Колко време ви държи батерията на телефона
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Колко време ви държи батерията на телефона
много е относително зависи и къде живееш и какво е покритито ако често тъси мрежа това намалява живота на батерията дори и да не се говори по тела
Телефонен указател
Здравейте, имам въпрос свързан по скоро с бекъп файловете. Питах доста хора но така и не получих отговор как мога да отворя бекъп файл .nbu . Това е бекъп на нокия правен през Nokia PC Suite, телефона ми беше откраднат и намерих стар бекъп на указателя. Сега незнам дали ще взимам нокия ( а в момента съм с много стар модел за да и го кача). При мобилните оператори в общи линии не намерих достатъчно компетентен човек.
Благодаря предварително на всички който могат да помогнат.
Благодаря предварително на всички който могат да помогнат.
-
- Регистриран: 28 авг 2010, 23:40
moje i edna sedmica da iskara ako nepolzvash wi-fi 4esto ili go ostavish postoianno vkliu4n vrejim razgovor ,,, po edin 4as na den gore dolo predpolagam 4e 7-8 dena bez problem ima 1 bateria 1320mah litii polimer ve4e 5 meseca go polzvam niamam problem s bateriata i telefona raboti bezupre4no
Motorola V180 - 15 дни stand-by, 6-8 дни нормално ползване;
-------------------------------------------------
Samsung i900 Omnia - 10 дни stand-by, 3-5 дни нормално ползване, 2-4 часа 3D игри, Wi-Fi или GPS;
SE K320i - 13 дни stand-by, 7-8 дни нормална употреба, 10-12 часа ползване на Skype Lite през GPRS;
------------------------------------------------------------------------
Samsung A800 - 6 дни stand-by, 4-5 дни при нормална употреба.
За мен нормална употреба е 10-15 мин разговори на ден и няколко светвания на дисплея за виждане на часа.
Моторолката V180 определено бие всички по батерия, it just rocks!
Samsung i900 Omnia - 10 дни stand-by, 3-5 дни нормално ползване, 2-4 часа 3D игри, Wi-Fi или GPS;
SE K320i - 13 дни stand-by, 7-8 дни нормална употреба, 10-12 часа ползване на Skype Lite през GPRS;
Samsung A800 - 6 дни stand-by, 4-5 дни при нормална употреба.
За мен нормална употреба е 10-15 мин разговори на ден и няколко светвания на дисплея за виждане на часа.
Моторолката V180 определено бие всички по батерия, it just rocks!
Здравейте!
Имам Nokia E66. При нормално ползване /дневно - около 10 мин. разговор; около 10 включвания/ едва издържа 2 дни - зареждам го ежедневно за да не ме "изостави".
Обръщам се към собствениците на такъв телефон - как е при вас?
Благодаря!
Имам Nokia E66. При нормално ползване /дневно - около 10 мин. разговор; около 10 включвания/ едва издържа 2 дни - зареждам го ежедневно за да не ме "изостави".
Обръщам се към собствениците на такъв телефон - как е при вас?
Благодаря!
2 дни на 3G 6-7 на 2G (HTC HD2)
Малко глупава тема. Все едно някой да попита колко харчи колата ми. Ми колкото я настъпя..
Ти ПА, не я настъпвай :D
Иначе, Омниа - 2-5 дена...
Иначе, Омниа - 2-5 дена...
Ако ти е тъпа темата не пиши в нея :) Никой не те насилва :)
SE Naite (служебен) - stand-by - много, може би над 15-20 дни, по данни на производителя. 12 часа без да го пипам почти, само светване на дисплея за час и дата батерията пада с 4%, винаги е толкова. С говорене около час-два на ден - 4-5 дни, доста издръжлива батерия, 3Г изключен, малко намален контраст и яркост на дисплея (доста е светъл) и тъмна тема за макс икономия :) Мразя зарядни и кабеляци.