какво правим с този м.тел
какво правим с този м.тел
Подкарах трети месец без фактура.После ще искат да им платим а.....???(no)(no)(no)
Re: какво правим с този м.тел
[Quote]какво правим с този м.тел[/Quote]
По-умните ви гледат сеира, абонатите им или си плащат колкото поискат, без право на глас, или си недоволстват - но не към оператора, по редно е към вашия начин на мислене ;)
Едно не разбирам, какво трябва да стане за да разберете, че това е най-неизгодния оператор с планове без коментар и аналог сравнени с другите два оператора :)
По-умните ви гледат сеира, абонатите им или си плащат колкото поискат, без право на глас, или си недоволстват - но не към оператора, по редно е към вашия начин на мислене ;)
Едно не разбирам, какво трябва да стане за да разберете, че това е най-неизгодния оператор с планове без коментар и аналог сравнени с другите два оператора :)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
що си мисля че и трите разботят за пари и не ги ...за нас :| или глобул и виваком не мамят и са по-лоялни ,соцялни и какви ли не :|
Агента е дал най-правилния отговор. Подкрепям :)
Аз пък другата седмица ви правя една Примка на абонамент :P
А да видим m75 какво ще приказва тогава :P имал съм задължения към М-тел :D:D:D
Отивам в отбора на "задрямалите" и "заблудените" клиенти :D:D:D(beer)
А да видим m75 какво ще приказва тогава :P имал съм задължения към М-тел :D:D:D
Отивам в отбора на "задрямалите" и "заблудените" клиенти :D:D:D(beer)
аз пък ще си направя абонамента на прима май....
3 фактури на куп- не мерси
заюитавах ги бая ... ама тва е прекалено....
3 фактури на куп- не мерси
заюитавах ги бая ... ама тва е прекалено....
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
И кой, ако не е тайна, ти е казал, че тези фактури ще са накуп? Наскоро излязоха фактурите от 28-ми септември, а преди това от 7 и 14. Всяка фактура си идва със срок за плащане 14 дни и е за един отчетен период. Що за филми си вкарвате в главата?
Значи ще плащаме за три месеца назад фактури и [B]ВСЯКА[/B] ще излиза 30 дена след другата??? [u]Няма да има засичане дори с ден?[/u]
Аз за 21-и все още нямам. Как няма да е накуп, като утре трябва да излезе още 1?
-
- Регистриран: 14 май 2005, 22:30
Коя фактура е със срок за плащане 30 дни? Още повече, че от септември няма нито един спрян телефон ЗА НЕПЛАТЕНА фактура!