ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: ХАКНАХА ЛИ МТЕЛ ???
[Quote][Quote]но на нови не давам Мтелски[/Quote]
Това е направо идиотско, номера или го ползваш или не. [/Quote]
Като за оглушал танкист да повторя, че ГО ПОЛЗВАМ за входящи от овчеглави познати стоящи на мтел. Аз от него изходящи не правя и не го давам на нови познати защото искам да ги принудя да ползват по-често другите си телефони и така ментел да умре в канавката. Или поне да знам, че съм спомогнал за това ;)
Нямам особенна изгода да мъкна доживат толкова телефони както сега и така си подреждам нещата за след 3-4 години да съм само със 1 телефон (yes)
Това е направо идиотско, номера или го ползваш или не. [/Quote]
Като за оглушал танкист да повторя, че ГО ПОЛЗВАМ за входящи от овчеглави познати стоящи на мтел. Аз от него изходящи не правя и не го давам на нови познати защото искам да ги принудя да ползват по-често другите си телефони и така ментел да умре в канавката. Или поне да знам, че съм спомогнал за това ;)
Нямам особенна изгода да мъкна доживат толкова телефони както сега и така си подреждам нещата за след 3-4 години да съм само със 1 телефон (yes)
На мен също тази организирана атака ми понамирисва на спецакция на Виваком и Глобул :)
A на мен ми намирисва на ОФСЪ за стригане:D:D:D:D
И да разсъждаваме, и да не разсъждаваме тук, няма никъв смисъл.
Всеки вярва на различни слухове, които се носят из онлайн пространството. Форумите и FB обаче не са критерий за истинност, истината ще излезне след време. Засега можем само да гадаем какво се случва, а не да доразвиваме разни научни фантастики от типа на хакване и тем подобни измишльотини...
Всеки вярва на различни слухове, които се носят из онлайн пространството. Форумите и FB обаче не са критерий за истинност, истината ще излезне след време. Засега можем само да гадаем какво се случва, а не да доразвиваме разни научни фантастики от типа на хакване и тем подобни измишльотини...
[Quote]..а не да доразвиваме разни научни фантастики от типа на...[/Quote]
[Quote]...спецакция на Виваком и Глобул...[/Quote]
Така май е по-добре:P!
[Quote]...спецакция на Виваком и Глобул...[/Quote]
Така май е по-добре:P!
При мен още не се е оправил проблема с проверката на сметка/фактура/минути. Някакви идеи?
Сигурно се активира постепенно .... нямам идея
Моята фактура излиза като други на 15-то число. Да разбирам ли, че има хора с дата, като моята но с излезли фактури или поне възможност за проверка на информацията?
Защо не се обадиш да ги питаш, на *88 би трябвало да ти кажат :/
може пък да са изгубили данните със сметките за предишния месец и да не плащаме!Ех мечти.....:D