пак за виваком...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: пак за виваком...
а зависи ако си се возила на маршрутки ще видиш че на шофьорите там и 100 часа ще са им малко.отделно преди година две имаше един който си беше вързал телефона за главата с връзки за обувки......
Абе колеги това не е никаква специална индивидуална оферта а просто ако успеят да излъжат балъците да минат на абонамент или по точно UNICALL S:D
-
да ясно.няма как да е индивидуална на предлатена от няколко месеца заредила само 10лв до сега.
просто се чудим на наглостта им.яко изкривяват нещата....иначе да който върже върже
просто се чудим на наглостта им.яко изкривяват нещата....иначе да който върже върже
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Защо пък да е [B]пак за виваком...[/B]
Много я мразите тази [i]умираща баба[/i].:D Оставете я да да си издъхне на спокоиствие ;)
Много я мразите тази [i]умираща баба[/i].:D Оставете я да да си издъхне на спокоиствие ;)
-
ми знам ли....веднъж пак бях писал за някаква тяхна простотия и от "моята гледна точка" пиша пак за тях...малко е тъпо заглавието,но преди малко като пусках темата това ми хрумна...
[Quote]е 100 часа за един месец са много. Трябва да си закачиш тела с фиба за ухото щото ще ти откапят ръцете го държиш...[/Quote]
Фиба ли?! То за продължителни разговори си има "hands free"-та. ;)
Фиба ли?! То за продължителни разговори си има "hands free"-та. ;)
на нея пък може да и е по удобно с фиба :D
-
смс-а беше същия,но пишеше 100 часа,а не 10
И така става, :)
Които както му е удобно
Които както му е удобно
Току що и аз получих такъв смс, но са 10 часа за 5 лв., а не 100 часа. Обадих се на 123 за повече информация и ми казаха, че ако мина на някой от плановете Уникол ще получа удвоени минути и половин такса за 3/6 месеца, т.е условията са като на абонат от друг оператор и това важи до края на месеца. Ако оправят *123# да показва оставащите минути по направления веднага ще си прехвърля картата "Бонуси безкрай" на Уникол М!