М-тел ACTIVE - Нови тарифни планове
Re: М-тел ACTIVE - Нови тарифни планове
Ама и хората сме от една крайност на друга - досега всички се оплакваха че мтел давали само към няколко човека и с това семейство и приятели плановете им били тъпи. Сега дават към всички мрежи 300 минути (за няколко месеца 600) т.е. по 10 стотинки ти излиза минутата а и след това вече са под 30 за разлика от другите им планове и почват ревовете че нямало семейство и приятели - ще излезе че и на мтел и на глобул всички яко са се възползвали от тези групи и сега не им оттърва
-
- Регистриран: 12 окт 2006, 18:23
Аз лично за по-тъп план на мтел не се сещам.Как може да сложат само един "безплатен'' номер и да искат 20лв?
Пременил се Илия,погледнал се,пак в тия.Това са тези дървени планове.Плана на който сам в момента ми е много по-изгоден от тези" нови".На Екстра адванс сам с 600
минути към 6 номера,60 минути в цялата им мрежа и 16ст./мин. след изчерпване на безплатните.При положение,че разговорите ми са с 95% абонати на м-тел,нито един от новите планове не би ме заинтригувал.Продължавам си с двата телефона- м-тел и виваком.
минути към 6 номера,60 минути в цялата им мрежа и 16ст./мин. след изчерпване на безплатните.При положение,че разговорите ми са с 95% абонати на м-тел,нито един от новите планове не би ме заинтригувал.Продължавам си с двата телефона- м-тел и виваком.
[Quote]20лв 100 минути към всички
Че Виваком дават за 14лв 80 минути и неограничено в групата. Вярно за бизнес абонати, но останаха ли хора без фирми ;)
Иначе малко хора са на абонаменти по 30лв[/Quote]
Ако погледнем реално Профи 180 е за 30лв.
Тази тарифа 30лв + 300мин национални е по-добра ;)
Не мисля че тарифите за корпоративни (на Вива) ще останат такива още дълго време.
Ще видим ;)
[Quote]@m75:
"....Липсват им минути към най-близките и възможност за добавяне на такива. Нещо подобно на Call Globul би им свършило добра работа."[/Quote]
Абе закакво ти е група при положение, че имаш много минути за национални.
Принципно ако излезе тарифа 4-45лв и 6-700мин за цяла БГ е напълно достатъчно.
Че Виваком дават за 14лв 80 минути и неограничено в групата. Вярно за бизнес абонати, но останаха ли хора без фирми ;)
Иначе малко хора са на абонаменти по 30лв[/Quote]
Ако погледнем реално Профи 180 е за 30лв.
Тази тарифа 30лв + 300мин национални е по-добра ;)
Не мисля че тарифите за корпоративни (на Вива) ще останат такива още дълго време.
Ще видим ;)
[Quote]@m75:
"....Липсват им минути към най-близките и възможност за добавяне на такива. Нещо подобно на Call Globul би им свършило добра работа."[/Quote]
Абе закакво ти е група при положение, че имаш много минути за национални.
Принципно ако излезе тарифа 4-45лв и 6-700мин за цяла БГ е напълно достатъчно.
Хаха, нали всички мрънкаха срещи СИП - сега, що нямало СИП... И вие не знаете какво искате...
30 лв за 300 мин е перфектна тарифа. На Злато плащам 40 лв за 180 мин... Добре че ползвам международни разговори, иначе щях да се чувствам доста тъпо... Тарифата е по-добра от ФИТ, ако се ползва само за разговори. Там 30 лв са 156 нац. мин. Глобул Нешънъл 100 дава 120 нац. мин за 30 лв...
Общо взето тарифата е много силна именно за хора, които говорят навсякъде. Нали всички искахте национални разговори - ето ви най-добрата тарифа в момента. Който не мисли така, да покаже алтернатива...
30 лв за 300 мин е перфектна тарифа. На Злато плащам 40 лв за 180 мин... Добре че ползвам международни разговори, иначе щях да се чувствам доста тъпо... Тарифата е по-добра от ФИТ, ако се ползва само за разговори. Там 30 лв са 156 нац. мин. Глобул Нешънъл 100 дава 120 нац. мин за 30 лв...
Общо взето тарифата е много силна именно за хора, които говорят навсякъде. Нали всички искахте национални разговори - ето ви най-добрата тарифа в момента. Който не мисли така, да покаже алтернатива...
Абсолютно съгласен с Кобрети. Тая тарифа направо удря в земята и моето Злато (angry) На мен 300 мин + неограничени към жената ми стигат идеално на месец.
[Quote]И вие не знаете какво искате...[/Quote]
Хората искат [B]и[/B] минути към всички, [B]и[/B] минути (много) към СИП.
Хората искат [B]и[/B] минути към всички, [B]и[/B] минути (много) към СИП.
вие не разбрахте ли че така изчисляват потреблението че по какъвто и начин да го завъртят .. да е една и съща сметката ви приблизително.. ;) никой няма да ви даде да говорите навсякъде за безари ис 5 лв такса ...........
гадно е ама е реалността специално при м-тел е така ... ако разгледате лооп плановете иси направите сметка ще видите че със всичките ще плащате приблизително 1 и също
едните дават много минути ама с висока такса другите дават ниска такса но пък малко минути и дебела цена ..
гадно е ама е реалността специално при м-тел е така ... ако разгледате лооп плановете иси направите сметка ще видите че със всичките ще плащате приблизително 1 и също
едните дават много минути ама с висока такса другите дават ниска такса но пък малко минути и дебела цена ..
[Quote]Хаха, нали всички мрънкаха срещи СИП - сега, що нямало СИП... И вие не знаете какво искате...[/Quote]
Да, но на повечето хора указателя е претъпкан с Мтел номера и подобна тарифа въобще не би имала особен смисъл, отколкото да ползват [B]план с минути в цялата мтел-ска мрежа[/B] - примерно за 20 лв. 500 мин към цилия Мтел и 30 мин. национални. Това би било много по-добре за много по-голяма част от Мтел потребителите отколкото този план!
Да, но на повечето хора указателя е претъпкан с Мтел номера и подобна тарифа въобще не би имала особен смисъл, отколкото да ползват [B]план с минути в цялата мтел-ска мрежа[/B] - примерно за 20 лв. 500 мин към цилия Мтел и 30 мин. национални. Това би било много по-добре за много по-голяма част от Мтел потребителите отколкото този план!
[quote]Хората искат и минути към всички, и минути (много) към СИП.[/quote]
Както и варианти с по-ниска месечна такса (На каквато са мнозинството потребители).
Както и варианти с по-ниска месечна такса (На каквато са мнозинството потребители).