М-Тел: арогантни и безполезни до безобразие

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Re: М-Тел: арогантни и безполезни до безобразие

Мнение от SwollenMembers » 12 сеп 2010, 19:10

[Quote]в момента в *88 и цялата система на м-тел цари невъобразим хаос поради профилактики и упгрейди на системите.. не очаквайте всичко да върви по мед и масло... [/Quote]

Ах-ааа ... значи системата не е имала проблем да засече, че е сменил апарата и да му прекъсне услугите без предупреждение, но сега има проблем да му рестартират услугата ... ето че пак стигаме до момента, че клиентът действително няма никакви права ! Но дори и проблемът наистина да е в системата, това не дава право на злобните овци от обслужването да държат такъв тон, това е недопустимо !

Андреас Майерхофер
Регистриран: 12 сеп 2010, 19:16

Мнение от Андреас Майерхофер » 12 сеп 2010, 19:21

da si 4el predi da podpisvash,sega shto revesh?

блeкб(Ъ)ри
Регистриран: 31 май 2007, 06:34

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 12 сеп 2010, 19:26

Ето ви първокласно клиентско обслужване от М-Тел като това направо си беше любезно от тяхна страна:

Чат сесиите не могат да се копират (защо ли???) затова съм използвал софтуер за скрийн кепчър.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 12 сеп 2010, 19:38

(woo)(woo)(woo)

[Quote][B] [u]Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]

Ехаааа. Значи аз мога да искам помощ за всичко друго, но не и по темата със телефоните.

- Искам да ми пуснете телефона
- [Quote][B] [u]Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- Да, кога ще ми пуснете телефона ??
- [Quote][B] [u]А, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- не, искам да ползвам това за което съм платил ?!!!!!
- [Quote][B] [u]Нямам право да го обсъждам, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
Да, Ебете си майките (angry)(angry)(angry)
- - [Quote][B] [u]А, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- ............................. :X

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Мнение от kipe » 12 сеп 2010, 20:12

Е, колега, малко преиграваш с възмущението си. Хем, казваш, че сам си си виновен, хем хулиш във форума. И какво е това бомбастично заглавие на темата? Сгафил си в най-неподходящия момент, когато на оператора такива като тебе му идват малко в повече.

Като не си знаел за картата, че не се маха, поне не видя ли, че е запечатана и не се ли запита, защо? А, може и да не казваш истината, защото обичайната им практика е при слагането на симкартата в телефона да я запечатват пред тебе и ти казват за какво е лепенката...

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 12 сеп 2010, 20:15

разговорите се записват .. да подаде опалване официално и проблема ще се реши за отрицателно време
аз лично не смятам че оператор би си позволил да се държи злобно неучтиво и тн..(cyber)

очевидно тенденциозно негативното отношение на потребителят "Софианец" отново е проявено с пълна сила и драматизирано до Н-та степен... никъде не видях нелюбезност..
има си правила ... след като нямаш клиентска парола - направи си и тогава претендирай за необслужване... на сайта подробно е опоменато как става това ( дори с картинки...)

този казус е поредното доказателство за това , че когато човек направи компромис с правилата за да помогне все пак на клиента... той злоупотребява с това и му се качва на главата.

още повече , че услугата хоумбокс се предлага с конкретен ФИКСИРАН апарат.. и условията за предоставянето й си в рамките на този пакет... а това че някои хора си правят експерименти и проявяват инжинерната си мисъл (или глупост) си е техен проблем според мен.. и не бива да търсят вината в оператора (в случея М-тел)

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 12 сеп 2010, 20:21

[Quote]Като не си знаел за картата, че не се маха, поне не видя ли, че е запечатана и не се ли запита, защо? А, може и да не казваш истината, защото обичайната им практика е при слагането на симкартата в телефона да я запечатват пред тебе и ти казват за какво е лепенката... [/Quote]

Нямаше НИКАКВА лепенка картата не беше "запечатана" каквото и да означава запечатана. Никой нищо не ми е казвал. Не съм на народен съд. Аз си плащам за услуга - услугата не я получавам. Даже на фона на твоя коментар - заглавието на темата си е направо на място.

А както аз може да "не казвам истината" (според тебе) така и ти може да си служител на М-Тел и мажеш тоталната им наглост и некомпетентност в публичното пространство.

Това какво е твоето - някакъв подход в стил "държавна сигурност" като е прав човека да го обвиним, че лъже. Аз не отричам, че съм сбъркал, поправих грешката си като върнах картата обратно във въпросното устройство, но начина по който М-Тел подхожда към ситуацията е нагъл, некомпетентен и анти-клиентски.

---

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 12 сеп 2010, 20:22

[Quote]този казус е поредното доказателство за това , че когато човек направи компромис с правилата за да помогне все пак на клиента... той злоупотребява с това и му се качва на главата.
[/Quote]

И как точно ми е помогнато? Какви компромиси са направени и от кой? Телефона НЕ РАБОТИ 5-ти ден. Никой от М-Тел не знае КОГА ЩЕ ПРОРАБОТИ. Кой прави компромисите тук?

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 12 сеп 2010, 20:24

в конкретния мой пост става дума за това че в м-тел не си позволяват служителите им да се държат нелюбезно и ако подадеш оплакване срещу конкретен служител ще направят проверка и ако действително си прав той ще бъде наказан.

излючение е това че служителят те е обслужил и е направил проверка по случая ти БЕЗ да си му дал клиентска парола което е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ти е направил услуга.. за да помогне.. а ти го правиш на маймуна...

телефонът ти не работи по ТВОЯ вина до колкото разбрах не по вина на мобилтел..
ще чакаш и 10 дни ако е нужно след като вината не е в тях

пп: ако желаеш обърни внимание на целия ми предишен пост.. (едитнат е)

блeкб(Ъ)ри

Мнение от блeкб(Ъ)ри » 12 сеп 2010, 20:28

Ами ти не знам откъде я измисля тая дума "НЕЛЮБЕЗНО" - аз не съм я казвал. Държат се много любезно, в същото време "АРОГАНТНО" и са безполезни тъй като в края на краищата телефонът НЕ РАБОТИ.

Отговори