samsung galaxy s ili iphone 4

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: samsung galaxy s ili iphone 4

Мнение от Samsung Galaxy S II » 11 окт 2010, 22:41

Като спомена за ядове, какви ядове си имала с галаксито?
Аз си го взех за 670лева Galaxy S с 23 месеца гаранция от Германос телефона, а самия телефон беше на 1 месец.айфона 16 gb с договор излиза 1300 лева от Глобул, така че е 2 пъти по скъп поне за мен.

the7one
Регистриран: 06 май 2009, 23:48

Мнение от the7one » 11 окт 2010, 22:45

Maxmara , не знам защо ай фона ти е по-удобен за работа. Той няма уиджети, трябва да се ровиш из цялото меню, за да намериш това , което търсиш. Ако бяха на еднакви цени, не знам какво щях да избера. Ай фона има много гаден проблем с антената, няма уиджети, шорткъти, мултитаскинга не е пълен, а за мултитъча и от двата телефона съм доволен, когато ги разглеждах. В момента Галаксито е най-добър заради хардуера. Ай ос трябва да направят софтуера си да изглежда по-добре, поне да има един начален екран

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 11 окт 2010, 23:02

Когато взех Галаксито струваше 1190 лева, това че сега струва 600 е супер! Ядове имах с мейл клиента , това е от андроида разбира се, когато препращаш мейл, не можеш да коригираш, премахнеш , изтриеш оригиналното садържание! Постоянно се рестартираше мейла, все ми съовщаваше че поради грешка ще трябва да се изключи и тн. Имах проблем с елементарни приложения за документи, все нещо не им е като хората, не разпознават файловете, не можеш да копираш текст и да създадеш word документ.. Проблем със скайп, скапана реализация, с фейсбук също, половината функции от фейса за Iphone ги няма. Забиваше ми телефона до като говоря и няколко пъти се включваше до като си ровя из чантата, където и да го натиснеш, екрана светва. Все дреболии и накрая го ползвах с нежелание! Дисплея не е всичко, като изработка е ок, но не може да се сравнява с Iphone, особенно с четворката. Освен това за 1170 лева, можеш да си вкараш Iphone от Англия. Проблема на Галаксито е Андроида, всичко е бъгаво и все още смотано, дано се оправи скоро ;)

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 12 окт 2010, 00:09

[Quote]Дисплея не е всичко, като изработка е ок, но не може да се сравнява с Iphone, особенно с четворката. [/Quote]

Щом на 4 ката дисплея ти се стори по добър от Галаксито, ми става ясно че си вече зомбирана от ябълката и всичко останало е безсмислено. След като аз лично съм ги сравнявал двата телефона и се видя огромната разлика и като големина и като красота на образа на двата телефона. Спора с теб го спирам ,защото съм убеден че каквото и да ти кажа за айфона 4 няма да го вземеш насериозно.

Дори и за 670 лева да ми предлагаха айфон 4 , заради постния му дисплей / няма живи картини и тапети в менюто/ и малкия му размер 3,5 инча пред 4 на Galaxy S пак не биг си го взел, освен това няма БГ меню айфона все още, което е много важно за мен все пак има толкова много функции.
Емайла съм го пробвал дотолкова колкото да пратя и получа емайл. Gimail имам заради андроида.
За сега си оставам с Galaxy S , до появата на по добър телефон от моя, но за нищо на света дори и заради супер приложения не бих си до заменил за малкия дисплей на айфон. Надявам се с 2.2 да оправят споменатите от теб бъгове, както и чакам с нетърпение да имам пълен flash 10.1 на телефона нещо което айфон4 никога няма да има заради миролюбивия и кротък собственик чичо Джобс, с кой ли не се е скарал горкия. А с 3.0 версията на андроида , тотално се надявам да разбие IO4 , за да няма повече зомбирани фенове на забележете на само 1 телефон.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 12 окт 2010, 00:28

А да, дисплеят на iPhone 4 наистина е много добър, по-добър от всички останали на пазара, НО със SAMOLED-a на Samsung ВЪОБЩЕ не може да се сравнява.

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 12 окт 2010, 00:31

Разгеле , [B]най-после един нормален не зомбиран човек,да пише във форума евала[/B] (yes)
защото останах с впечетление че или аз нещо не съм добре с очите или всички във форума са се зомбирали по малкия и не чак дотам добър дисплей на айфона 4.

Браво похвално мнение (yes)

И други плюсове има галаксито пред айфон 4 ама хайде от мен да мине да не дразня зомбираните повече, че да не вземе някой да се гътне .(beer)

stamford_bridge27
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Мнение от stamford_bridge27 » 12 окт 2010, 01:26

Аве момче да не съм луд да дам над 1000 лв за телефон който е дефектен :D Уж в началото на октомври щяха да вкарат новите бройки които не са с дефект... Оня ден отивам в германос и питам дали в тяхните бройки има дефект и те ми отговарят учудено "ми ние не знаем за такъв дефект" и най нагло кат им демонстрирах дефектра и се правеха на учудени .. ни лук ял ни лук мирисал :D и такива щяха да ми пробутат дефектен някъф си телефон за 1000 и кусур лв.. мани тея тъпанарски историй. Който иска да си хвърля парите за дефектна стока ;) Е*аси злетака трябва да си за да кажеш, че андроида е бъгава... Още 1 година най много андроида ще има най много приложения :) Аз съм със HTC HD2 и като зема някъв iPhone да го базикам дисплея наистина мн малък ми изглежда със сравнение с моя HTC ;) Аз твърдо бих избрал Samsung Galaxy S! Хем по малко пари хем и не е дефектен :P Просто за men iPhone e единствено газария друго абсолютно нищо. Даже четох в някъв сайт че когато имаш iPhone шансът ти да излезеш с момиче се удвоява :D Ти избираш...

thorne
Регистриран: 10 авг 2009, 17:39

Мнение от thorne » 12 окт 2010, 01:41

Личи си че не си запознат с ios. Мултитаскинга в ios е отлично реализиран и за разлика от андроид не спира приложенията внезапно и не гълта толкова от батерията. А това че в iphone няма тапети и шорткъти е абсалютно невярно.А относно мултитъча , в неделя цял ден браузвах на galaxy s и ми направи много лошо впечатление че не е плавен , сякаш насичаше. Пластмасите и скърцащият панел в галаксито ми направиха лошо впечатление. От самсунга незнаино защо са забравили да сложат светкавица. Малко пошло ми доиде и факта че са копирали по долнопробен начин менюто на iphone. Въпреки всичко и двата телефона си имат недостатъци ,но които и от двата да се избере все ще е добър избор.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 12 окт 2010, 07:52

[Quote]Личи си че не си запознат с ios.[/Quote] :D
Ами не е добре реализиран мултитаскинга,дори и при iOS4. Ограничен е само за някои приложения - GPS,музика.....В повечето случаи имаме само минимизиране и нищо повече.
Основното достойнство е плавността,бързината и реакцията на дисплея.Дори и старата ми Омниа предлагаше повече възможности за персонализация. При ябълката това е възможно само с допълнителни програми,основно от Cydia,които обаче влияят зле на стабилността и особено на батерията.

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 12 окт 2010, 08:52

Малко уточнение, като написах изработка, нямах предвид дисплея а изработката на телефона. Дисплея на Галакси е чудесен и нямам забележки!!! Просто за мен дисплея не е всичко, имам работа за вършене а андроида не е много услужлив ;)))

Отговори