ТРЯБВАЛО ДА СИ ГИ ИЗПЪЛНЯ...Е ДАЙ ХОРАТА ДА ГОВОРЯТ НА 25ст. аз да продължавам да го правя на 39.......много добър подход към това да ме задържат с 4-те ми карти и месечна сметка винаги три цифрена сума. Съобщението ми не е адресирано към никой, никой не желая да ми отговаря просто исках някъде да се излея.Благодаря за вниманието...

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 10 сеп 2010, 12:41

Трябваше да заредя поне 50 MB за 10 лв. Но как да знам, че в М-Тел и Office 1 ще ударя на камък? В Office 1 опитаха, (след 1-то чакане) но не стана - казаха ми че нещо се ъпдейтвала цялата им система на Ментел и да опитам в Хенди.

petar258
Регистриран: 17 сеп 2009, 18:12

Мнение от petar258 » 10 сеп 2010, 13:03

да, и аз чакам да ми пренесат номера към Виваком повече от седмица, в офиса на Виваком ми казаха че ще стане за 2 седмици но дано не е повече
до момента няма отговор от мтел - да им го начукам със всичките им некадърни смени на софтуер
ако минат всички срокове ще ми писне и ще ида в офис на мтел лично да си прекратя договора със скапаната им лапаческа фирма

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 10 сеп 2010, 13:13

Тук имаше тема, за премеждията с пренасянето на номера към мрежата на VIVACOM, но може би е изтрита, или аз не мога да я намеря .... (angry)

Тези които се оплакваха, намериха ли решение на проблема? Питам, защото трябва да пренеса номер който е със срочен договор, който ще се преподпише и ми трябва отговор бързичко....

Отговори