М-Тел: арогантни и безполезни до безобразие
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: М-Тел: арогантни и безполезни до безобразие
[Quote]в момента в *88 и цялата система на м-тел цари невъобразим хаос поради профилактики и упгрейди на системите.. не очаквайте всичко да върви по мед и масло... [/Quote]
Ах-ааа ... значи системата не е имала проблем да засече, че е сменил апарата и да му прекъсне услугите без предупреждение, но сега има проблем да му рестартират услугата ... ето че пак стигаме до момента, че клиентът действително няма никакви права ! Но дори и проблемът наистина да е в системата, това не дава право на злобните овци от обслужването да държат такъв тон, това е недопустимо !
Ах-ааа ... значи системата не е имала проблем да засече, че е сменил апарата и да му прекъсне услугите без предупреждение, но сега има проблем да му рестартират услугата ... ето че пак стигаме до момента, че клиентът действително няма никакви права ! Но дори и проблемът наистина да е в системата, това не дава право на злобните овци от обслужването да държат такъв тон, това е недопустимо !
-
- Регистриран: 12 сеп 2010, 19:16
da si 4el predi da podpisvash,sega shto revesh?
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Ето ви първокласно клиентско обслужване от М-Тел като това направо си беше любезно от тяхна страна:
Чат сесиите не могат да се копират (защо ли???) затова съм използвал софтуер за скрийн кепчър.
Чат сесиите не могат да се копират (защо ли???) затова съм използвал софтуер за скрийн кепчър.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(woo)(woo)(woo)
[Quote][B] [u]Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
Ехаааа. Значи аз мога да искам помощ за всичко друго, но не и по темата със телефоните.
- Искам да ми пуснете телефона
- [Quote][B] [u]Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- Да, кога ще ми пуснете телефона ??
- [Quote][B] [u]А, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- не, искам да ползвам това за което съм платил ?!!!!!
- [Quote][B] [u]Нямам право да го обсъждам, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
Да, Ебете си майките (angry)(angry)(angry)
- - [Quote][B] [u]А, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- ............................. :X
[Quote][B] [u]Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
Ехаааа. Значи аз мога да искам помощ за всичко друго, но не и по темата със телефоните.
- Искам да ми пуснете телефона
- [Quote][B] [u]Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- Да, кога ще ми пуснете телефона ??
- [Quote][B] [u]А, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- не, искам да ползвам това за което съм платил ?!!!!!
- [Quote][B] [u]Нямам право да го обсъждам, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
Да, Ебете си майките (angry)(angry)(angry)
- - [Quote][B] [u]А, Мога ли да ви помогна с нещо друго ?[/u] [/B] [/Quote]
- ............................. :X
Е, колега, малко преиграваш с възмущението си. Хем, казваш, че сам си си виновен, хем хулиш във форума. И какво е това бомбастично заглавие на темата? Сгафил си в най-неподходящия момент, когато на оператора такива като тебе му идват малко в повече.
Като не си знаел за картата, че не се маха, поне не видя ли, че е запечатана и не се ли запита, защо? А, може и да не казваш истината, защото обичайната им практика е при слагането на симкартата в телефона да я запечатват пред тебе и ти казват за какво е лепенката...
Като не си знаел за картата, че не се маха, поне не видя ли, че е запечатана и не се ли запита, защо? А, може и да не казваш истината, защото обичайната им практика е при слагането на симкартата в телефона да я запечатват пред тебе и ти казват за какво е лепенката...
разговорите се записват .. да подаде опалване официално и проблема ще се реши за отрицателно време
аз лично не смятам че оператор би си позволил да се държи злобно неучтиво и тн..(cyber)
очевидно тенденциозно негативното отношение на потребителят "Софианец" отново е проявено с пълна сила и драматизирано до Н-та степен... никъде не видях нелюбезност..
има си правила ... след като нямаш клиентска парола - направи си и тогава претендирай за необслужване... на сайта подробно е опоменато как става това ( дори с картинки...)
този казус е поредното доказателство за това , че когато човек направи компромис с правилата за да помогне все пак на клиента... той злоупотребява с това и му се качва на главата.
още повече , че услугата хоумбокс се предлага с конкретен ФИКСИРАН апарат.. и условията за предоставянето й си в рамките на този пакет... а това че някои хора си правят експерименти и проявяват инжинерната си мисъл (или глупост) си е техен проблем според мен.. и не бива да търсят вината в оператора (в случея М-тел)
аз лично не смятам че оператор би си позволил да се държи злобно неучтиво и тн..(cyber)
очевидно тенденциозно негативното отношение на потребителят "Софианец" отново е проявено с пълна сила и драматизирано до Н-та степен... никъде не видях нелюбезност..
има си правила ... след като нямаш клиентска парола - направи си и тогава претендирай за необслужване... на сайта подробно е опоменато как става това ( дори с картинки...)
този казус е поредното доказателство за това , че когато човек направи компромис с правилата за да помогне все пак на клиента... той злоупотребява с това и му се качва на главата.
още повече , че услугата хоумбокс се предлага с конкретен ФИКСИРАН апарат.. и условията за предоставянето й си в рамките на този пакет... а това че някои хора си правят експерименти и проявяват инжинерната си мисъл (или глупост) си е техен проблем според мен.. и не бива да търсят вината в оператора (в случея М-тел)
-
[Quote]Като не си знаел за картата, че не се маха, поне не видя ли, че е запечатана и не се ли запита, защо? А, може и да не казваш истината, защото обичайната им практика е при слагането на симкартата в телефона да я запечатват пред тебе и ти казват за какво е лепенката... [/Quote]
Нямаше НИКАКВА лепенка картата не беше "запечатана" каквото и да означава запечатана. Никой нищо не ми е казвал. Не съм на народен съд. Аз си плащам за услуга - услугата не я получавам. Даже на фона на твоя коментар - заглавието на темата си е направо на място.
А както аз може да "не казвам истината" (според тебе) така и ти може да си служител на М-Тел и мажеш тоталната им наглост и некомпетентност в публичното пространство.
Това какво е твоето - някакъв подход в стил "държавна сигурност" като е прав човека да го обвиним, че лъже. Аз не отричам, че съм сбъркал, поправих грешката си като върнах картата обратно във въпросното устройство, но начина по който М-Тел подхожда към ситуацията е нагъл, некомпетентен и анти-клиентски.
---
Нямаше НИКАКВА лепенка картата не беше "запечатана" каквото и да означава запечатана. Никой нищо не ми е казвал. Не съм на народен съд. Аз си плащам за услуга - услугата не я получавам. Даже на фона на твоя коментар - заглавието на темата си е направо на място.
А както аз може да "не казвам истината" (според тебе) така и ти може да си служител на М-Тел и мажеш тоталната им наглост и некомпетентност в публичното пространство.
Това какво е твоето - някакъв подход в стил "държавна сигурност" като е прав човека да го обвиним, че лъже. Аз не отричам, че съм сбъркал, поправих грешката си като върнах картата обратно във въпросното устройство, но начина по който М-Тел подхожда към ситуацията е нагъл, некомпетентен и анти-клиентски.
---
-
[Quote]този казус е поредното доказателство за това , че когато човек направи компромис с правилата за да помогне все пак на клиента... той злоупотребява с това и му се качва на главата.
[/Quote]
И как точно ми е помогнато? Какви компромиси са направени и от кой? Телефона НЕ РАБОТИ 5-ти ден. Никой от М-Тел не знае КОГА ЩЕ ПРОРАБОТИ. Кой прави компромисите тук?
[/Quote]
И как точно ми е помогнато? Какви компромиси са направени и от кой? Телефона НЕ РАБОТИ 5-ти ден. Никой от М-Тел не знае КОГА ЩЕ ПРОРАБОТИ. Кой прави компромисите тук?
в конкретния мой пост става дума за това че в м-тел не си позволяват служителите им да се държат нелюбезно и ако подадеш оплакване срещу конкретен служител ще направят проверка и ако действително си прав той ще бъде наказан.
излючение е това че служителят те е обслужил и е направил проверка по случая ти БЕЗ да си му дал клиентска парола което е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ти е направил услуга.. за да помогне.. а ти го правиш на маймуна...
телефонът ти не работи по ТВОЯ вина до колкото разбрах не по вина на мобилтел..
ще чакаш и 10 дни ако е нужно след като вината не е в тях
пп: ако желаеш обърни внимание на целия ми предишен пост.. (едитнат е)
излючение е това че служителят те е обслужил и е направил проверка по случая ти БЕЗ да си му дал клиентска парола което е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ти е направил услуга.. за да помогне.. а ти го правиш на маймуна...
телефонът ти не работи по ТВОЯ вина до колкото разбрах не по вина на мобилтел..
ще чакаш и 10 дни ако е нужно след като вината не е в тях
пп: ако желаеш обърни внимание на целия ми предишен пост.. (едитнат е)
-
Ами ти не знам откъде я измисля тая дума "НЕЛЮБЕЗНО" - аз не съм я казвал. Държат се много любезно, в същото време "АРОГАНТНО" и са безполезни тъй като в края на краищата телефонът НЕ РАБОТИ.