съвет за телефон, който да избера
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 15:27
съвет за телефон, който да избера
Здравейте, баща ми си подновява договора на Глобул и смятам да се възползвам ид а си взема някакъв телефон. Днес ходих и се колебая между няколко модела. Изчетох мненията във форума, но все пак ми се иска ако някой лично ги е използвал да ми даде съвет, или пък да ми препоръчате алтернативен телефон, с подобни функции и на подобна цена. Изискванията ми са телефона да има прилична батерия, WiFi, GPS, за камера не съм толкова придирчив :) И да може да се работи бързо с него, а не да забива и да бави. Вариантите са:
1. Nokia X6
2. SE Vivaz
3. Nokia E72
4. Nokia E52 - като цена най-добър, но след като изчетох толкова отрицателни мнения във форума май почти се отказах
5. Samsung Wave - тук ме притеснява насирацията на операционната система и на ГПС-а...
Очаквам коментарите ви и евентуално алтернативни предложения. Благодаря!
1. Nokia X6
2. SE Vivaz
3. Nokia E72
4. Nokia E52 - като цена най-добър, но след като изчетох толкова отрицателни мнения във форума май почти се отказах
5. Samsung Wave - тук ме притеснява насирацията на операционната система и на ГПС-а...
Очаквам коментарите ви и евентуално алтернативни предложения. Благодаря!
Re: съвет за телефон, който да избера
Какво не му е наред на е52?
-
Ами влез в темата за телефона и чети... Аз от няколко страници, които изчетох, не видях положително мнение...всичко бяха оплаквания.
Дъщерята на шефа го ползва, не се е оплаквала от Е52. Щом баща ти е опрял до теб да му избираш телефона, значи не му трябва друго. Това е телефон за разговори с малко допълнителни екстри.
-
Телефона си го избирам за мене, просто се възползвам от преференциите при преподписване на договора на баща ми :) Иначе той бъкел не разбира от телефони, така че на него всичко ще му е ОК :D Не че аз много разбирам, затова разчитам на вас за компетентен съвет :P
Според мен вариантите ти са първите два телефона, х6 е с капацитивен дисплей, а пък виваз е с по-добър хардуер и по-добра камера, и макар че на резистивен дисплей не бих се върнал в тоя случай мисля, че дори и с такъв виваз пак е по-добър вариант от х6.
Аха, тогава Е52 не става за развлечения ;), той е по скоро за работен телефон. Вероятно Nokia X6 би бил по-добрия избор, бих ти препоръчал Desire, но е малко по-скъпичък, за съжаление.
От изброените и аз май бих взел SE Vivaz, най-вече заради малко по-бързия процесор. Всичко е Symbian така или иначе и кой знае каква разлика няма да видиш. Ако има вариант в който ви предлагат и други модели с друга операционна система сподели ги тук. Предложението за Desiere е най-доброто тук, въпроса е дали има възможност да се вземе по програмата "Заедно" и дали те устройва цената. (yes)
-
Да но Desire вече идва по-скъп. Освен това четох доста похвали за капацитивния дисплей на Нокията, а дисплея на СЕ не е такъв а от по-старото поколение доколкото разбирам. А това смятам че е важно, защото съм виждал тъчскрийни които са адски изнервящи и бавни, а аз обичам да цъкам бързо, като това е и причината поради която съм избягвал тъчскрийн до сега. Но явно че това е бъдещето, тъй като повечето смартфони от този тип и тази ценова категория са такива...
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Nokia X6
16 гигабайтовата
16 гигабайтовата