Globul Q1
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Globul Q1
[Quote]Samsung I5500 Galaxy 5, HTC Wildfire - и двата са по-добри и са 200-320лв за htc с план до 10лв. И двата са с капацитивен дисплей, Q1 е резистивен и нищо не се вижда... бих те посъветвал HTC Wildfire за цена 320 лв. с договор - зависи с какви пари разполагаш [/Quote]
Да,но нали видя и сам,че дори и с капацитивен дисплей... пак не е мн добър.
Да,но нали видя и сам,че дори и с капацитивен дисплей... пак не е мн добър.
[Quote]Да,но нали видя и сам,че дори и с капацитивен дисплей... пак не е мн добър.[/Quote]
Сигурно още не си видял Q1, няма по смотан дисплей на смартфон от глобулския апарат :D Аз не можах да му задвижа менюто, пипнеш едно, друго се стартира :D
Сигурно още не си видял Q1, няма по смотан дисплей на смартфон от глобулския апарат :D Аз не можах да му задвижа менюто, пипнеш едно, друго се стартира :D
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
хахахаХАХАХАХА ЛУД ЛИ СИ :D:D:D:D
просто знам,че има такава програмка в андроид маркет :P:P(beer)(beer)(beer)
просто знам,че има такава програмка в андроид маркет :P:P(beer)(beer)(beer)
Samsung I5500 Galaxy / Samsung Galaxy 550 ... вече взех да се бъркам :X Едни и същи ли са ? Щот гледам за Samsung Galaxy 550 пише че е с 2 МР камера , а Samsung I5500 Galaxy с 3 МР ? (whistle)
ако искаш апарата ти да е по-евтин и с андроид, взимай HTC Wildfire - поне ще знаеш, че телефона ти е качествен и не е правен по Китай и разни измислени държави, отделно при HTC с подръжката, софтуера и хардуера няма да имаш проблеми (yes)
За HTC ще си помисля доста сериозно ;) (става ли за слушане на музика, в смисъл за батерията дали държи достатъчно за слушането)
Samsung I5500 Galaxy / Samsung Galaxy 550 и между тези 2 телефона има ли разлика попитах , или са едни и същи ??
Samsung I5500 Galaxy / Samsung Galaxy 550 и между тези 2 телефона има ли разлика попитах , или са едни и същи ??
Въпреки че съм почти сигурен, все пак да питам тези, които са си го купили - заключен ли е към Глобул?
Телефона не е закодиран, както и всички други....можеш да си ползваш и други СИМ карти.:)
Колкото и да ми беше чудно, наистина е отключен, имам потвърждение от Германос ;)
Да е и на мен ми казаха, че бил отключен. Ма ми стана чудно дали например Angry Birds вари на Q1-цата?