ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
Може и да е вярно, тат те дори един план не пуснаха по случай рождения си ден, нито една награда не подариха. Изобщо някой разбра ли колко години направиха и кой ден? То всякаш това им е зададеност наглостта :D
My Friend, май не следиш много обективно нещата, и награди имаше и концерт имаше.
А тарифен план също пуснаха, малко преди рождения ден (Active).
А тарифен план също пуснаха, малко преди рождения ден (Active).
18 771 души харесват това-МТЕЛ СА ЛЪЖЦИ КАНЕТЕ СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ КЪМ ТАЗИ СТРАНИЦА!!!!!! FACEBOOK !!!!
опа, явно ян-бибиян или yan62 тъче на няколко стана - хем работи за гробул или вивамел, хем плюе по третрия оператор. добре ти плащат май янчо, я ходи се скрий там откъдето си изпълзял ... или поне не го прави толкова очевадно ... нещастник
Нали знаеш, че всичко в България се мрази :) Фейсбук е идеалното място на което може да си изразиш омразата :)
Един уважаващ себеси човек, не би приел социалната мрежа за добра статистика.
Един уважаващ себеси човек, не би приел социалната мрежа за добра статистика.
Тема: 10-инчов таблет от М-Тел за първи път в България
Автор: Terango
Публикувано: 06.10.2010 16:50
МНЕНИЕТО Е РЕКЛАМЕН АГЕНТ!!! на МТЕЛ !!!
Автор: Terango
Публикувано: 06.10.2010 16:50
МНЕНИЕТО Е РЕКЛАМЕН АГЕНТ!!! на МТЕЛ !!!
HAHA ДА, или пък го има вновините на сайта, и немога да го коментирам както във форум :) опааа или пък в този форум пускаме съобщенията на всички оператори (woo)
аз имам фактура за септември. Засега не ми изглежда да е завишена, щот съм в група с 6 абоната и лесно мога да си проследя разговорите. Но оттук нататък ще следя под лупа всяка следваща фактура. Досега не съм го правила, но след цялата тая дандания, разбираемо е да ставаме мнителни ...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote][Quote][Quote][Quote][Quote]"Уважаеми Мтел, вашият клиент Иван Иванов ви уведомява, че подменя системата на семейния си бюджет и в тази връзка може да изпитате проблеми при получаване и на една стотинка от него, за което поднасяме своите извинения"[/Quote][/Quote][/Quote][/Quote][/Quote]
Eййййй РАЗГЕЛЕЕЕЕ :D (yes)
Почвате да се събуждате, но ви трябва време.
Eййййй РАЗГЕЛЕЕЕЕ :D (yes)
Почвате да се събуждате, но ви трябва време.