Измамници от МТЕЛ - пазете се

dobromirslavov
Регистриран: 18 фев 2004, 20:18

Re: Измамници от МТЕЛ - пазете се

Мнение от dobromirslavov » 23 сеп 2010, 15:48

АЗ ИЗБРАХ - да ме оберат 60 лв веднага, отколкото да ме доят цяла година.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 23 сеп 2010, 15:55

по-изгодния за м-тел вариант и по-тъпия за теб ... ем няма да ползваш нищо за тези 60 лв... ем ще си ги дал ...

оператора е кяр отвсякъде.. без да е изхарчил никакъв ресусрс.. си прибира 60 лв

dobromirslavov
Регистриран: 18 фев 2004, 20:18

Мнение от dobromirslavov » 23 сеп 2010, 16:03

Така е - но все пак въпрос на избор и най-вече по принципа на американското правителство - не трябва да се преговаря с терористи.

irata
Регистриран: 26 окт 2007, 10:01

Мнение от irata » 23 сеп 2010, 16:06

Чак пък терористи ;) никой май не са убили. Ако става въпрос - не само м-тел продават по този начин.

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 23 сеп 2010, 16:06

[Quote]АЗ ИЗБРАХ - да ме оберат 60 лв веднага, отколкото да ме доят цяла година. [/Quote]
Така и така даваш парите, защо поне не си ползваш това което си плащаш? Ама не, въпроса е принципен нали?[/сарказъм]

Замислял ли си се, че същия този човек, твоя баща, който не може да си прочете договора който подписва, утре ще отиде и ще даде своя глас на изборите като по този начин, същия този човек който не може да се грижи сам за себе си ще определя моята и твоята съдба. Интересен падарокс, не мислиш ли?

Crazy :)
Регистриран: 16 сеп 2010, 13:08

Мнение от Crazy :) » 23 сеп 2010, 16:47

Колко си прав приятелю! Но сигурно ще те изпсуват и теб, че си казваш мнението :)

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 23 сеп 2010, 17:13

[Quote]Замислял ли си се, че същия този човек, твоя баща, който не може да си прочете договора който подписва, утре ще отиде и ще даде своя глас на изборите като по този начин, същия този човек който не може да се грижи сам за себе си ще определя моята и твоята съдба. Интересен падарокс, не мислиш ли? [/Quote]

абсолютно подкрепям мнението ти !!!!

стигне ли се до определена възраст трябва да се лишава човек от някой права ... така както има ДОЛНА възрастова граница така трябва да има и ГОРНА ... очевидно след определена възраст човек неможе да взема трезво решения и да се грижи за себе си ...

след определена възраст не трябва да имат право да сключват самостоятелно договори , да гласуват и да управляват МПС... вредят на себе си и на околните.. мисля , че е ФАКТ

machbox
Регистриран: 25 юни 2010, 12:34

Мнение от machbox » 23 сеп 2010, 18:51

Не им бил таргет един пенсионер....ами що го набутват тогава с договор. Пък с тоз "роловър" както му викат, договорът става доживотен, ако някой не помогне на възрастния :| . Да вземе да оправдаем и крадците и убийците, че видиш ли и те имат таргети и те семейства имат да хранят а ?!
Злоупотребяват с доверието на хората!
Лошото е, че това става практика и на хората не им пука - казва се "чети си договора","що си го пратил сам" и т.н.
Бившата ми хазяйка имаше подобен случай в друг оператор. Въпреки че беше инструктирана от двете си дъщери, беше направила същата простотия...дъщерите и живеят в други градове.
До Луперчето/щот те са до 20-тина годинки/ - Хубави въпроси задаваш младеж, ама да се изходя и аз по темата - на по-възрастните им обяснявам че освен БКП има и други партии, други хора и може да се гласува различно. А не смяташ че всеки един пенсионер е човек е градил държавата с труда си към .... 30-40 години /30-40 години трудов стаж ти може би си на 25 съдейки по постовете и моля за извинение ако греша/ и все пак заслужава да му оставим правото да си даде пенсионерското гласче а ?! И за МПС-тата си прав донякъде, но според мен най-рискови са 21-24 години с автомобил БМВ ;)/справка питай който искаш застраховател и статистик/ и на тях ли да им забраним да гласуват щот те направо трепят, а дъртия най-много да счупи бронята. А да не говорим за това комисия или някой друг ще казва ти ставаш ти не - или пък границата е 69 години и след това сте само пасажери и пешеходци. Апропо дори и в България вече има застраховател, който лекичко завишава Гражданската отговорност на да кажем по-по възрастните водачи, както е в други страни.
Поздрави за Виладжера и Тру :[Youtube] http://il.youtube.com/watch?v=kixSZbPV3ZM[/Youtube]

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 23 сеп 2010, 19:03

...което пък по никакъв начин не променя ФАКТА, че мобилните оператори прибягват именно до измамни похвати с цел подвеждане на една голяма част от обществото и осигуряване на долълнителни приходи за сметка на измамени дееслособни или не потребители!

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 23 сеп 2010, 19:37

Да ти кажа всичкото е БКП, няма различни. Всичките са крадливи пееде*асти, които се грижат за собствения си интерес и за собствената си крадлива фамилийка от дефектирали идиотчета...

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HxGkOhcj5Zw&feature=related[/Youtube]

Отговори