Промени в ТП Комфорт.
Re: Промени в ТП Комфорт.
Новите условия на М-Тел Комфорт са публикувани в списанието на М-Тел - стр. 3 и са в сила от 15.09.2010 г.:
https://www.mtel.bg/main_pages/si.php/4691/M-Tel_Magazine_September_2010.pdf
цената от 0.32 лв./мин. си остава...
https://www.mtel.bg/main_pages/si.php/4691/M-Tel_Magazine_September_2010.pdf
цената от 0.32 лв./мин. си остава...
А няма ли да бутнете и Фит-ките? Малко повече минути никога не са излишни (whistle)
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Тия СиП спокойно може да ги направят Ад-он, а не отделен план да правят.
[Quote][B]Промяната[/B] се изразява в това,че са учеличени националните минути на Комфорт 250 и Комфорт 500 - съответно 60 и 100 мин. [B]за 2 или 6 месеца-1 или 2-годишен договор.[/B][/Quote]
Това не е промяна, това е поредната гавра с хората с тия 2/6 месеца(angry) Такава "промяна" не заслужава труда да се чете. Това инфо в тази тема би било полезно само да предупреди хората да внимават да не се подлъжат да преподпишат, слушайки рекламирането от страна на "консултантите" на тази "оферта" в магазините (no)
Това не е промяна, това е поредната гавра с хората с тия 2/6 месеца(angry) Такава "промяна" не заслужава труда да се чете. Това инфо в тази тема би било полезно само да предупреди хората да внимават да не се подлъжат да преподпишат, слушайки рекламирането от страна на "консултантите" на тази "оферта" в магазините (no)
Определено, аз даже в началото изобщо не можах да забележа каква е "промяната". Направи ми впечатление обаче друго - липсва 5-левовият комфорт, и това ще им е поредният автогол, ако са решили да нямат 5-левова тарифа. Явно вървят по стъпките на Глобул, и те се целят към 20+ лв плановете, а не дават 5 пари за по-евтините (И най-масовите).
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
[Quote]Тия СиП спокойно може да ги направят Ад-он, а не отделен план да правят. [/Quote]
Ами как ще го направят, нали трябва да си избиват безплатните минути отнякъде?
Та, [B]akwid[/B], изглежда работиш към М-тел? Надявам се да е на някой пост които се занимава с изготвянето на тарифните планове (ТП) както ти ги наричаш.
Защо М-тел не направят първата крачка и не вкарат нов тарифен план без месечна такса с реални цени за реалното потребление? Не такси от 30 лева с по 3-4 звездички отдолу и няколко ограничения?
[B]Искам да плащам точно каквото съм си изговорил![/B] Било то 100 лева или 5.
Ами как ще го направят, нали трябва да си избиват безплатните минути отнякъде?
Та, [B]akwid[/B], изглежда работиш към М-тел? Надявам се да е на някой пост които се занимава с изготвянето на тарифните планове (ТП) както ти ги наричаш.
Защо М-тел не направят първата крачка и не вкарат нов тарифен план без месечна такса с реални цени за реалното потребление? Не такси от 30 лева с по 3-4 звездички отдолу и няколко ограничения?
[B]Искам да плащам точно каквото съм си изговорил![/B] Било то 100 лева или 5.
Ако го направят, нямат да имат финансиране на никакви телефони, тъй като няма как да си гарантират мин. месечен приход от теб. С такова условие би ли се съгласил?
Абе, хора, вие май имате грешна представа, какво е да си търговско дружество и го бъркате с благотворително. Имаш предплатени - ползваш ги и ето ти без такса, какво само се занимавате с глупости...
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
[Quote]Ако го направят, нямат да имат финансиране на никакви телефони, тъй като няма как да си гарантират мин. месечен приход от теб. С такова условие би ли се съгласил?[/Quote]
Защо никакви? Който иска телефонче, да си пуска договорче за по 30-40 лв/месец тарифа като освен това изплаща и самия апарат.
Това което аз искам са реални цени, реални договори, реално потребление. Отчитане на секундата. Толкова ли е трудно? Сложете си някакъв твърд процент печалба и градете в/у него.
Дори и хората които успяват да си изговорят всичките минути реално не ги изговарят тъй като те биват закръгляни. Плащат се неща които никога не се ползват, ето това е с което не мога да се съглася.
[edit] [Quote]Абе, хора, вие май имате грешна представа, какво е да си търговско дружество и го бъркате с благотворително. Имаш предплатени - ползваш ги и ето ти без такса, какво само се занимавате с глупости... [/Quote]
Май не разбираш какво се опитвам да обясня. Цена от 15 стотинки/мин е близо 50% ПЕЧАЛБА. Ако смяташ 50% печалба за благотворителност, то ти си един много много лош бизнесмен.
НЕ ИСКАМ ТЕ ДА МИ КАЗВАТ КОЛКО И С КОЙ ДА ГОВОРЯ.
Защо никакви? Който иска телефонче, да си пуска договорче за по 30-40 лв/месец тарифа като освен това изплаща и самия апарат.
Това което аз искам са реални цени, реални договори, реално потребление. Отчитане на секундата. Толкова ли е трудно? Сложете си някакъв твърд процент печалба и градете в/у него.
Дори и хората които успяват да си изговорят всичките минути реално не ги изговарят тъй като те биват закръгляни. Плащат се неща които никога не се ползват, ето това е с което не мога да се съглася.
[edit] [Quote]Абе, хора, вие май имате грешна представа, какво е да си търговско дружество и го бъркате с благотворително. Имаш предплатени - ползваш ги и ето ти без такса, какво само се занимавате с глупости... [/Quote]
Май не разбираш какво се опитвам да обясня. Цена от 15 стотинки/мин е близо 50% ПЕЧАЛБА. Ако смяташ 50% печалба за благотворителност, то ти си един много много лош бизнесмен.
НЕ ИСКАМ ТЕ ДА МИ КАЗВАТ КОЛКО И С КОЙ ДА ГОВОРЯ.
Аз съм на такава, но служебна. 0 лв такса, 80 мин наистина безплатни към Мтел, 20 лв потребление за сметка на фирмата, 0,05 към всички в Мтел, 0,25 към други...
Но за частни абонати такова нещо не може да бъде пуснато. Все пак фирмата има над 4000 карти.
Но за частни абонати такова нещо не може да бъде пуснато. Все пак фирмата има над 4000 карти.